I

Binbaşı
24 Şubat 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 67 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Selamlar

Bir proje ustundeyim ve 98 model grand cherokee araci android kontrollu bir araca cevirecegim.

Cihazi Galaxy Tab S2 8.0 olarak dusunuyorum. Bluetooth 4.1 kullaniyor.

Simdi aracimizda bir adet bluetooth 2.1 obd2 cihazimiz var tablete motor bilgilerini yollayacak.

Bir adet android kontrol kartimiz var buna bluetooth 4.0 usb dongle kullanabiliyorum.

Bir adet de bluetooth 2.0 teybimiz var bununla da muzik sistemi calisacak.

Sormak istedigim ayni anda bu cihazlar bagli olabilir mi?

Hem android kontrol kartina hem obd2 cihazina hem de teybe ayni anda hukmedebilir miyiz yoksa biriyle baglantiyi kesip digerine mi baglanacagiz?

Saygilar...
selamlar

Bu sefer Forumumuzun müdavimlerinden Can' ın (RqJnr) aracını ele aldık Pazar günü öğlen başladığım montaj işlemi dün akşam benimle birlikte bitti :) İkimiz de bittik açıkcası Zorlu bir montaj oldu amagüzel oldu

resimlere geçelim...

önce far çizgimiz alındı

far camı açılarak içerisine Hella Bi-xenon mercek yerleştirildi, açıkta kalan yerler plexi ile kapatılıp su izolasyonu sağlandı.

far yuvasının arkası kapalı olduğu için kesilerek merceğin sığması sağlandı. korozyon izolasyonu için terosan terotex mum spreyi kullanıldı...

ilk farımız ayar esnasında...

far yuvası her ne kadar çamurluk davlumbazı içerisinde kalsa da su ve çamur izolasyonu için içeriden ayrı pleksiden kalıp çıkartıp ekstra izolasyon sağladım.

park ampulleri mercek dolayısı ile far içine koyulamadığından led devresi ile üst kısıma amerikan park yapıldı.

son ayarlar

iş bitimi kısa farlarımız...

ve uzun farlarımız...

saygılar...
selamlar

saat 22:00 de gelen araç sahibini az önce gönderdim... güzel bir iş çıktı resimleri ekleyelim

orjinal renk

kadran pcb si... kullanılan ledler bir kadranda ilk defa gördüğüm cinsten yatay olarak yerleştirilmişti. lancia deltaların stoplarındaki ledlerden kullanılmış. benden kaçar mı kaçmaz projeyi şekillendirip ledleri oturttuk

ve son durum (burda ne çabuk bitiyor değil mi )

önümüzdeki hafta bu aracın konsol renk için değişiminin devamı ve Land Rover Discovery II ile devam edeceğiz...

saygılar...
selamlar arkadaşlar

bu konuda astra H led değişimini ele alacağız.

orjinal gösterge rengimiz...

göstergemizin boardı...

müşterinin aracına OPC kadran taktığızdan diğer araç sahipleri için standart kadranda beyaz ledin görünümü bu

far kontrol takımı...

teybin boardı...

cam kaldırma tuş takımı...

küllüğümüz...

teyp ve klima kontrol takımı...

gösterge ve direksiyon simidi...

genel görünüm...

daha önceden Astra nın cosmo modelinde bi-xenon farlar araca monte edilmiş.

orjinal far yıkama sistemi de çıkma parçalarla 350 tl yi bulduğundan bu şekilde bir uygulama yaptık...

resimlere geçelim :)

fıskıyemiz

içten görünüm

far yıkama için ekstra pompamız

bu da videomuz... yanlız sesini kısın biraz fazla bağırmışım hoplamayın pc başında

saygılar...
selamlar

bu hafta biraz hızlı gittik

sorentonun montajının aşırı uzamasından dolayı şimdilik göstergelere el atabildim önümüzdeki hafta 407 nin devamı ve Astra H nin renk değişimi olacak

başlayalım...

sorentoda başlayan ilk resmi çekme olayı 407 de yine kayboldu yine unuttum ilk halini çekmeyi ilk halinde kadarn rengi resimdeki ile aynı olup ibreleri beyazdı...

kadran sökülü haldeyken ledlerin resmi...

kadranın baskı devresi...

çabuk oldu ama bitti

yakın markaj

umarım beğenmişsinizdir
haftaya yeni bir araçta görüşmek üzere...
selamlar

imam yeşilinden gayet muzdarip olan abimize hızır gibi yetiştik

hergün farklı bir renk yaptığımızdan, yarın ve ilerleyen zamanlarda ne çıkar bilinmez ama son hali bu gibi

başlayalım

orjinal imam yeşilimiz....

anında dağıtıyoruz göstergelerin içi silme led dolu

renk cümbüşü

cam düğmelerindeki mantar ledler SMD led e çevirildi

klima kontrol ünitesi. korelilerden beklenmeyecek bir piskopatlık teknolojisi içeriyor

klima kontrol ünütesinin 3 adet ledine ulaşmak için çin işkencesi yöntemi...

bir kısmının bitmiş hali

Bugün orta konsolu ve bütün düğmeleri kırmızı yaptım ama resmini çekmeyi unuttum. yarın geri kalanı da bitirip farklı birkaç uygulamayla karşınızdayız.

bizi izleyin anacım, baaayyy
dün işler biraz hafif olunca benim doblo ya dalmışım kaşla göz arasında sonuç güzel tabii ki

orjinal gösterge ( her zamanki gibi ilk halini çekmeyi unuttum )

yavaş yavaş söküyoruz ki kıçı kırık doblo bile iyi uğraştırdı hiç beklemezdim bu kadar...

ledlere ulaşıyoruz

ve hemencik bitiriyoruz

yol bilgisayarının lcd si renk değiştirtiyor. kırmızı bordo çıkarıyor, beyaz sarı, mavi de sarı lacivert çıkartıyor. tabii ki sarı lacivert

ilk başta böyle bişey denedim ama pek hoşuma gitmedi

en son hali...

bir dahakine de teybin ışıklarını değiştireceğim

beğenirsiniz umarım
dün sabah başladığım araç bu sabah bitti biz susalım resimler anlatsın benim çok hoşuma gitti

orjinali bu renk (her zaman unuturum ilk halini çekmeyi )

kilometre saatinin olduğu lcd ekran...

camın önündeki büyük lcd ekran...

teybin ledleri...

direksiyondakiler değişti...

alt lcd ekran ile kalorifer tuş takımı değişti. atmayı unutmuşum sallarım bi ara... ayrıca kaloriferin ampullü olan sistemi lede çevirildi

bunlarda yavrucağın bitmiş hali...

teyp + yol bilgisayarı lcd ekranı...

kalorifer tuş takımı ve teyp...

hız göstergesi normal seyir...

hız göstergesi redline... 6000 d/d de devreye giriyor ve ekranı kırmızı yapıyor.

ön camın önündeki büyük lcd ekran ( önden)

ön camın önündeki büyük lcd ekran ( arkadan)

cam açma düğmeleri...

genel görünüm...

saygılar...
aracı illa modifiye edelim değişik birşeyler yapalım diyen müşteriyi akşam büyük bir süpriz bekliyor

Son zamanlarda facebook un kullanımının artmasıyla (bana göre) gençlik güzel türkçemizi katletmeye başladı. Açıkcası gözümün önünde bir velet görsem bu şekilde yazan sopalayacağım.

yazı şekline bakın:

LAaa Suna baaq LAvuqun SacLaRR supeRR yhaa bnDe uzadıomm... oLe bıse yapCamm ..... 10 namaRAa tky işDe.. ne LAf adıonuSS KızLaR korkmayın bu cocuq Sizee baqmaZZ....

Bu nasıl bir türkçedir? şimdiki gençler bu abuk sabuk kelimelere, harf gruplarına yöneliyor. Ben bu durumdan çok rahatsızım. Bence forum olarak da bu şekilde yazanları dışlamalıyız. Konu başlıklarında bile görüyorum bu kelimeleri.

Sizlerin yorumu nedir?

Saygılar...
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 8 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.159
İkinci El Bölümü Mesajları: 307
Konularının görüntülenme sayısı: 25.167 (Bu ay: 307)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 18 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.