Bildirim
PSY'nin Gangnamı Olurda TÜrkün Olmazmı? İçeri>>>

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
gülmedim desem yalan olur 2.35'te -
baymadı mı Gangnam Gangnam?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noel Gallagher -- 5 Ekim 2012; 22:03:53 > -
muhahahahahahah -
quote:
Orijinalden alıntı: The Hobbit
baymadı mı Gangnam Gangnam?
illa suyunu cıkarcaz..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2.14 süper arkadaşlar da o dans eden kadın mı erkek mi çıkaramadım. Kadın kılıgına girmiş erkek olabilir mi? -
2:35 reyize çok güldüm -
Çok iyi -
Videoyu bastan sona izleidm hiç gülmedim aksine cok üzüldüm biz gelişmişiz avrupalıyız diye kendimizi kandırmısız su zamanakadar bizim sadece 5-6 sehrimiz gelişmis
Aslında video baslıgını türkish deilde lübnan yada surye gangam stayla koysak olurmus görüntülere bakınca daha cok oraları andırıyor. -
0:20 - 0:32 ne zaman izlesem gülüyorum -
http://www.youtube.com/watch?v=ygboYAADF_A&feature=related orjinali buymuşla niye reupload yapıyorlarsa -
-
quote:
Orijinalden alıntı: hasnictirr
Videoyu bastan sona izleidm hiç gülmedim aksine cok üzüldüm biz gelişmişiz avrupalıyız diye kendimizi kandırmısız su zamanakadar bizim sadece 5-6 sehrimiz gelişmis
Aslında video baslıgını türkish deilde lübnan yada surye gangam stayla koysak olurmus görüntülere bakınca daha cok oraları andırıyor.
malesef.. -
-
ibolu sonu bombaymış -
quote:
Aslında video baslıgını türkish deilde lübnan yada surye gangam stayla koysak olurmus görüntülere bakınca daha cok oraları andırıyor.
+1
Kimsenin tipiyle dalga geçtiğim falan yok ama şu videoya bakarsanız tip olarak Türkiye'nin Doğulu olduğunu çok rahat görürsünüz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Semper-Fidelis
quote:
+1
Kimsenin tipiyle dalga geçtiğim falan yok ama şu videoya bakarsanız tip olarak Türkiye'nin Doğulu olduğunu çok rahat görürsünüz.
Bunlar avrupalı işte
Ayrıca
al buda muhtemelen üniversite okumamıs olan bi topluluk
İşin özü atatürkünde dedigi gibi
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir.
Bizim bu görüntümüz de biraz üniversite egitimi almamamız ile ilgili diye düşünüyorum sonucta üniversite ögrencilerinin %80 i avrupalıdır hem görüntü olarak hem bilim olarak Misal:
-
-
Bu konuyu açan kaçıncı üyesin kim bilir -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Semper-Fidelis
quote:
+1
Bunlar avrupalı işte
Ayrıca
al buda muhtemelen üniversite okumamıs olan bi topluluk
İşin özü atatürkünde dedigi gibi
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir.
Bizim bu görüntümüz de biraz üniversite egitimi almamamız ile ilgili diye düşünüyorum sonucta üniversite ögrencilerinin %80 i avrupalıdır hem görüntü olarak hem bilim olarak Misal:
kadir haslı mısın
Benzer içerikler
- tsk psikiyatri geçmişi
- nurofen öksürüğe iyi gelir mi
- elim yandı su topladı ne yapmalıyım
- avmigran zararları
- izmir"in en tehlikeli 10 semti
- dc açıldı mı
- çay bardağı emojisi
- 5g nedir zararları
- ets2 türkiye haritası
- huawei boykot mu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X