Binbaşı
20 Mayıs 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme
Toplam: 179 (Bu ay: 0)
Gönderileri

silinebilir...

Mhl destekli telefon araştırıyorum. Pubg mobile yi kasmadan oynatıp monitöre bağlayıp klavye ve mouse ile oynamak için.
Lenovo A850s+ MTK6592 Octa Core 2.0Ghz 2GB RAM 5.5'' 1920x1080px 13MP dual SIM Android 4.4

http://www.aliexpress.com/item//1825131090.html

fiyat / performans ürünü varmı kullanan?
Yarın aliexpresste indirim günü

Lenovo A850s+ MTK6592 Octa Core 2.0Ghz 2GB RAM 5.5'' 1920x1080px 13MP dual SIM Android 4.4

Özellikleri fiyatına göre gayet iyi. Baklım yarın da ekstra indirim olacakmı?

http://www.aliexpress.com/item//1825131090.html
ip4 4.1 limerain jb li cihazımdaki consolidation.db dosyasını sildim şu izleme mevzularına kanıp ta... (mankafam yaa!!)

telefon, safari, sms, ayarlarv.s. yok oldu sadece yüklediğim uygulamalar kaldı. ne yapmam gerekir shift restore ile 4.3.1 yüklemeye çalıştım 3194 hatası verdi.

Acilen yardım bekliyorum üstadlar
Arkadaşlar Samsung X620'ye Kızılötesi İle JAVA OYUN yükleme nesıl olur bi türlü yapamadım. Resim, melodi alışverişi yapabiliyorum fakat java oyun atamıyorum. Telefonun java özelliği var. Lütfen yardımcı olun
Arkadaşlar Sony MP4 player çıkarmış küçük bir cihaz. 65k renkli ekranı radyosu ve 512mb hafızası ve ufak boyutu var. Bu cihazın video clip oynatma özelliğide var. Fakat video dosya formatı AMV diye bir format. Bu cihazın driver CD si bende yok. Avi veya Mpeg gibi video dosya uzantılarını AMV dosya formatına çeviren bir program bulamadım. Bilen bir arkadaş varsa lütfen cevaplasın. Şimdiden Teşekkürler
Hakkında
Meslek: Mühendis
Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
Xiaomi
Operatör
Turkcell
ISS
TurkNet
Takım
Beşiktaş
Steam
sukurchess
TV
Samsung
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 7 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.368
İkinci El Bölümü Mesajları: 133
Konularının görüntülenme sayısı: 139.978 (Bu ay: 444)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 114 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.