|
Hippi bir dil kardeşim. Ne öyle köşeli parantez yok falan. "MOruqqq Köşeli PARANtez COOl diil yhaa" O köşeli parantez işleri öyle bir kolaylaştırıyor ki blok olarak alıyorsun bir kodu bir yerden, istediği kadar karmaşık olsun, nerden başladığını görüyorsun direk copy paste yapıyorsun başka yere, direk çalışıyor. Python da öyle mi? İçeri girinti veriyor, acaba nerden başladı yaaa bu :S Ara ki bulasın. Bu pythonu yapanın ben kafasına sıçıyım. En iyi dil C dir kardeşim. Gerisi fasa fiso. Hangi gerizekalı adam köşeli parantezi kaldırır ya? Yani yemin ediyorum yüzyılın en gerizekalı düşüncesi. İç içe if yazmıştım başka yere alacağım, şimdi ayıkla pirincin taşını. Kahpenin evladı bracket senin bi tarafına mı giriyordu da kaldırıyorsun? Böyle adamları programcılıktan atmalı, nasıl ki doktorları atıyorlar bu adamlar program yazamasın kardeşim. Bi ofsaytı icat edeni bi de bu pythonu icat edeni eşşek sudan gelene kadar dövmek lazım. Öyle böyle orul orul okul çocuğu bu hıyar kimse artık. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 20 Mayıs 2021; 1:54:17 > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt