LG 55UP81006LA vs Sony 55X80J
10.600₺’ye başlıkta belirttiğim LG TV’yi almış bulunmaktayım. LG seçmemdeki en büyük sebep sihirli kumanda kolaylığı. Lakin Sony’de aşağı yukarı aynı fiyat ve kafamı kurcalıyor. Normal bir aile izleyici için tavsiyenizi merak ediyorum. Oyun amaçlı almayacağım yani. Sony, sihirli kumandaya değer mi?
Akülü Vidalama Tavsiye
Merhabalar İşin Aslı Kopek sahipleneceğim kulübelerin fiyatları ucmus gitmiş, ona vereceğim paraya matkap alıp kendim yapmak istedim. Hem matkabim olacak hemfe kulübe yapacağım düşüncesiyle amatör-yarı profesyonel amaçlı kömürsüz, vidalama-delme ve ev işlerinde rahatlıkla kullanabileceğim bir matkap arayışındayım. Bütçem aslında 500-600₺ lakin bütçe artabilir, çok sorun olmayacaksa kömürlü matkaplarda olabilir. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
15.000₺ Hazır Kasa Tavsiyesi
Merhabalar mimari amaçlı hazır toplanmış sistem arayışına girdik, alacak arkadaş kurulum yapmayı bilmediği ve benim de kendisinden uzak şehirde olduğum icin hazır toplanmış sistem arayışına girdik. Render ve tasarım yapılacak, Lumion 3DsMax gibi programlar kullanılacak. Şimdilik 2K ama ileriye dönük olması açısından 4K'da da işimizi görmeli. Tavsiyeleriniz için rica ve teşekkürlerimi sunarım
12000TL Mimari Amaçlı Kasa Toplama
Merhabalar, başlıkta da gördüğümüz gibi mimari işlerde kullanılacak render, 2D-3D tasarım işlerini rahatlıkla yapabileceğim fiyat performans kasası toplamak istiyorum. Rica etsem bana yardımcı olur musunuz? Fiyata monitör dahil olmayıp sadece kasa toplanacaktır. Çok fark olacaksa az miktarda üstüne çıkabilirim?
MacBook Mıknatıslı Şarj Girişi Problemi
|
Macbook'un Şarj Girişi Problemi
|
|
uTorrent Yükledim Laptop Açılmıyor
|
GP62M 7RE Klavye Işıklandırması Sorunu
|
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.946
İkinci El Bölümü Mesajları: 81
Konularının görüntülenme sayısı: 132.550 (Bu ay: 533)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 261 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic