Şimdi Ara

Türk Oyuncuların Playstation Network Adları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
15.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar herkes playstation 3 adını yazsın (konu güncellendikçe isimler eklenecektir)
    1-Omer_TR
    2-NadoTR
    3-Ali80_TR
    4-Real_DisasteR
    5-RockSnakeTR
    6-cotanakmdrTR
    7-MayoneseTR
    8-TRemre06
    9-GrimmjowJaggerJ
    10-erhanpektan
    11-kelto3
    12-High_Voltage24
    13-erdem1272
    14-AssassinEffect
    15-crtteam
    16-AWERNUS
    17-delast06
    18-eyup1226
    19-CesurBravo
    20-The_Warrior_TuRk
    21-alemdar1933
    22-BrkYvz07

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaimaN -- 4 Şubat 2012; 14:10:11 >

CPU:AMD FX X4 4320 8 MB Quad Core @ 4.1 GHz | GPU, AMD Radeon R7 250 GDDR3 2 GB, | Anakart: M5A78L-M LX3 DDR3 1866 MHz | Ram: 4 GB 2x2 1333 MHz CL9 DDR3 Kingston Ram,| HDD: Seagate Barracuda 7200.10, 320 GB 7200 RPM 3,5" | PSU: 400W PSU, | Kasa: Cooler Master Centriuon 5 Kasa,| Kulaklık: Philips SHP1900 Kulaklık | Telefon: Samsung Galaxy Grand Duos I9082
  • Yapay Zekanın Yanıtı

Türk Oyuncular için PlayStation Network Çevrimiçi Kimlik İsimleri Kılavuzu

PlayStation 4 (PS4) veya PlayStation 5'te (PS5) çevrimiçi oyun oynamak için bir PlayStation Network (PSN) hesabına ve benzersiz bir çevrimiçi kimlik ismine ihtiyacınız vardır. Bu kılavuz, Türk oyuncular için PSN çevrimiçi kimlik isimleri konusunda bilmeniz gereken her şeyi açıklayacaktır.

Çevrimiçi Kimlik İsimleri

PSN çevrimiçi kimlik isminiz, diğer oyuncuların sizi çevrimiçi olarak tanımladığı addır. Diğer oyuncularla etkileşimde bulunurken, çevrimiçi oyunlarda yer alırken ve PSN topluluğuyla bağlantı kurarken kullanılır. Çevrimiçi kimlik isminiz, PSN hesabınızla ilişkili kalıcı bir kullanıcı adıdır.

PS4 Çevrimiçi Kimlik İsimleri

PS4'te çevrimiçi kimlik isminizi ilk hesap oluşturma sırasında seçersiniz. Bu ad daha sonra değiştirilemez, bu nedenle seçiminizi dikkatlice yapmanız önemlidir.

PS5 Çevrimiçi Kimlik İsimleri

PS5'te çevrimiçi kimlik isminizi de ilk hesap oluşturma sırasında seçersiniz. PS5'te çevrimiçi kimlik isimleri PS4'ten farklıdır ve takımyıldızından sonra gelen benzersiz bir sayı ile birlikte gelir. Bu sayı, PSN ağındaki diğer oyuncularla olan benzersiz kimliğinizi sağlar.

Çevrimiçi Kimlik İsimlerini Seçme

Çevrimiçi kimlik isminizi seçerken aşağıdaki ipuçlarını göz önünde bulundurun:

• Benzersiz ve Akılda Kalıcı: Diğer oyuncular arasında öne çıkmanızı sağlayacak benzersiz bir ad seçin.
    • İlgi Çekici: Çevrimiçi kimlik isminiz oyun zevklerinizi veya kişiliğinizi yansıtsın.
    • Uygun ve Saygılı: Saldırgan veya uygunsuz olmayan isimler seçmekten kaçının.

Çevrimiçi kimlik isminizin oyun deneyiminizi etkileyebileceğini unutmayın. Saygılı ve uygun bir ad seçmek, diğer oyuncularla olumlu etkileşimler kurmanıza ve topluluk içinde iyi bir üne sahip olmanıza yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • NadoTR

OFGKTA
  • Playstation 3 adinizi yazin bir yasima daha girdim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mer-ha-ba benim adım echelond-tr, ailemin alışması zor oldu ama oldu. annem yemeğe çağırırken artık "echelond-tr yemek hazır" diye çağırıyor. Bende "anlaşıldı, tamam" diyorum öyle anlaşıyoruz. Bizim bakkalcının adıda optic_rıza123, her sabah ona "optic_rıza123 amca günaydın" diyorum. O da "sana da günaydın ekoland orta çizgi tere" diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodin -- 26 Ocak 2012; 1:12:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zdbrg

Benimki de Japon bak. Türk olsa ismi Haydar olurdu ama Japon olduğu için adı Sony :)

• hmm safkanmı senin makina

Orijinalden alıntı: Rodin

Mer-ha-ba benim adım echelond-tr, ailemin alışması zor oldu ama oldu. annem yemeğe çağırırken artık "echelond-tr yemek hazır" diye çağırıyor. Bende "anlaşıldı, tamam" diyorum öyle anlaşıyoruz. Bizim bakkalcının adıda optic_rıza123, her sabah ona "optic_rıza123 amca günaydın" diyorum. O da "sana da günaydın ekoland orta çizgi tere" diyor

Hayat, siz başka planlar yaparak meşgul olduğunuz sırada size olan şeydir.
    -John Lennon

• Sizi bilmem de ben ps3'ümü türk vatandaşlığına geçirdim.Adı da Şerafettin.Herkese selamları var...

Orijinalden alıntı: GT_55

Sizi bilmem de ben ps3'ümü türk vatandaşlığına geçirdim.Adı da Şerafettin.Herkese selamları var...

PSN & XBOX LIVE: Ali80Tr
    Rainbow Six Siege | Battlefield V | PUBG
  • Çoğu kişinin imzasında yazar PSN nicki böyle bir konu açmana hiç gerek yoktu.

Orijinalden alıntı: Rodin

Mer-ha-ba benim adım echelond-tr, ailemin alışması zor oldu ama oldu. annem yemeğe çağırırken artık "echelond-tr yemek hazır" diye çağırıyor. Bende "anlaşıldı, tamam" diyorum öyle anlaşıyoruz. Bizim bakkalcının adıda optic_rıza123, her sabah ona "optic_rıza123 amca günaydın" diyorum. O da "sana da günaydın ekoland orta çizgi tere" diyor

Merhaba echoland-tr (echoland tire TeRe) Bu sabah nasılsın echoland-tr? optic_rıza123 amcana selam söyle echoland-tr.

Orijinalden alıntı: mj 23

Playstation 3 adinizi yazin bir yasima daha girdim...

PSN hesabı'nın ismi Türk olanlar demek istedi kanımca.

UMBRELLA CORPORATION
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.