Bildirim
PS3'ü USB Kablo'dan internete Bağlamak?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: YodaTheMaster
arkadaşlar ethernet kablosu başka bir odadaki bilgisayara gidiyor ona uzun usb kablo bulamadım. onun için etherneti ps3'e bağlayamıyorum. şu an kullandığım pc de usbden internette. şimdi bu usb kabloyu ps3'e takıp internet nasıl bağlayabilirim?
usb'den bağlamak driver gerektirir, tabii bu ps3 için mümkün değil. switch alıp ethernet bağlantısını çoklamak tek çözüm gibi gözüküyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: frosties
quote:
arkadaşlar ethernet kablosu başka bir odadaki bilgisayara gidiyor ona uzun usb kablo bulamadım. onun için etherneti ps3'e bağlayamıyorum. şu an kullandığım pc de usbden internette. şimdi bu usb kabloyu ps3'e takıp internet nasıl bağlayabilirim?
usb'den bağlamak driver gerektirir, tabii bu ps3 için mümkün değil. switch alıp ethernet bağlantısını çoklamak tek çözüm gibi gözüküyor.
modem markasıyla switch'in markasının farklı olması sorun teşkil etmez değil mi? -
quote:
quote:
quote:
usb'den bağlamak driver gerektirir, tabii bu ps3 için mümkün değil. switch alıp ethernet bağlantısını çoklamak tek çözüm gibi gözüküyor.
modem markasıyla switch'in markasının farklı olması sorun teşkil etmez değil mi?
hayır, hiç sorun olmaz.
-
quote:
quote:
quote:
modem markasıyla switch'in markasının farklı olması sorun teşkil etmez değil mi?
Etmez.
Fakat kablo.net kullanıyorsan switch sorununa çözüm olmayacaktır, bilgine.
-
tamam saolun cevaplar için. -
ethernet kablossu al 1 adet daha onuda 2. ethernet kartın varsa pc de ona tak , baglantıları pc den koprule pc acık oldugunda ps3 nete giricektir ;)
yada kısa yoldan switch alıp takıcaksın ;) -
quote:
Orijinalden alıntı: kagan06
ethernet kablossu al 1 adet daha onuda 2. ethernet kartın varsa pc de ona tak , baglantıları pc den koprule pc acık oldugunda ps3 nete giricektir ;)
yada kısa yoldan switch alıp takıcaksın ;)
hocam usbden bağladığım bilgisayara taktım bi ethernet kablosunu ama ps3'e internet veremedim pcden nasıl yapacaz ki -
anlamadım. Ama denemediysen (ben böyle kullanıyorum.), usb ile pc, ethernet kablosu ile ps3 ü bağlarsan güzel güzel ikisinde de aynı anda girebilirsin. -
pc de ethernet kartı varsa, usb deki interneti ona paylaştırıp ps3 ü bağlayabilirsin. -
eğer ps3 ile modem benimki gibi uzaksa en güzeli wi fi ile bağlanmaktır. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kagan06
yada kısa yoldan switch alıp takıcaksın ;)
hocam usbden bağladığım bilgisayara taktım bi ethernet kablosunu ama ps3'e internet veremedim pcden nasıl yapacaz ki
modem den pc ye usb ıle baglantı sagladıysan modem de kı ethernetı ps3 e ayırabılırsın, boyle calısmaz ıse, pc dekı ethernet girişine takarsın ps3 den gelen kabloyu, ve pc den ag baglantılarıma girip 2 baglantıyı da secıp mouse sag tıklarsan koprule secenegını işaretlersen ps3 de baglantı olucaktır ama pc acık kaldıgı zamanlarda olucaktır ;)
ama modem hem usb hem ethernet calıstırmadıysa musterı hızmetlerını ara yada fw at modeme ;)
-
arkadaşlar yaptım saolun ethernet kablosunu pc'ye bağladım sonra bağlantıları köprüledim pc açık oldukça ps3'e de internet gidiyor zaten pc sürekli downloadda olduğu için hep açık -
Beyler benim modem kablolu. Ben hem pc ye hemde ps3 e aynı anda girmek istiyorum diyelim. Bunun için çoğaltıcıyımı kullanmam gerekiyor. Bi yardımcı olurmusunuz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X