Binbaşı
Tarihinde Katıldı

Toplam: 1470 (Bu ay: 2)
TurkNet rezilliği
Apartmandan müstakil eve taşındım, fiber hizmetinden memnun olduğum için TurkNet ile devam edeyim dedim. Türk Telekom gelmeden bunlar geldi haliyle VDSL kurulumu yapılamadı.3-4 gün bekledim baktım gelen giden yok altyapı Türk Telekom olduğu için oraya geçtim TurkNet aboneliğimi iptal ettirdim.
VDSL pek başarılı olmadığı ve evde internet kullanımı yüksek olduğu için ikinci bir internet hattı bağlatıp bunu kendi cihazıma bağlarım diye yine TurkNet aboneliği açtırdım. Türk Telekom hemen gelip ankastreden çıkışı bağladı fakat TurkNet gün verip gelmedi, müşteri hizmetlerine falanda yazdım hemen geliyorlar bilmemne derken gelmediler.
Bende ankastre çıkışına kendi imkanlarım ile bir bağlantı yapıp yeni modemin kurulumunu yaptım. Kendilere 50 kere bağlantının iyi olmadığını, kurulum yapılmasını istediğimi belirtmeme rağmen "SİZ ZATEN ÇEVRİMİÇİ GÖZÜKÜYORSUNUZ ONDAN ŞEY ETMEMİŞLERDİR" diye beni salladılar. İnatla tek kablo ile kurulum istiyorum diye belirttim.
Elimde tek parça kablo yok, olsada zaten parasını ödemişim ama gelip kuran yok. Sürekli sallayan çok.
Ben bu kabloları kesip birbirine bağlasam zaten gidip 1-2 ay sonra oksitlenip bela olacak. Çok şey mi istiyorum @TurkNetDestek

Meslek: DOC
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.978
İkinci El Bölümü Mesajları: 512
Konularının görüntülenme sayısı: 45.691 (Bu ay: 547)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.567 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun