Şimdi Ara

Assassin's Creed serisi hangi sırayla oynanmalı? Daha önce hiç oynamadım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Assassin's Creed serisi oynamaya karar verdim fakat daha öcne hiç oynamadım konuyu dair bilmiyorum. Nette hangi sırayla oynamalıyız diye bir yazdım şyöle bir şey buldum.

1 Assassin's Creed Serisi
    2 Ana Seri

2.1 Assassin's Creed
    2.2 Assassin's Creed II
    2.3 Assassin's Creed: Brotherhood
    2.4 Assassin's Creed: Revelations
    2.5 Assassin's Creed III
    2.6 Assassin's Creed IV: Black Flag
    2.7 Assassin's Creed: Rogue
    2.8 Assassin's Creed: Unity
    2.9 Assassin's Creed: Syndicate
    2.10 Assassin's Creed Origins
    2.11 Assassin's Creed: Odyssey
    2.12 Assassin's Creed: Valhalla
    3 Diğer Oyunlar
    3.1 Assassin's Creed: Altaïr's Chronicles
    3.2 Assassin's Creed: Bloodlines
    3.3 Assassin's Creed II: Discovery
    3.4 Assassin's Creed III: Liberation
    3.5 Assassin's Cred IV: Freedom Cry
    3.6 Assassin's Creed Chronicles
    3.7 Assassin's Creed Identitiy
    3.8 Assassin's Creed: Rebellion

Ana seriyi oynayacağım. İlk oyunlar PS4'de yok anladığım kadarıyla. PS4'de Assassin's Creed III'ın remastered versiyonuyla başlıyor anladığım kadarıyla. Direk buradan başlasam konu karmaşası yaşar mıyım? Yani ilk 4 oyunu oynamamış olacağım.
    Bir diğer sorum şu diğer oyunlar dedikleri ana konudan bağımsız DLC oyunlar mı ? Teşekkürker

• Yapay Zekanın Yanıtı

Assassin's Creed Serisi Çıkış Sırası ve En İyi Oynanma Tertibi

Assassin's Creed serisi, dünyanın farklı tarihi dönemlerinde geçen, gizem, macera ve aksiyonu bir araya getiren bir video oyunu serisidir. Eğer seriye yeniyseniz, oyunları en iyi deneyimlemek için doğru sırayla oynamak isteyebilirsiniz.

Assassin's Creed Çıkış Sırası

Assassin's Creed serisi, aşağıdaki sıralama ile yayınlanmıştır:

• Assassin's Creed (2007)
    • Assassin's Creed II (2009)
    • Assassin's Creed: Brotherhood (2010)
    • Assassin's Creed: Revelations (2011)
    • Assassin's Creed III (2012)
    • Assassin's Creed IV: Black Flag (2013)
    • Assassin's Creed: Unity (2014)
    • Assassin's Creed: Syndicate (2015)
    • Assassin's Creed: Origins (2017)
    • Assassin's Creed: Odyssey (2018)
    • Assassin's Creed: Valhalla (2020)

En İyi Oynanma Tertibi

Seriye yeni başlıyorsanız, oyunları çıkış sırası ile oynamanız önerilir. Bu, hikayenin gelişimini ve karakterlerin evrimini daha iyi anlamanızı sağlayacaktır. Ancak, zamanınız kısıtlıysa veya belirli bir döneme ilgi duyuyorsanız, aşağıdaki alternatif oynanma tertiplerini de düşünebilirsiniz:

• Kronolojik Olarak: Serideki olayları gerçekleştikleri sıraya göre oynamak için şu sırayı takip edin: Assassin's Creed: Origins, Assassin's Creed: Odyssey, Assassin's Creed, Assassin's Creed II, Assassin's Creed: Brotherhood, Assassin's Creed: Revelations, Assassin's Creed III, Assassin's Creed IV: Black Flag, Assassin's Creed: Unity, Assassin's Creed: Syndicate, Assassin's Creed: Valhalla.
    • Hikaye Odaklı: Serinin ana hikayesini takip etmek istiyorsanız, şu sırayı oynayabilirsiniz: Assassin's Creed, Assassin's Creed II, Assassin's Creed: Brotherhood, Assassin's Creed: Revelations, Assassin's Creed III, Assassin's Creed: Origins, Assassin's Creed: Odyssey, Assassin's Creed: Valhalla.
    • Tarihsel Olarak: Belirli bir tarihi döneme ilgi duyuyorsanız, o dönemi konu alan oyunu oynayabilirsiniz. Örneğin, Rönesans dönemiyle ilgileniyorsanız Assassin's Creed II, Assassin's Creed: Brotherhood ve Assassin's Creed: Revelations'ı oynayabilirsiniz.

Sonuç olarak, Assassin's Creed serisini oynamak için en iyi sıra, tercihlerinize ve zaman kısıtlamalarınıza bağlıdır. Çıkış sırası ile oynamak, hikayenin gelişimini tam olarak anlamanızı sağlarken, kronolojik veya hikaye odaklı sıralar belirli yönlerine odaklanmanıza olanak tanır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ezio collectionda ac 2 brotherhood revelations var. Ps4 de mevcutlar sadece ps4de ac1 yok yani sadece ilk oyunu oynama şansınız yok.
  • Bütün oyunları çıkış tarihleri ile oynayın. Bir yenisinden bir eskisinden oynarsanız güzel olmaz. Çıkış yılını baz alın.
  • 2.1 Assassin's Creed
    2.2 Assassin's Creed II

Bunlar hariç diğer hikayeler birbiriyle alakalı değil. Animus, Apple of Eden vs ortak sadece.

Benim tavsiyem II, Brotherhood, Revelations'u sırasıyla oynaman olur. PS4'de Ezio Collection olarak satılıyor. Bunları bitirdikten sonra fragmanları izleyip hoşuna gidenleri oyna. Bu üçlü dışında benim favorilerim Unity ve Origins.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filojistoN -- 14 Eylül 2020; 18:57:25 >
  • Ac serisine çok ön yargılıydım, 2 hafta önce ilk kez Origins ile başladım 2. günde oyuna komple alıştım. İyiki almışım diyorum, hepsini sırasıyla oynamaya vaktim yetmez muhtemelen.

Origins’i toplam 47 saat oynama sürem var gösteriyor oyun istatistiklerinde, Daha yapılacak çok şey var bi 30-40 saat daha gömerim gram sıkılmadım devasa bi Antik Mısır haritası yapmışlar gayet dolu büyük bi harita gez gez bitmiyor.

Origins’i bitirdikten sonra biraz ara vereceğim arka arkaya sıkmasın diye. biraz aradan sonra Odysey’e başliyicam oda Antik Yunanmış. Ve Origins’den sonra çıktığı için Odysey’de eksiklikler giderilmiş daha çok sevilen bi oyun olmuş gibi.

Origins ve Odysey oynanması gereken Ac’lerden

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Origins ve odyssey Türkçe mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah beyler teşekkür ederim.

Dediğiniz gibi Ezio Collectionu sırasıyla oynucam fakat diğerlerini rastgele oynucam cünkü hepsinde inidirm yok. Suan Unity ve Syndicate de indirim var sanırım ilk bunlardan baslıcam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AC3'e kadar çıkış sırası. Hatta sonrasında karakterler az-çok diğer oyunlardada ya görülüyor yada söz ediliyor. Yapabilirsen komple çıkış sırasına göre oyna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: filojistoN

2.1 Assassin's Creed
    2.2 Assassin's Creed II

Bunlar hariç diğer hikayeler birbiriyle alakalı değil. Animus, Apple of Eden vs ortak sadece.

Benim tavsiyem II, Brotherhood, Revelations'u sırasıyla oynaman olur. PS4'de Ezio Collection olarak satılıyor. Bunları bitirdikten sonra fragmanları izleyip hoşuna gidenleri oyna. Bu üçlü dışında benim favorilerim Unity ve Origins.

hocam oyunların hepsini oynadığınıza emin misiniz

dostum sıralama şu şekilde

AC Odyssey

AC Origins

AC Valhalla

AC Altair Chronicles (mobil oyun)

AC 1

AC Bloodlines (psp)

AC 2

AC Discovery (ios/ds)

AC Brotherhood

AC Revelations

AC C. China

AC Black Flag

AC Rogue

AC 3

AC Liberation

AC Unity

AC Syndicate

AC C.İndia

AC Syndicate

AC C Russia

revelations ın bittiği yerde ezio ile ilgili kısa bir animasyon film var o noktada oyun china ile bağlanıyor kan bağı olarak hikaye auditore ile kenway aileleri birbiri ile black flag-3-3'ün dlc leri bu şekilde bağlanıyor bağlı olan olaylar rogue ile bağlanıyor o da direk olarak unity nin devamı ayrıca liberation ile black flag bir dlc görevi ile bağlanıyor. Kısacası oyunlarıdaki tarihe göre oynayın derim

• pertev13 P kullanıcısına yanıt
    İkiside türkçe değil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.