Binbaşı
12 Ağustos 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme
Toplam: 61 (Bu ay: 0)
Gönderileri

10.600₺’ye başlıkta belirttiğim LG TV’yi almış bulunmaktayım. LG seçmemdeki en büyük sebep sihirli kumanda kolaylığı. Lakin Sony’de aşağı yukarı aynı fiyat ve kafamı kurcalıyor. Normal bir aile izleyici için tavsiyenizi merak ediyorum. Oyun amaçlı almayacağım yani. Sony, sihirli kumandaya değer mi?

Merhabalar İşin Aslı Kopek sahipleneceğim kulübelerin fiyatları ucmus gitmiş, ona vereceğim paraya matkap alıp kendim yapmak istedim. Hem matkabim olacak hemfe kulübe yapacağım düşüncesiyle amatör-yarı profesyonel amaçlı kömürsüz, vidalama-delme ve ev işlerinde rahatlıkla kullanabileceğim bir matkap arayışındayım. Bütçem aslında 500-600₺ lakin bütçe artabilir, çok sorun olmayacaksa kömürlü matkaplarda olabilir. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Merhabalar mimari amaçlı hazır toplanmış sistem arayışına girdik, alacak arkadaş kurulum yapmayı bilmediği ve benim de kendisinden uzak şehirde olduğum icin hazır toplanmış sistem arayışına girdik. Render ve tasarım yapılacak, Lumion 3DsMax gibi programlar kullanılacak. Şimdilik 2K ama ileriye dönük olması açısından 4K'da da işimizi görmeli. Tavsiyeleriniz için rica ve teşekkürlerimi sunarım

Merhabalar, başlıkta da gördüğümüz gibi mimari işlerde kullanılacak render, 2D-3D tasarım işlerini rahatlıkla yapabileceğim fiyat performans kasası toplamak istiyorum. Rica etsem bana yardımcı olur musunuz? Fiyata monitör dahil olmayıp sadece kasa toplanacaktır. Çok fark olacaksa az miktarda üstüne çıkabilirim?

Akrabamın Macbook'u var. Modelini bilmiyorum. Mıknatıslı şarj girişi sıkıntılı imiş. 2 3 adaptör almış mıknatıslı giriş adaptörü bozuyormuş. Ben az çok anladığım için benden rica etti. Diyor ki bir tane daha sağlam adaptör alıp mıknatıslı yeri sökelim, sonra adaptördeki kabloları mıknatıslı yerdeki kablolarla birleştirelim diye. Lakin mıknatıslı olduğu için bilemedim olur mu olmaz mı diye. Sizce olur mu? Mıktatıslı yerleri söküp kabloları bağlasak ve lehim atsam?
Merhabalar.

Akrabamın Macbook'u var. Mıknatıslı şarj girişi sıkıntılı imiş. 2 3 adaptör almış mıknatıslı giriş adaptörü bozuyormuş. Ben az çok anladığım için benden rica etti. Diyor ki bir tane daha sağlam adaptör alıp mıknatıslı yeri sökelim, sonra adaptördeki kabloları mıknatıslı yerdeki kablolarla birleştirelim diye. Lakin mıknatıslı olduğu için bilemedim olur mu olmaz mı diye. Sizce olur mu? Mıktatıslı yerleri söküp kabloları bağlasak ve lehim atsam?
Başlıkta belirttiğim gibi i7 1080 kriterlerine uygun bir masaüstü kasam var. Bu kasa 2016'nin 4.ayında toplanmış olup hiçbir OC gibi işlemler yapılmayıp sadece mimari alanlarda çalışma yapılmıştır. Nasıl geldiyse öyle duruyor. Sistemi komple satmak istersem ne karara vermeliyim? Ekran kartı hariç tüm bileşenler Hepsiburada’dan alındı. Sadece ekran kartınin faturası yoktur lakin garanti anlamında hiç bir sorun olmayacağını Penta tarafından teyit ettim. Sistem özellikleri:

• Intel i7 6700K işlemci
• Asus Z170-A Anakart
• Dark AquaForce W120 Sıvı Soğutma
• HighPower 750W +80Plus PSU
• HyperX 16GB 2666Mhz RAM 2x8
• Dark N10 Kasa
• Asus ROG Strix GTX1080
• Samsung Evo 850 250GB SSD
• 1TB 7200RPM HDD
• DVD Okuyucu
Merhabalar laptobu yeni almıştım programları yüklüyordum uToorent’i yükledim bilirsiniz bazıları reklam programları yüklüyor arka planda. Onu engellemek icin laptobu başlattan kapattım suan ne ekran geliyor ne de klavyeye rgb ışık geliyor. Güç tuşuna basıyorum mavi yanıyor öyle. Birde harddisk ışığı full yanıyor hiç yanıp sönmüyor. Ne yapmalıyım. Laptop modeli MsI GP62M 7REX-1618. Windows 10 1709 işletim sistemi yüklü.
Merhabalar. Bugün yukarıda modelini yazdığım ürün elime geçti. Lakin RGB aydınlatmayı beyaz olarak kullanmak istediğimde eklerde verdiğim sorunu gördüm. Klavyenin alt tuşlarında bazı LED'ler farklı yanıyor. Driver olarak Dragon Center ve SteelSeries 3 kurmuştum ikisi çakışıyor mu filan dedim Dragon'daki RGB ayarlarını kapattım ama sorun hala devam ediyor. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Önemsiz birşey mi sizce?

GP62M 7RE Klavye Işıklandırması SorunuGP62M 7RE Klavye Işıklandırması SorunuGP62M 7RE Klavye Işıklandırması Sorunu
Merhabalar. FreeDOS bilgisayara Windows kurmadan önce ne yapılmalı? BIOS, Firmware ve VBIOS işlemler varmış. Firmware ve VBIOS çok gerekli mi? Yada ne işe yarıyor bu iki işlem. BIOS’u kesin güncellerim Windows kurmadan evvel ama diğer iki işlemi ilk defa duyuyorum. Ben bilgilendirebilir misiniz?
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.946
İkinci El Bölümü Mesajları: 81
Konularının görüntülenme sayısı: 132.550 (Bu ay: 533)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 261 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.