Şimdi Ara

ethernet kablosunun ucu xbox360 ve modeme büyük geliyor. live e bağlanamıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün bi bilgisayarcıdan 7 metre kablo kestirdim.fakat eve getirince ethernetin ucu xbox a ve modeme büyük geliyor olmuyor.bu kablo standart değilmidir.8 uçlu kablodan.bunun nedenini bilen varmı.düzelttirebilirmiyim

• standart o kablolar

bu mu sendeki?

• hocam size dün söylemiştim , hazır olanlardan alın kestirmeyin demiştim. baştan söyleyim o kablo çöp.... niye tam oturmadığını bilmiyorum ama aldığınız seyyarcıya imkanınız varsa geri götürün...
  • büyük ihtimalle uçları iyi sıkmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

standart o kablolar

bu mu sendeki?

/>

evet aynı bundan.ama modeme oturmuyor (modemim combomax) xbox 360 a da çıt diye oturmuyor dışarda kalıyor.bu arada caca uzun kablo almam lazımdı onların hazırlarından yokmuş ki hazır olanları kısa oluyormuş bana uzun lazımdı mecbur yaptırdım.napabilirm şimdi sizce
  • ozaman bu kabloyu al bi bilgisayarcıya yada internet cafeciye git. olara bi 2-3 lira verirsin connetoru değiştirler. rica et. seyyarcıyla uğraşma ozaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caca40

ozaman bu kabloyu al bi bilgisayarcıya yada internet cafeciye git. olara bi 2-3 lira verirsin connetoru değiştirler. rica et. seyyarcıyla uğraşma ozaman.

kardeş zaten bilgisayarcıdan aldım geri götürecem.evde kısa bi ethernet kablosu var ama onun ucu daha ince ve oturuyor modeme.5 li baktım.yani bu ethernetinde kalını ve incesi var anladığım kadarıyla arkadaş bana 8 li al dedi ondan aldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.