Şimdi Ara

PS3 İndirme Hızı Çok Düşük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ps plus aldım sabah 12 de indirmeye basladım sıraya dizdim oyunları 2000 mb civarı renegade ops oyunu vardı daha yeni bitti

yokmu bunu artırmanın bi yolu

• Servis sağlayıcını ve dl hızını yazarsan yardımcı olabiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100mbit net de versen ps3 kafasına göre bir hız belirlemiş ona göre gidiyor :D
  • quote:

Servis sağlayıcını Ve dl hızını yazarsan yardımcı olabiliriz.

ttnet 3 mbps download gösteriyordu ps3te
  • Testlerimde kablolu ile yapmış olduğum download'ların daha hızlı olduğunu gördüm. Aslında ps3'ün wireless adaptör'ü 802.11b/g kullanıyor bu da 54 Mbit/s hız demek ama ne hikmetse kablolu bağlantı daha hızlı çalışıyor. Bir de aynı anda wireless router'ı kullanan cihaz sayısı arttıkça performans'ta azalma oluyor. Yapılacak en güzel hareket Cat6 kablo alıp direkt modemden ps3'e bağlamak.
  • İnterneti kullanan diğer cihazları kapatırsan hızda biraz artış olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

100mbit net de versen ps3 kafasına göre bir hız belirlemiş ona göre gidiyor :D

Öyle. 100 megabit kullanıyorum ps3 en fazla 17 megabit ile indirme yapıyor. (Kablo ile bağlanırsa)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 30 Temmuz 2012; 17:31:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PlayStation 4 yavaş upload hızı
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet, kablolu bağlantının wirelesse nazaran daha akıcı ve hızlı olduğu su götürmez bir gerçek.

• quote:

Testlerimde kablolu ile yapmış olduğum download'ların daha hızlı olduğunu gördüm. Aslında ps3'ün wireless adaptör'ü 802.11b/g kullanıyor bu da 54 Mbit/s hız demek ama ne hikmetse kablolu bağlantı daha hızlı çalışıyor. Bir de aynı anda wireless router'ı kullanan cihaz sayısı arttıkça performans'ta azalma oluyor. Yapılacak en güzel hareket Cat6 kablo alıp direkt modemden ps3'e bağlamak.

aynen öyle yaptım sabah ilk takışta hızlıydı şimdi 6-7 saniyede 1 mbayt atıyor anca
  • Benim 20 mbit bağlantıda 5-6 mbit le çekiyor

• Kota limitini aşmış olabilirmisin?
  • 6-7 saniyede 1MB artması PSN'den dolayı oluyor. Bazen saniyede 1MB atarken bazen 6-7 saniyede 1MB artıyor.

Net ile ilgili bir sorun değil bu. PSN'nin o an ki server yoğunluğundan kaynaklanan bir durum olsa gerek.
  • quote:

Kota limitini aşmış olabilirmisin?

net kotasız

:(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.