Şimdi Ara

Bilgisayarı tv ye hdmi kablosu ile bağlayarak oyun oynamak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim HP OMEN 17an005nt (2bu46ea) dizüstü bilgisayarım var. Bu bilgisayar ile evdeki hi level 4k tv ile pes oynamak için aşağıdaki linkteki hdmi kabloyu satın aldım fakat tv ye bilgisayarı takıp oyunu açtığım zaman ses ve görüntü 5 saniye geç geliyor bazen görüntü atlayarak geliyor oyun oynanmıyor acaba kablo yanlış kablo mu nerde hata yapıyorum yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

https://www.hepsiburada.com/case-4u-premium-4k-hdmi-2-0-kablo-60-hz-naylon-orgulu-altin-uclu-1-5-metre-p-HBV00000SKULX?magaza=Hepsiburada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tv ayarlarında goruntu yada resım ayarlarında oyun modu fılan var ise ona ayarlayın bırde oyle deneyın

Maalesef bu sorun tv ile alakalı. Benim de evimde bulunan philips tv ye monster cihazımı bağladığım da 2-3 saniye gecikmeli geliyor görüntü (oyunlarda). Fakat bir akrabamda dandik bir marka televizyonda gayet akıcı anlık geliyor. Sende benim gibi kablo alıp hayal kırıklığı yaşayanlardansın :))

Sağlıklı Günler Dilerim.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.