Şimdi Ara

PS3 Eye of the judgement hakkında sorular..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Aslında PS3 eye kamera almayı düşünüyorum ama sanırım henüz Türkiye'ye gönderim yapan online sitelerde tek başına satılmıyor. Bu yüzden de Eye of the judgement oyununu almayı düşündüm.

- Öncelikle bu oyunu alan var mı?
    - İkincisi oyun single player veya iki kişi oynanabiliyor mu? (Online oynanabildiğini biliyorum fakat gelen pakette sanırım 30 kart var. Bu 30 kartla 2 kişi aynı anda local olarak oynayabiliyor mu yoksa ek kart ta mı almak lazım)
    - ve son olarak oynanan kart oyununun nasıl birşey olduğunu tarif edebilecek var mı?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

• Ben playasia'dan sipariş ettim ship ettiler bugün , oyun single oynanabiliyor 5 farklı yapay zeka seviyesine karşı oynayabiliyorsun , dilersen 2 arkadaş karşılıklıda oynayabiliyorsun, veya online olarakta oynayabiliyorsun. yanılmıyorsam toplam 100 farklı çeşit kart var oyunda şimdilik ama yeni kartlarda üretilicek sürekli, gelen 30 kartlı deckte sanırım 5 farklı türün 6 tane kartı bulunuyor bunlar hava,toprak,su,ateş ve biolith diye mekanik bir uygarlığın kartları, bazı kartlar rare veya ultra rare olarak geçiyor zamanında magic oynayanlar bilir magic'dede yüzük işareti vardı kartın nadirliğini imgeleyen altın yüzüm olan kartlar veya holografik kartlar ultra rare çok nadir bulunan kartlardı, teoj'dada durum böyle kameranın özellikleri gerçekten sağlam oyun magic'e benziyor videolardan izlediğim kadarıyla gerçi magicde land kartları vardı bunda göremedim belki vardır bilmiyorum. Gelince daha detaylı olarak anlatırız artık set olarakta güzel bir set beraber almayı düşünebilir kart oyunu sevenler.

• Teşekkürler SPYdir. Ben bu durumda senin inceleme yazına göre bu oyunun siparişini vereceğim. Movityme da 75$ bu oyun. Ayrıca tek başına kamera da satılıyormuş bu sitede. O da 45$
  • play-asia dan neden almıosun oyun la beraber 89 galiba yada ben ole anladım

Ben oyunla beraber aldım kamerayı ve her ikisinden de çok memnunum.Tavsiye ederim.

play-asia dan neden almıosun oyun la beraber 89 galiba yada ben ole anladım

cuoresportivo sanırım bir yanlış anlaşılma var. Bu oyun + kamera movityme da 75$. Yani daha ucuz. (Kargo dahil)
  • kutusunda sıfır kamerası ile birliikte 175 ytl isteyen duyurulur.

PSN: metaI
    Ps3 120gb - PS4 500GB - MONSTER P370 Core i7-3630QM 32GB 1600Mhz 240GB SSD+750GB 2xHD7970M Crossfire 4Gb 17.3" Full HD Win 8 64bit - Optoma HD83 Full HD 3D Projeksiyon - Sony Hmz T2 3D kişisel gözlük - Logitech G25 direksiyon - Sony MDR-DS7500ES Kulaklık - Dark 2 media player - Turtlebeach px5 kulaklık - Iphone 5
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.