Şimdi Ara

Radar - Ceza Yedim . (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
0
Favori
8.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: manisa_tr

radar tespit cihazları alın kurtulun radarlardan.

319 TL cezamı 10 katına katlamak istemediğim için gerek yok . Radar kötü bişey de değil ayrıca kendi hatamdan çekiyorum

Orijinalden alıntı: canakkaleli17

quote:

Orijinalden alıntı: Anro

quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

Hızınız 149 ve aracınız otomobil diye geçmiyor. Kamyonet.

Ceza maddesi:

51/2-b Hız sınırını %30'dan fazla aşmak. Ceza puanı: 15

Buna göre bu ceza normal. Olağanüstü bir durum yok. Aracınız ve hızı radar kayıtlarında olduğu için itiraz etseniz de sonuç değişmez.

Bence 15 gün içinde ödeyip indirimden yararlanmanız iyi olur.

Umarım "boş mesajlar"ımdan biri değildir.

Bir de şaka.

Eğer aracınız Kango olsaydı bu hızı yapmak cesaret isterdi. Zaten isteseniz de bu hıza çıkmazdı. En azından yüklü bir hız cezası gelmezdi.

İtiraz etmemde gerekmez diyorsunuz sonuç aynı olur yani .

Kesinlikle yararlı bir mesaj benim için .

Kangoo olmadığı için kendimi çok şanslı hissediyorum . Kesinlikle bu hız olmazdı bu ceza gelmezdi , ama bu aracıda göremezdim işte bu yüzden yine caddy benim için 1 numara

O değil birde sportline almayı düşünüyordum aman allah asla

olsun hocam sizde daha üst dilimden ödersiniz

Yok aman hocam kalsın Dsg olunca hız tutkusu artıyor bende engelleyemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: hayvaniyet

sehir icinde ki yol 3 seritli 78 km ile 154 lira ceza yedim

Geçmiş olsun .

Orijinalden alıntı: aanil

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aanil

Bu yıl 319 tl'lik cezadan 3 tane ödedim.

Siz akıllanmamışsınız Belli . 3 kez neredeyse 1 milyar de gitsin yazık günah

Hemen ödediğim için 230 tl falan gibi bi rakam ödedim 3 sefer , 700 tl civarı bi rakam bağışladım devletimize.

Bu yıl içinde 2 sefer daha radar cezası yersem ehliyeti kaptırıyormuşum , polis öyle demişti o yüzden bu gelişimde gaz pedalına nazik davrandım.

152-159 ve 150 km hızla 3 sefer radar yedim.

Erken ödediyseniz 300 TL yakın bir para cebinizde kaldı . Tek teselli noktası bu olsa gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: berktd

Bu cezalara internetten bakmanın bir yolu yok mü , onceki sene diğer arabamızı muayene sokacaktık bı baktık onceki senelerden yazılmış cezalar var , eve de gelmedi, birde faiz koymuşlar , muayene old icin hemen ödemiştik , şimdi kendi arabam olduğu icin eğer öyle bisey çıkarsa benim ödemem gerekcek :)) ondan arada sırada bakmak lazım aslında

https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp

Bu siteden bakabilirsiniz benim yediğim radar cezasıda burada gözükmüyor . Çok ilginç .

Orijinalden alıntı: sadbul

uyarı tabelası yomuydy syyar yada sabit? Yoksa göremediniz mi?Şundan sordum radar çevirmelerinin olduğu yerlerde muhakkak uyarı tabelası oluyor.

Hocam öyle kaptırmışımki kendimi yolu bile hatırlamıyorum . Radarı görsem El Freni + Freni kökleyerek Dururdum . Artık Tepe takla allah göstermesin .

Orijinalden alıntı: hayranim

2010 yılında şehir içinde radara 66 km/h ile yakalandım. %30 hız sınırını aştığım için motorsiklete 250 lira civarı ceza yazdılar. 1km az yani 65 km yazsaydı 110 tl ödeyecektim.

Geçmiş olsun 1 km = 140 TL para daha fazla .

Orijinalden alıntı: airduncan

Hız cezası için durdurulmak şart değil mi? Radar cezası arkadan gelebiliyor mu? Bu kalktı diye biliyorum?

Beni durdurmadılar vallahi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anro -- 5 Eylül 2012; 11:34:59 >

Orijinalden alıntı: öküzümtorbadandüşmüş

ya ceza dedin benim cezayı aklıma getirdin hala ödemedim ş.içinde hastahaneye kan vermeye giderken 85'le radara girdim derdimi anlattım ama radar olunca bişey yapamıyoruz dediler, yanlış hatırlamıyorsam 150 tl ceza kestiler ayrıca radarda resim çekme diye bişey yok yazılı evrak olarak kesilir ceza, senin dediğin kırmızı ışıklarda mobeseler tarafından tespit edilen cezalarda geçerli, nerden mi biliyorum aynı gün onu da yedim de ordan

İnternetten araştırınca bazı kişilerde Fotoğrafda içinde gelmiş sadece ordan mantık kurarak sorim dedim demekki böyleymiş. Anlayışsız kıl polisler çoğaldı TR ' de .

• quote:

quote:

ya ceza dedin benim cezayı aklıma getirdin hala ödemedim ş.içinde hastahaneye kan vermeye giderken 85'le radara girdim derdimi anlattım ama radar olunca bişey yapamıyoruz dediler, yanlış hatırlamıyorsam 150 tl ceza kestiler ayrıca radarda resim çekme diye bişey yok yazılı evrak olarak kesilir ceza, senin dediğin kırmızı ışıklarda mobeseler tarafından tespit edilen cezalarda geçerli, nerden mi biliyorum aynı gün onu da yedim de ordan

İnternetten araştırınca bazı kişilerde Fotoğrafda içinde gelmiş sadece ordan mantık kurarak sorim dedim demekki böyleymiş. Anlayışsız kıl polisler çoğaldı TR ' de .

yok radar da onların yapabileceği hiçbirşey yok cezayı kesmek zorunda eğer ceza kesmezlerse soruşturma yiyolar, trafik polisi akrabam var ordan biliyorum, polis bana anlayışlı davrandı ilk başta inanmak istemedi ama ben abi ehliyet ruhsat sen de kalsın ben dönüşte alayım ama beni bırak gideyim hastaneye yetişmem lazım deyince inandı, keşke imkanım olsa da yazmasam dedi ama bende yapabileceği bişey olmadığını bildiğim için sesimi çıkarmadım

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK ! !

• quote:

quote:

quote:

yok radar da onların yapabileceği hiçbirşey yok cezayı kesmek zorunda eğer ceza kesmezlerse soruşturma yiyolar, trafik polisi akrabam var ordan biliyorum, polis bana anlayışlı davrandı ilk başta inanmak istemedi ama ben abi ehliyet ruhsat sen de kalsın ben dönüşte alayım ama beni bırak gideyim hastaneye yetişmem lazım deyince inandı, keşke imkanım olsa da yazmasam dedi ama bende yapabileceği bişey olmadığını bildiğim için sesimi çıkarmadım

Radar konularıyla ilgili değil zaten . Film için 4 - 5 ay önce kıl polise denk gelmiştim onlar aklıma geldi. Tabi radarda yapacak bişeyleri yok

• Geçmiş olsun.İzmirde fazla kitlemişler heralde.

İstikbal
  • quote:

Orijinalden alıntı: cazador1453

Geçmiş olsun.İzmirde fazla kitlemişler heralde.

Maalesef fena kitlediler . Teşekkür Ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Gecmis olsun, 1 hafta icinde tebliğ edilmeyen cezalar iptal olmuyor muydu?

Benimki 16 gün sonra evime geldi . Bu durumda sanmıyorum .

quote:

1 haftayı geçse de ceza yine gelir ama geçerliliği olmaz. En son böyleydi düzenleme yapıldıysa bilmiyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

quote:

1 haftayı geçse de ceza yine gelir ama geçerliliği olmaz. En son böyleydi düzenleme yapıldıysa bilmiyorum..

benim cezam şimdi geçersizmi oluyor yani

• quote:

Orijinalden alıntı: canakkaleli17

birşey sorucam forumda polo gti konusunda gördüm adam otobanda 219 la girmiş radara ve yanında fotoğrafta gelmiş düşünün 219 beterin beteri var

içim rahatladı
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.