Şimdi Ara

PSY'nin Gangnamı Olurda TÜrkün Olmazmı? İçeri>>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkamacar -- 5 Ekim 2012; 21:58:09 >

• gülmedim desem yalan olur 2.35'te
  • baymadı mı Gangnam Gangnam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noel Gallagher -- 5 Ekim 2012; 22:03:53 >
  • muhahahahahahah
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Hobbit

baymadı mı Gangnam Gangnam?

illa suyunu cıkarcaz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.14 süper arkadaşlar da o dans eden kadın mı erkek mi çıkaramadım. Kadın kılıgına girmiş erkek olabilir mi?
  • 2:35 reyize çok güldüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok iyi
  • Videoyu bastan sona izleidm hiç gülmedim aksine cok üzüldüm biz gelişmişiz avrupalıyız diye kendimizi kandırmısız su zamanakadar bizim sadece 5-6 sehrimiz gelişmis
    Aslında video baslıgını türkish deilde lübnan yada surye gangam stayla koysak olurmus görüntülere bakınca daha cok oraları andırıyor.
  • 0:20 - 0:32 ne zaman izlesem gülüyorum
  • http://www.youtube.com/watch?v=ygboYAADF_A&feature=related orjinali buymuşla niye reupload yapıyorlarsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasnictirr

Videoyu bastan sona izleidm hiç gülmedim aksine cok üzüldüm biz gelişmişiz avrupalıyız diye kendimizi kandırmısız su zamanakadar bizim sadece 5-6 sehrimiz gelişmis
    Aslında video baslıgını türkish deilde lübnan yada surye gangam stayla koysak olurmus görüntülere bakınca daha cok oraları andırıyor.

malesef..
  • ibolu sonu bombaymış
  • quote:

Videoyu bastan sona izleidm hiç gülmedim aksine cok üzüldüm biz gelişmişiz avrupalıyız diye kendimizi kandırmısız su zamanakadar bizim sadece 5-6 sehrimiz gelişmis

+1

Kimsenin tipiyle dalga geçtiğim falan yok ama şu videoya bakarsanız tip olarak Türkiye'nin Doğulu olduğunu çok rahat görürsünüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Semper-Fidelis

quote:

+1

Kimsenin tipiyle dalga geçtiğim falan yok ama şu videoya bakarsanız tip olarak Türkiye'nin Doğulu olduğunu çok rahat görürsünüz.

Bunlar avrupalı işte

Ayrıca
    al buda muhtemelen üniversite okumamıs olan bi topluluk

İşin özü atatürkünde dedigi gibi
    Hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir.

Bizim bu görüntümüz de biraz üniversite egitimi almamamız ile ilgili diye düşünüyorum sonucta üniversite ögrencilerinin %80 i avrupalıdır hem görüntü olarak hem bilim olarak Misal:

• Bu konuyu açan kaçıncı üyesin kim bilir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Semper-Fidelis

quote:

+1

Bunlar avrupalı işte

Ayrıca
    al buda muhtemelen üniversite okumamıs olan bi topluluk

İşin özü atatürkünde dedigi gibi
    Hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir.

Bizim bu görüntümüz de biraz üniversite egitimi almamamız ile ilgili diye düşünüyorum sonucta üniversite ögrencilerinin %80 i avrupalıdır hem görüntü olarak hem bilim olarak Misal:

kadir haslı mısın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.