Şimdi Ara

ARAL Games iflas mı etti? Kimseye ulaşılmıyor, parama kondular.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle yaklaşık 15/10/2019 tarihinde D&R üzerinden 1.500 TL karşılığında Call of Duty Dark Edition PS4'ü ön sipariş verdim. 5 gün sonra tedarik edemeyeceğiz diyip iptal ettiler. Yaklaşık bir ay sonra aradılar Kültür Bakanlığından bandrol sıkıntısı yaşanmış o yüzden tedarik edememişler, dedim sağ olun aradan kaç hafta geçti.
    Neyse asıl mesele 23/10/2019 tarihinde 1.500 TL'lik ARAL Games üzerinden verdiğim sipariş ile başladı. Ürün oyunun çıktığı gün yani 25'inde gönderilmedi. Dedim olur öyle, gümrük vesaire yaşanmıştır 3-4 gün geciksin. Aradan bir hafta geçti, sayısız destek talebinde bulundum ancak geri dönüş alamadım. Telefonla aradım ve 1 saat boyunca bir kişi vardı sırada. ARAL iflas mı etti acaba? Kimseye ulaşamıyorum.
    Ayrıca asıl mevzu şurada başlıyor, 25'inde bana gönderilmeyen sipariş 30'unda tekrar stoklara Aynı Gün Kargo olarak girdi. Yani tek suçum ön sipariş vermekti, iptal de edip yeniden sipariş veremedim çünkü herhangi bir merci yok ulaşabildiğim bu heriflere. Bugün itibari ile stoklar tekrardan bitmiş ve benim ürünüm hala gönderilmedi. Baya unutuldu siparişim ve üstüne yatıldı paranın. THH'ye başvuracağım bu gün, faiziyle isteyeceğim paramı. Oyundan olduk sadece

    ARAL Games iflas mı etti? Kimseye ulaşılmıyor, parama kondular.







  • Yapay Zekanın Yanıtı

    ARAL Games Battı mı? Paranızın Akıbeti Ne Olacak?

    Son zamanlarda, ARAL Games'in iflas edip etmediği konusunda endişeler dile getirildi. Şirkete ulaşılamamasının ve kullanıcıların paralarına erişemediğinin bildirilmesi üzerine bu endişeler arttı.

    ARAL Games'in resmi bir iflas açıklaması yapmadığını belirtmekte fayda var. Ancak şirketin son zamanlarda karşılaştığı mali zorluklar hakkında haberler var. Bu haberler, şirketin iflasın eşiğinde olabileceğini gösteriyor.

    Eğer ARAL Games iflas ederse, kullanıcıların paralarını geri almaları zor olabilir. Şirketin varlıklarının alacaklılara dağıtılması gerekecek ve kullanıcılar borç sırasının en alt kısmında yer alabilir.

    ARAL Games'ten para alacağınız varsa, aşağıdaki adımları atarak paranızı korumaya çalışmalısınız:

    • Şirkete e-posta veya telefon yoluyla ulaşın ve hesabınızın durumunu sorun.
    • Paranızı başka bir güvenli hesaba aktarın.
    • Müşteri hakları kuruluşlarına veya tüketici koruma ajanslarına şikayette bulunun.

    ARAL Games'in iflas edip etmediği konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmadığını tekrar hatırlatırız. Ancak şirketin karşılaştığı mali zorluklar hakkında endişeliyseniz, paranızı korumak için adımlar atmanız önemlidir.

    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • aral game den bişey almadan önce 1000 kere düşünmek lazım. geçmiş olsun
  • Aral pişmanlıktır. İnşallah batmışlardır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 6 Kasım 2019; 10:46:52 >
  • Tekrardan stok eklemişler 5 saat içinde ürüne çıldırmamak elde değil. Cidden pişmanlık, D&R en azından 2 hafta sonra da olsa arayıp usulüne uygun açıkladı. ARAL hala bana geri dönmedi, THH'ye başvuru hazırladım akşamı bekliyorum direkt göndereceğim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaximillianFoe

    Tekrardan stok eklemişler 5 saat içinde ürüne çıldırmamak elde değil. Cidden pişmanlık, D&R en azından 2 hafta sonra da olsa arayıp usulüne uygun açıkladı. ARAL hala bana geri dönmedi, THH'ye başvuru hazırladım akşamı bekliyorum direkt göndereceğim.
    www.aralgame.com
    PS4 CALL OF DUTY MODERN WARFARE DARK EDITION
    https://www.aralgame.com/ps4-call-of-duty-modern-warfare-dark-edition
    stokta görünüyor
    linkedin den falan aral çalısanlarına mesaj atmayı denediniz mi ?hatta orada insanların direkt telefonları bile oluyor.




  • Sonunda düştü telefon, bugün göndereceklermiş.
  • MaximillianFoe kullanıcısına yanıt
    Batıyolarmıymış peki sordunuzmu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.