Şimdi Ara

PS4 Yazılım 2.0 & 2.0.1 (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
920
Cevap
7
Favori
26.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adamların sayfası sinek avlıyor. onla alaklı olabilir malum can sıkıntısı.
  • AW'in teması da pek bir güzel, yarım saattir Background'daki müziği dinliyorum.

PS4 Yazılım 2.0 & 2.0.1

PS4 Yazılım 2.0 & 2.0.1
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufgulcemal

Tema lari psn de bulamadim tr de de us da da baktim bilen varsa bi yesillendirin

https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/tr-tr/temalar/cid=STORE-MSF75508-THEMESANDWALLS%7Cplatform~ps4%7C
  • Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaTaL21Tr

quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

Orijinalden alıntı: Betfair

quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Şuan PSN deyim, arkadaşlarla grup kurduk, ses kalitesi inanılmaz derecede artmış, yıllardır PSN den konuşuruz, bir birimizin yüksek kalitede sesini duyunca tanıyamadık, şuan şaşkınlık içindeyiz. Abartmıyorum, şuan kullandığım cep telefonundan daha iyi ses kalitesinde PSN Grubunda sesli iletişim yapıyorum. İnşallah nazar değmez böyle kalır.

-Bu arada youtube eklentisi de gelmiş, sharefactory ye girmeden kırpma işlemi de yapıyoruz. Mis mis

-Playstation sesli komut özelliği de, çok kötü olan İngilizce lisanı mı leb demeden anlıyor. Bir kere bile anlamamazlık yapmadı. Helal olsun valla, kinect de anca bu kadar anlar her halde

-Keşke Dualshock 4 ün üzerinde dahili mikrofon olsaydı. Koca kabloya gerek kalmadan, iletişim kurardık. Neyse böylede fena değil. Konuştuğumu anlıyor ya, o yeter.

Dalgamı geçiyorsun? Yoksa Sony sizinmi bir kerede objektif ol! Bir kere!!!
    allah aşkına update ettim Playstation demekten dilim koptu bu kadarmı ezik bir Voice Command olur? Yapamıyorsan ekleme kardeşim sunma bu özelliği!
    yıl olacak 2015 download durdurmayı yeni ekliyorlar! herhalde 50GB lık GTA V in bunda çok etkisi oldu.Ps3 te olan özellik PS4 e 1 sene sonra geliyor.Ayar oluyorum beta aleti piyasaya sürüp 2 sene sonra adam etmelerine! beta testermıyız müşterimi belli değil.Tester isekte paralı hizmet verme SONY yeter ya
    Youtube eklentisi çok lazımdı o oldu ya tüm dertler bitti !!! PSN olmasada olur artık tek derdi oydu zaten tüm ps4 kullanıcılarının.Nasıl youtube ta facebookta paylaşırım diyordum
    Şu Fanların gazına gelip Xbox One ı sattım ya! kafama edeyim başka birşey demiyorum
    Pardon PS4 ten usb ile müzik oynatabiliyoruz bu özelliği atlamışım özür dilerim

Sen neden bahsediyorsun arkadaşım? Bu forumdan benden daha objektif değerlendirme yapan bir insan var mı? 2006 yılından bu yana PSN' i en çok yerin dibine sokan ve Xbox Live'ı tebrik eden benim, ben. Nefret ediyorum PSN den ve hala bir çok sorun düzelmedi.

Ben sadece, yeni gelen özellikler ve düzeltmeler üzerine bir yorumda bulundum. Ses kalitesinin artması ve youtube'un gelmesi beni heyecanlandırdı. Sesli komut da dandik İngilizce lisanımı iyi anlıyor. Ben sadece bu üç yeni özelliği beğendim, hepsi bu

Düzelmeyen problemler;

1-) Arkadaş listesi çok geç yüklüyor, bazen kayboluyor.
    2-) Mesajlar geç geliyor.
    3-) Mesajlar geç gidiyor.
    4-) Bir kişinin profil bilgisine bastı mı çok geç yüklüyor. Bazen yüklemiyor. Mesaj girerkende buraya girildiği için, bazen mesaj göndermekten bile vazgeçiyor insan.

Şimdilik, gözlemlediklerim bunlar.

Not: PS4'ün içine MP3 veya başka bir dosya formatının, USB üzerinden gönderilmesine karşıyım. Bu özelliği beğenmedim diyebilirim. Çünkü, playstation'a dışarıdan dosya transferi yapabilmek demek, her an kırılmaya müsait demek, hackerlara gün doğdu. Ben konsol üreticisi olsam, USB girişi dahi koymam. Çünkü, cihazın kırılmasına karşı en etkili yöntem, dışarıdan veri gönderme bağlantılarını koymamaktan geçiyor. Kim ne yüklüyorsa bulut dan denetim altındaki dosya formatlarını yükleyebilsin.

Bugün beylikdüzü media marktta gittim minecraft ps4 versiyonu 199 tl idi. Biz ne kadar herkes orjinal oyun alsın dedikçe adamlar bize daha çok geçirmeye başladı. Aral- psn- live hepsi aynı birinin diğerin hiç bir farkı yok. Bu yüzden konsolların kırılması bizim ülkemiz için daha iyi olur. Orjinal oyun fiyatları düşer, orjinal almak isteyenler daha ucuza oyun almış olurlar.

Hocam, oyunlar Türkiye de pahalı Türkiye de, bakın Steam de TL ye geçti, oyun fiyatları fırladı. İlk hafta reklam yapmak için kuru 1,5TL den sabitledik dediler. Ertesi hafta Türkiye şartlarına döndüler.

Şimdi hocam, biz zaten yıllardır USA Playstation Store dan alışveriş yapıyorduk, TR Playstation Store (Özünde UK Playstation Store) 2-3 yıllık mazisi var. Biz destek olalım diye TR PSN' e geçtik ve Türkçe oyunlara da destek olalım diye TR Playstation Store dan alışveriş yapmaya başladık, fakat Sony Türkiye çalışanları ne yaptı, sizinde bahsettiğiniz gibi, bizim iyi niyetimizi bir güzel suistimal ettiler. Ben Sony Türkiye çalışanlarının maaşını karşılamak için para kazanmıyorum. Sony Türkiye çalışanları için kazanan varsa bilemem. TR Playstation Store dan aldığımız oyunun parası tamamen Türkiye de kalsa bir şekilde anlarım ama ödediğimiz paranın çok büyük bir bölümü Sony İngiltere ye kalıyor. Çünkü TR Playstation Store da yapılan ödemeler, İngiltere de ki sanal POS dan çekiliyor.

Bu durumda USA Playstation Store dan alışveriş yapmak daha mantıklı oluyor. Hem oyunlar ucuz, hemde inanılmaz hizmetler ve fırsatlar var. USA PSN kullanınca tüm kapılar açılıyor.

Şunu da belirtmek isterim, Steam TL nin daha 2 haftalık mazisi var ve daha düne kadar, PC oyunlarını da ABD den alıyorduk. Tanıdığım bir çok PC oyuncusu, Steam keşke dolarda kalsaydı, oyunlar o zaman ucuzdu. Şuan USA STEAM den alışveriş yapmamın bir yolu yok mu diyorlar. Büyük ihtimal VPN kullanıp, USA Steam den alışveriş yapacaklar.

Biz Playstation kullanıcılarının elinde böyle bir fırsat var. Her daim USA Playstation Store dan alışveriş yapabiliyoruz ve önümüzde hiç bir engel yok, üstelik Playstation Game Sharing sayesinde, bir oyunu iki Playstation' a yükleyebiliyoruz ve iki playstation da yüklenen oyuna, aynı anda online girebiliyor. Böylece oyun fiyatı yarı yarıya düşüyor.

Yani demek istediğim, Türkiye fiyatlarını bir kenara bırakın artık, Türkiye de oyunlar pahalı açık ve net, tartışmaya gerek yok, Steam TL ye geçince PC oyunları da pahalandı. 2+2 =4

USA Steam, USA Origin ve USA Playstation Store' a göre fiyat değerlendirmesi yapın.

• günceleme zamanı gelmiş he
  • Bu arada temalarin hepsi birbirinden guzel

• bundan sonra sony tr, tr psn benim için bitmiştir. ne varsa US psn de var.
  • freestyler7 kullanıcısına yanıt
    Evet

• Spiral tema guzel olmuş lakin tema muziğinin ses seviyesi çok düşük geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umitbjk

quote:

Orijinalden alıntı: Kehanist

Arkadaşlar güncelleme sonrası tv den ne oyunda nede menude ses gelmiyor ancak ds kulaklık takınca ses geliyor.bu sorun önce yoktu.bu sorunu yaşayan veya çözümü bilen var mı acaba?

Hdmi kabloda problem olabilir.

3 tane kablo denedim gece ancak biraz önce açdım şuan ses geliyor çok garip demekki elektrik kesintisi uygulanmalı.

Yanlız bu youtube hesabını ekleyen varmı sunucu hatası veriyor sürekli

• https://account.sonyentertainmentnetwork.com

Adresine girebilen var mı?
  • Güncelleme mükemmel olmuş. Bende en ufak bir sorun kalmadı resmen. Arkadaş listesi, psn store filan acayip hızlandı. Tıkır tıkır çalışıyor. Temalarda çok iyi olmuş. Share Play'i daha deneyemedim o konuda birşey söyleyemem. Ama genel olarak çok beğendim. Saşırttı beni Sony...
  • sariduru kullanıcısına yanıt
    giriyor şu an.
  • 2.0 sonrası PS4'ü beklemeye aldım, şimdi PS4 açılmıyor. Turuncu ışık göz kırpar gibi yanıp sönüyor. Kol ile açamadım, beyaz ışık yanıp kalıyor. PS4 üzerindeki power tuşu işlevsiz, Reject tuşuna basınca bipliyor fakat herhangi bir şey olmuyor. Fişi de çekmek istemedim. Bu durumla karşılaşan, önerisi olan var mı?
  • Kivanc1Mac kullanıcısına yanıt
    Benim de başıma geldi. Fişi çekmek zorunda kaldım.
  • Dostlar selam.

Temaları nereden yükleyeceğiz?
  • sariduru kullanıcısına yanıt
    Uydunet misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: souv3nir

AW'in teması da pek bir güzel, yarım saattir Background'daki müziği dinliyorum.

PS4 Yazılım 2.0 & 2.0.1

PS4 Yazılım 2.0 & 2.0.1

Bunu nereden indirdin bulamadım ya storedaki temalarda 3 tane tema bulabildim

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.