Emekli Yönetici
21 Ocak 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
30 üye
Görüntülenme
Toplam: 104 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Merhabalar herkese,
Arabama (2016 Ibiza) beyaz far taktırmak niyetindeyim fakat karşıdaki kişinin gözlerini almasını istemiyorum. ben hep karşıdakine sövdüm, bana da sövmesinler istiyorum.

Kimi beyaz farlar göz almıyor, dolayısıyla ben de o farlardan taktırmak istiyorum. O sebeple ne diye araştırma yapmam gerekiyor? Tahmini fiyat verebilecek var mı bir de?

Teşekkürler şimdiden.
Arkadaşlar merhaba, sosyal medyanın tüketici satın alma davranışı üzerine etkisi ile ilgili bir çalışmam var, bunun için bir anket yapıyorum (ort. cevaplanma süresi 4-5 dakika). Eğer bu yazıyı okuyorsanız siz de bir sosyal medya kullanıcısısınız demektir, anketime katılıp çalışmama yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

https://goo.gl/WM96uM
Arkadaşlar merhaba, sosyal medyanın tüketici satın alma davranışı üzerine etkisi ile ilgili bir çalışmam var, bunun için bir anket yapıyorum (ort. cevaplanma süresi 4-5 dakika). Eğer bu yazıyı okuyorsanız siz de bir sosyal medya kullanıcısısınız demektir, anketime katılıp çalışmama yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

https://goo.gl/WM96uM
Selamlar, şu şekilde bir ödevim var, yardımcı olabilecek varsa çok süper olur.
---
Klavyeden ay ve gün değeri girilince o günün yılın kaçıncı gününün olduğunu hesaplayan C programını yazınız.
Örneğin 3. ayın 21'i için, Ocak 31 + Şubat 28 + Mart'tan 21 gün topla gibi.

Switch'le yapılacak.
--
Teşekkürler şimdiden.
algoritma dersi için ödevim var, dersi 3-4 hafta işledik yani henüz temel düzeyde bir soru, şu şekilde:

"kullanıcı tarafından girilen 10 adet sayının ortalamasını, en büyüğünü ve en küçüğünü bulan programın akış çizgesini ve sözde kodu yazınız."

teşekkürler şimdiden
seedbox almaya karar verdim de 1-2 sorum var. epey bir şeyler okudum, mantığı az çok anladım fakat şu sorulara cevap arıyorum.

diyelim ki şu paketi aldım:http://puu.sh/hkSCh/f4163472c8.png

hdd 80 gb diyor, bunun mantığı şu mu, diyelim ki 10 tane 8 gb film indirdim hdd doldu. bu 8 filmi ftp'den çekeceğim. hdd ile işimiz bitti.

bandwith de 500 gb diyor. bunun anlamı da toplam upload + download miktarım mı? mesela işte 80 gb ftp'ye download yaptık, 420 gb da upload yapma hakkımız mı var? yani teorik olarak 1 aylık seedbox alıp torrent sitesine 420 veya 450 veya 500 her neyse, upload stoğu yapabilir miyim?

olay bu mudur?
sorunumu uzun başlıkta anlattım sanıyorum ki.

laptop kullanıyorum, eskiden son derece akıcı oynadığım oyunlar şimdi kasım kasım kasıyor. hatta cs:go cs: source basitliğindeki oyunlar bile kasıyor.

neler yaptım bu sorunu çözebilmek için?

format attım,
farklı işletim sistemine yöneldim, win7, win8 gibi.
ekran kartının farklı driverlarını denedim.
bios sürümünü bile değiştirdim.

fakat hiçbir şekilde bu sonucu değiştiremedim. sorun ne olabilir? bir de şöyle bir şey var, oyun içi menülerde hiçbir sıkıntı yok, rahatlıkla geziyorum menülerde falan fakat oyun başladığı an ben diyim 5 fps siz deyin 8 fps.
1. turnuva linki:
http://forum.donanimhaber.com/m_87368115/tm.htm

2. bir turnuva düzenlemeyi pek planlamıyordum fakat turnuva istekleri gelince bir turnuva daha düzenlemeye başladım. Turnuva kuralları vs. yine aynı, ilk konudan kopyalıyorum direk o yüzden. Yine Play-Off sistemi. Bu arada ilk turnuvaya katılıp maçlarını yapmayan kişiler yeniden katılmak için mesaj yazmasın, kabul edilmeyecek. Lütfen turnuvayı takip edeceğinden emin olan kişiler katılmak için mesaj yazsın konuya.

-16 kişi tamamlandıktan sonra takımlar kura ile belirlenecektir.
-Katılmak isteyenler PSN ID'lerini yazmalıdır.
-Maçlar simulation, superstar zorluk seviyesi ve 6'şar dakika üzerinden oynanacaktır. İlk tur, konferans yarı finali, konferans finali 3'er maç, final ise 5 maç üzerinden oynanacaktır.
-16 takım NBA'de şu anki sıralamaya göre olacaktır, tek istisna Bobcats'in yerine Knicks olacak turnuvada.
-Saha avantajı şansa bağlı olacak, NBA'deki şu anki sıralamaya göre saha avantajı belli olacaktır.
-Maçlar turnuvanın kurucusu tarafından belirlenen süreler içinde oynanmak zorundadır.
-Oynanan maçların skorlarının konunun altına yazılması yeterlidir.
-Eşleşmeler gerçekte olduğu gibi 1-8, 2-7, 3-6, 4-5 şeklinde olacaktır.

Katılımcılar:

DH Nick - PSN ID
1- arkham92 - arkham_Arrow
2- Kivanc1Mac - Kivanc23
3- Murderer FC - DoOrDie10
4- erdemtas - ZorkSheld
5- juzam1907 - bugrasnmz1907
6- faruntarplay - faruntar
7- nomatter03 - Nomatter03
8- gnr.strk - Genero-1907
9- cagkajj - Cagtayy24
10- Hernan Cortes - muratdinc1967
11- stiglitz - ugurluufuk
12- staylano - sttaylano
13- fantastiko_92 - fantastiko92
14- jewel_ma20 - muratav
15- Yıldırım Demirören - mehhmettt
16- Afr0oo - Afr0oo_

Takımlar:

Doğu Konferansı:
Afr0oo - Indiana Pacers
jewel_ma20 - Miami Heat
stiglitz - Toronto Raptors
Murderer FC - Chicago Bulls
nomatter03 - Washington Wizards
gnr.strk - Brooklyn Nets
juzam1907 - Atlanta Hawks
Hernan Cortes - New York Knicks

Batı Konferansı:
faruntarplay - Oklahoma City Thunder
cagkajj - San Antonio Spurs
fantastiko_92 - Portland Trailblazers
erdemtas - L.A. Clippers
Kivanc1Mac - Houston Rockets
staylano - Golden State Warriors
arkham92 - Phoenix Suns
Yıldırım Demirören - Dallas Mavericks

Eşleşmeler:
Thunder 1-2 Mavericks
Spurs 2-0 Suns (Hükmen)
Trailblazers - Warriors
Clippers 1-2 Rockets

Pacers 2-0 Knicks
Heat 2-0 Hawks (Hükmen)
Raptors 2-0 Nets
Bulls 2-0 Wizards

2. Tur Eşleşmeleri: (Son tarih 18 Mart saat 23:59)
Rockets-Mavericks
Spurs-(Blazers-Warriors galibi)

Pacers-Bulls
Heat-Raptors
iPhone'umun bataryasını değiştireceğim, montaj setini nereden temin edebilirim? Google'a falan biraz baktım fakat bulamadım.
Mayıs ayında 2 yılı dolduracak olan iPhone 4S'imin bataryası artık yaşlılık belirtileri göstermeye başladı. Değiştireyim diyorum, orjinal olsa parası neyse verip onu taktıracağım fakat maalesef bildiğiniz gibi Apple'ın öyle işleri yok.

Tavsiye edebileceğiniz batarya var mı al bunu taktır diyebileceğiniz? Gittigidiyor'da 30-35 lira civarı bataryalar var onlardan alıp taktırsam sorun çıkar mı? Ya da güzel performans verir mi bu bataryalar?
Hakkında
Meslek: Dijital Marka Yöneticisi
Forum İmzası:

PSN ID: Kivanc23
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Desktop
Bilgisayar
Laptop
Otomobil
Seat
Mobil cihaz
iPhone
Operatör
Vodafone
ISS
Uydunet
Oyun Platformu
PS4
Oyun Platformu
PC
Takım
Beşiktaş
Steam
Kivanc23
TV
Philips
Notebook
Asus
PSN ID
Kivanc23
Basketbol
Houston Rockets
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.346
İkinci El Bölümü Mesajları: 134
Konularının görüntülenme sayısı: 32.511 (Bu ay: 925)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 852 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.