Şimdi Ara

Python un dandik bir dil olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
2
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hippi bir dil kardeşim. Ne öyle köşeli parantez yok falan. "MOruqqq Köşeli PARANtez COOl diil yhaa" O köşeli parantez işleri öyle bir kolaylaştırıyor ki blok olarak alıyorsun bir kodu bir yerden, istediği kadar karmaşık olsun, nerden başladığını görüyorsun direk copy paste yapıyorsun başka yere, direk çalışıyor.

Python da öyle mi? İçeri girinti veriyor, acaba nerden başladı yaaa bu :S Ara ki bulasın. Bu pythonu yapanın ben kafasına sıçıyım. En iyi dil C dir kardeşim. Gerisi fasa fiso. Hangi gerizekalı adam köşeli parantezi kaldırır ya? Yani yemin ediyorum yüzyılın en gerizekalı düşüncesi.

İç içe if yazmıştım başka yere alacağım, şimdi ayıkla pirincin taşını. Kahpenin evladı bracket senin bi tarafına mı giriyordu da kaldırıyorsun? Böyle adamları programcılıktan atmalı, nasıl ki doktorları atıyorlar bu adamlar program yazamasın kardeşim.

Bi ofsaytı icat edeni bi de bu pythonu icat edeni eşşek sudan gelene kadar dövmek lazım. Öyle böyle orul orul okul çocuğu bu hıyar kimse artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 20 Mayıs 2021; 1:54:17 >

Kobo aura one h20 ve kindle paperwhite 3 kullanıcısı

• En iyi dil JavaScprit.
    Konu kilit üye ban.

Python kadar saçma dil yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1BE9FCC1E -- 19 Mayıs 2021; 22:43:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • C de sana böyle kütüphaneler sunmuyor ama. Hele ki yapay zeka alanında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Astrian -- 19 Mayıs 2021; 22:44:53 >
  • Pythonda parantez kullanabiliyorsun

Beğenmeyenleri assembly e davet ediyorum, bi float işlem yaptırıcam diye kaç takla atıyoruz şurada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Death -- 19 Mayıs 2021; 22:45:32 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DING DING -- 22 Mayıs 2021; 7:49:54 >

• python gayet güzel yapay zekada falan hiç zorlanmadım çekici bir özelliği var

C dili çok saçma çok hata var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Java deyince sınıflar, C+ deyince event.args, phyton deyince de boşluk delisi syntax'ı hatırlıyorum sadece.

Sizler gün içerisinde, hobi olarak birşeyler programlayıp siliyor musunuz ? Hobisi programcılık olanın bir günü nasıl geçer ?

• İki programlama tutoriali okuyup izleyen language designer olmuş burada dilleri yarıştırıyor Python un dandik bir dil olması 

Yoo C de adamlar yapıyor kütüphane ama kimseyle paylaşmıyor. Deli para kazanıyorlar niye paylaşsın adamlar.

Kobo aura one h20 ve kindle paperwhite 3 kullanıcısı
  • high level language hangisini eleştirseniz boş, hepsi biri tarafından yazılmış kurallar ve siz bu kuralları öğreniyorsunuz, yazan kişi nasıl yazmış o odur. Assamebly bile bir bakıma öyle adam binary komutu sana yazısal koymuş onu istiyor, belki add yerine ekle bana daha mantıklı gelecek? böyle gidersek zaten komple devre tasarımına kadar gideriz ohooo. kısaca bu diller bile aslında bişi değil, sen ; kapamaya alışmışsın tam tersi olsa bu sefer ; ne diye laf edecektin. Yapıcak bişi yok beğenmeye beğenmeye kodlamaya devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yazılım öğrenin

orta haller için c# ve java iyidir

• Python gerçekten leş bir dil. Hobisi driver yazmak, masaüstü uygulamalar üretmek olan bir abiniz olarak söylüyorum bunu. Gerçi ben bayağı eski kafalı macos bile kullanamayı becerememiş adamım Python un dandik bir dil olması 

• Konu çok gülünç gercekten. Öncelikle programlama stilini kafana oturtman lazım bu yalnızca Pythonla alakalı bir konu değil. Köşeli parantez kullanılan dillerde de girinti ve çıkıntıları yapmak zorunda olmasan bile bunlara dikkat etmen gerek. Kopyalayıp yapıştırdığın if else bloğunu bile nereye koyman gerektiğini bilmiyorsan bu dilin problemini değil senin yazdığın programa hakim olmadığını gösterir. Neredeyse son 3 yıldır farklı farklı amaçlar için Python kullanıyorum ve kendimi en rahat hissettiğim dillerden birisidir Python.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.