Şimdi Ara

PS4'de TR ve US PSN aynı konsolda (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
6
Favori
16.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar örnegin endonezya hesabindan bir oyun aldik daha sonra bunun dlc sini Tr hesaptan alirsak dlc yi oynayabilirmiyiz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır, oynayamazsınız
  • herkese iyigünler internet ortamında fifa 16 yı sahaibinden.com adresinden satın altdım psn hesabını ve şifresini göndrdi.yükleme yaptım 2 haftadır sorunsuz kullanırken artık yeni kullanıcı olarak açtığım hesabın şifresinde hata veriyor.satan kişi şifreyi değiştirip oyunu tekrar satmışmıdır şifreyi tekrar alma şansım nedir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uzmannuri

    herkese iyigünler internet ortamında fifa 16 yı sahaibinden.com adresinden satın altdım psn hesabını ve şifresini göndrdi.yükleme yaptım 2 haftadır sorunsuz kullanırken artık yeni kullanıcı olarak açtığım hesabın şifresinde hata veriyor.satan kişi şifreyi değiştirip oyunu tekrar satmışmıdır şifreyi tekrar alma şansım nedir

    Satıcı ile irtibata gecemezsen ve email bilgisi yoksa galiba hapı yuttun hocam :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,
    Ufak bir sorum olacak ama cevaplarsanız sevinirim.
    Endonezya'dan plus alsam, Türkiye PS Store'dan herhangi bir oyun alsam bu oyunu online oynayabiliyorum. (Endonezya hesap ana hesap olursa) bu tamam.
    Peki Türkiye PS Store'da ki bazı oyunlar için olan Plus indiriminden yaralanabiliyormuyum? (Free olanlar değil)

    Teşekkürler..
  • emret06 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Satın almış olduğunuz Plus hesabınız hangi bölge ise sadece o bölgenin indirimleri ve bedava verilen oyunlarını indirip oynayabilirsiniz.

    Sizin sorunuzun cevabı ise Endonezya'dan Plus alırsanız, Endonezya Plus'ın veriidiği bedava oyun ve indirimlerden yararlanabilirsiniz.
  • somethg S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim..
  • Merhaba ben us hesap açıp us ps plus almayi dusunuyorum ana hesap olarak us hesabi kaydedip tr hesabımıda 2.hesap yapıp gta5 online oynamak istiyorum acaba online güncellemelerden sıkıntı ve indirmeme gibi bir durum olurmu paketlerde şimdiden cevaplar için tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wanted6155 W kullanıcısına yanıt
    Plus hesabi icin us degil endonezya psn den al encard varsa 52 TL ye 1 yillik alirsin. Bi makinaya 16 primary hesap kaydedebiliyorsun. Boylelikle endo plus hesabin da tr psn hesabin da ayni anda primary olur ve istedigin hesaptan online oynarsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkurler peki oyun update lerde sıkıntı olurmu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wanted6155 W kullanıcısına yanıt
    Slm, oyun güncellemelerinde sıkıntı olmaz sadece eklentilerde (DLC) olur. Oyunu hangi PSN'den alındıysa o PSN üzerinden DLC satın alınması lazım, yoksa elinde patlar
  • teşekkürler oyunu disk olarak alacağım gta online güncellemelerde sıkıntı çıkarmaz değilmi çıkarmazsa yeter bana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de bir şey danışmak istiyorum. Bu gün Türk PSN açtım ve Plus üyeliğinin denemesini aktive ettim

    benim asıl oynamak istediğim oyun NBA 2K17 ve Türk Psnde çok pahalı. Bu Türk PSN hesabımı boşverip direkt US psn açayım mı? sonuçta oyun vs. satın almadım?
  • celalcaner2 kullanıcısına yanıt
    hiç sıkınti olmaz hocam. hem tr hem us hesabi ayni makinede sorunsuz kullanirsin. ikiside kalsin oyun nerde ucuzsa ordan alip oynarsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yeni bir ps4 kullanıcıyım acemiyim diyebilirim tr psn üyeliği açtım ps4 e deneme sürümünü aktive etmedim dijital ortamda en ucuz Endonezya psn plus mış sanırım ben o bölge üzerinden bir hesap açıp plus üyeliği satın alsam ve oyunlarıda ordan satın alsam ucuz yoldan daha sonra tr hesabımı ana hesap yapığ endonrzyayı ikincil hesap yapsam oyunları tr hesabımda oynayabilir miyim? yoksa bu işlemi ana hesap tr 2.cil hesap endo mu olmalı ?
  • egemencamagac1 kullanıcısına yanıt
    Selam,
    Oyun oynayabilirsin TR hesabında ama satın alacağın DLC ya da bedava olarak indireceğin oyunları TR hesabında oynayamazsın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somethg -- 20 Ekim 2016; 16:24:51 >
  • Arkadaslar, soruyu sormadan once yazilanlari okudum fakat pek anlayamadim. Eger cevabi iceride var ise kusura bakmayin.

    Ben Amerika'da yasiyorum ve TR PSN den oyun almak istiyorum. Uncharted 4 suan icin tr psn de 89tl ve $ bazinda 25 a denk geliyor,burada oyun bir turlu indirime girmedi. Gerci her turlu TR fiyatina gore ucuz ama $60 vermek istemiyorum :) Her neyse oyunu TR hesabi acip alsam,herhangi bir sikinti olmadan oynayabilir miyim ? Tesekkurler.
  • umi_21 kullanıcısına yanıt
    hayır sıkıntı olmaz.
  • arkadaşlar acil cevap lütfen.

    TR psn hesabımdan division'nun demosunu indirim derken full olarak inmiş 40 küsür gb.şimdi HK. bölgeden satılan primary hakkı olarak alsam oyunu indirmeden oynayabilirmiyim TR hesbımdan oyunu??

    Edit: oldu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeXaS_GaL -- 1 Haziran 2017; 15:46:59 >
  • Bugune kadar hep us psn plus uzerinden oyun oynadim. Yakin zamanda us psnin suresi doluyor. Bir tr psn hesabi acip tr psn uzerinden plus alirsam, us psndeki oyunlari online olarak oynamaya devam edebiliyor muyum?oluyorsa Bunu yapmak icin hangi hesabi primary yapmak gerekli?



    Amacim o kadar oynadigim online oyunun bosa gitmemesi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.