Şimdi Ara

PS4'de TR ve US PSN aynı konsolda (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
6
Favori
16.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: open_tr

Yardımcı olabilcek olursa eğer sevinirim , arkadasım amerikadan ps4 ve oyun getircek , hesabı ordamı açmamız lazım yada türkiyede açarsak oyunu online oynamakta felan bi sıkıntısı olurmu yada nasıl yapmam lazım . Tesekkürler simdiden.

Her bölge PS4'te, her bölge oyun çalışır ve her bölge PSN ile online oynanır.

Dikkat edilecek bir detay yok.
  • US PSN hesabından psn plus alıp.. FİFA 2015 ONLİNE'ı TR PSN hesabın da oynuyoruz yani süper o zamannn..Gavurların puanını yükseltmeyelim :)
  • Beyler US PSN'den BF4 alırsam oyunu TR PSN'de oynayabilmem içni hangi hesabı Primary Account yapmam gerekir? Yardımcı olursanız çok sevinirim
  • Beyler merhaba,

Amazondan us psn gift card alıp fifa 15'i aldım, ana hesabımı da tr psn yaptım. Fakat fifa 15'e girdiğimde hata veriyor. Bu uygulama yalnızca bu lisansa sahip kullanıcı tarafından oynanır diyor.

Ben mi bir şeyi yanlış yapıyorum?
  • mertgulbay kullanıcısına yanıt
    Evet yanlış yapıyorsunuz. Hangi hesaptal aldıysanız oyunu o hesabı ana hesap yapmak zorundasınız ki oyunlara her hesaptan girebilesiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gene her işi tersten yaptığım için yanlış olmuş :)

Bilgi için teşekkürler :)
  • PS Plus üyeliğini PSN TR den almak daha mantıklı gözüküyor. Alışveriş daha rahat ve plus üyeliği daha ucuz. Neden herkes US den plus üyelik alıyor anlamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wisecode_g

PS Plus üyeliğini PSN TR den almak daha mantıklı gözüküyor. Alışveriş daha rahat ve plus üyeliği daha ucuz. Neden herkes US den plus üyelik alıyor anlamadım?

Plus düne kadar daha ucuzdu artık değil

Oyunlara gelecek olursak us bariz daha ucuz hocam hiç baktın mı? Mesela fifa 15 trde 209tl usde 59 dolar. Hesabını sen yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlpKhanate -- 2 Ekim 2014; 9:31:00 >
  • merhaba.benim psn+ lı tr hesabım var.oyun fiyatlarından dolayı us psn den hesap açıp gta 5 ön siparişi verdim ve us psn i ana hesabım yaptım.ama tr hesabımı devre dışı bırakmama rağmen mevcut oyunlar kilitli ve us psn hesabımla açamıyorum.bu oyunlar önemli değil aslında zaten tr hesabını sildim şu an sadece us psn hesabım var. asıl sorunum gta 5 i yeni tr hesabımla avrupa serverlarındamı oynarım yoksa amerika serverlarındamı ?
  • US PSN+ alıp TR PSN hesabımızla online oynayabiliyor muyuz? Yoksa böyle bi' dünya yok mu

• Ps4 alma arefesindeyim iyice kafam karisti,
    Ps3'de benim ve kardeslerimin ayri ayri hesaplari var plus oyunlari dahil hepsi sorunsuz online oynaniyor.
    Ps4'de boyle bir imkan yok mu? Kardeslerim istedigi gibi hesap acip online oynayabilecekler mi ?
    Tamam online icin ps plus gerekiyor onu biliyorum ama gerisi nasil olacak ve niye bu kadar karisik

• aşağı yukarı aynı sorular benim de aklımda arkadaşlar malum Türkiye PSN US PSN den çok daha pahalı artık, fakat mevcutta TR PSN imizde plus var çoğumuzun sorularım şunlar,

-Ben TR PSN yanına bir de US PSN açtım her ikisini de ana hesap yaptım, bu durum yasal mıdır ? ban yeme vs. riskimiz var mı ?
    -US PSN den GTA 5 aldığımızda TR PSN den oynamaya devam edebilecek miyiz?
    -US PSN aldığımız için US serverlar mı öncelikli olacak ?
    -US PSN oyun almak için kullanılıp TR PSN den trophy vs. oynayarak devam edecek olursak bize dezavantajı ya da avantajı olur mu ?
    -US PSN den oyun aldığımızda Türkçe olma ihtimali var mı?

bilen birinin yorum yapmasını rica ederim sanırım çoğu kişinin de merak ettiği konular bunlar.
  • Bir ps4 cihazında 16 adet primary hesap açabilirsiniz arkadaşlar sıkıntı yok

• üçüncü sorumda sormak istediğim şu,

US den oyun alınca ve online oynamaya çalıştığımızda işin mekaniği nedir? US serverlar mı öncelikli yoksa bizim burdakiler mi onu sormak istedim, birinci sorumun da cevabı önemli şöyle ki
    ben yasal olmayan bir şey yapmak istemiyorum ve yatırımı da ona göre yapacağım, yani serbest piyasa sonuçta US ucuzsa ordan TR ucuzsa ordan oyun alıp ikisi de primary olacak şekilde kafam rahat
    oyun oynamak istiyorum.
  • Orijinalden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 24 Ocak 2021; 0:1:11 >
  • iyi günler ben tr psn hesabımdan sniper elite 3 oyununu aldım.UK psn hesabımda oyunu açmadı bi kilit işareti çıkıyor içerik açılamıyor satın almanız gerekir diye bi yazı çıkıyor .. bir çözümü varmıdır acaba ? yardımcı olursanız sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutinal1907

iyi günler ben tr psn hesabımdan sniper elite 3 oyununu aldım.UK psn hesabımda oyunu açmadı bi kilit işareti çıkıyor içerik açılamıyor satın almanız gerekir diye bi yazı çıkıyor .. bir çözümü varmıdır acaba ? yardımcı olursanız sevinirim..

kayıtlı tüm hesaplarınızı ana hesap yapıp öyle deneyin acılması lazım
  • byvolcan kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim akşam birde o şekilde denerim sonucu belirtirim..
  • Arkadaşlar bi soru sorcam ben us psn açıp psn plus alsam oyunları ve işletim sistemini türkçe oynayabilirmiyim?diğer TR hesabınından oyunları aldığım psn plus ı kullananarak oynayabilirmiyim?TR hesap kulannan arkadaşlarımla sorunsuz online oynayabilirmiyim fifa 15 de maç vb işleri Tr hesap kulanan arkadaşlarımla sorunsuz yapabilirmiyim?CEVAPLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
  • RCKAANJB R kullanıcısına yanıt
    PS4'ün dil seçeneğinin, satın alınan PSN bölgesiyle bir ilişkisi yok. İstediğin dil ile PS4'ü ayarlayıp, istediğin PSN bölgesinden hesap açabilirsin.
    Psn Plus, makinedeki hesaplarından birinde olması durumunda, diğer hesaplar da internet üzerinden oyun oynayabilirsin. Bu TR yada Us psn farkı sadece DLC lerde olacaktır. Yani TR PSN de aldığın bir X adlı oyunun DLC'ini, US hesabından X oyununu oynarken göremezsin yada kullanamazsın.
    Battefield gibi yerel/bölgesel sunucu özelliği bulunmasına karşın, TR yada US PSN'den oyunu alsan bile, dünyadaki herhangi biriyle oyun oynayabilirsin, PSN bölgesel kısıtı yok. Fakat Fifa 15'te böyle bir bölgesel kısıt var mı bilmiyorum, oyuna sahip olan arkadaşlar eminim sorunu cevaplayacaklardır.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.