Vladimir Putin, maço tavırları ve güç tutkusu yüzünden bu kez Rus karizmasını bile ayaklar altına aldı.
Geçen yıl satın aldığı Lada Niva marka jipini Türk gazetecilere test ettiren Putin bu araca Opel motoru taktırdığını söyledi. Çuvaşistan Cumhuriyeti'nde üniversite öğrencileriyle konuşan Putin, yerli malı aracına opel motoru taktırmasını şu sözlerle dile getirdi: "İthal Arabalar Rus araçlarından çok daha iyi ama Yerli otomobiller Rusya'nın hava şartlarına daha uyumlu özellikle kırsal kesimde çok iyi randıman alıyorsunuz. Benim Jipime Opel motoru taktırdım çünkü daha güçlü" diye konuştu.
Kaç motor taktırdı acaba. 1.6 180 HP mi taktırdı ki.
O zaman Putin Blancpain saatini çıkarıp Vostok ya da Serkisof taksın.
hey maşşallah alete bak
İnsan gider 4.4 falan birşey takdırır
quote:
Orijinalden alıntı: impress
hey maşşallah alete bak
Hadi yine iyisin. Koca Rusya başbakanıyla aynı jipe biniyorsun :)
quote:
Orijinalden alıntı: O.B.K
quote:
hey maşşallah alete bak
hiç mi başka motor yokmuş rusyada... yapılcak işmi yani bu
quote:
quote:
hey maşşallah alete bak
Geçtiğimiz sonbahar aylarında buluşan Putin ile Berlusconi’nin ilginç bir bahse girdikleri ve Putin’in 5 ay içinde Vladivostok kentinde yeni otomobil fabrikası kuracağını söylediği ancak böylesine kısa sürede fabrika açılamayacağını belirten Berlusconi’nin de “Senin fabrika yeni yıla kadar üretime geçerse, ilk cipi ben satın alıp bir yıl boyunca makam aracı olarak kullanacağım” sözü verdiği ortaya çıktı. Rus sürücüleri arasında ‘tekerlekli tabut’ olarak adlandırılan UAZ-Patriot marka cip, dün Solers fabrikasının bantlarından indi. Cipi deneyen Putin, yetkililere, “Birini yüzde 10 indirimle arkadaşım Berlusconi’ye paketleyin” diye talimat verdi. Rus yönetimi, küresel kriz nedeniyle geçtiğimiz yıl Japonya’dan Rusya’ya ithal edilen ikinci el otomobillerin gümrük vergisini astronomik derecede arttırarak, yerli üretimi teşvik etmeyi planlamıştı. Putin, geçtiğimiz yaz aylarında bir başka Rus yapımı olan Niva marka cipin reklamını Soçi kentinde yapmıştı. Putin ve Devlet Başkanı Dimitriy Medvedev, makam aracı olarak Mercedes Pulman kullanıyor.
Araçda bu...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert107 -- 26 Ocak 2010; 21:04:03 >
gm opeli ruslara satacaktı o ara taktırmıştır belki
Benim bildiğim veganın 2.0 240 hp ve 2.6 190 hp motorları var.Ne sebeple böyle bir şey yaptı acaba?
dogrudur bizim vegaların rusyada 240 hp olanını görmüştüm ,araç çıldırıyor adeta ,bunu taksaymış ruslara ihanet etmezdi
3.2 V6 frontera motoru
adamın güç tutkusu milliyetçiliğinden taviz vermesine sebep olmuş
quote:
quote:
hey maşşallah alete bak
Çok iyiydi
koca Rusya başbakanı Lada'ya biniyor, bizimkiler Mercedes S500L'lerden inmiyor
quote:
quote:
hey maşşallah alete bak
Ama motoru farklı
quote:
Orijinalden alıntı: maghapas
koca Rusya başbakanı Lada'ya biniyor, bizimkiler Mercedes S500L'lerden inmiyor
Kendi markamız mı varki ona binsinler
Ben olsam direkt V8 Kamaz makinası koyardım. Masif torktan araba olduğu yerde gömülürdü.