Şimdi Ara

Proxy Singed'ı nasıl durdururum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başına camp kursan olmuyor,pushlayıp kuleye oynamak istiyosun kule için tanklayacak minion bırakmıyor. 1 levelde bir başlıyor topla base arasında farm yapmaya daha sonra nexusun oraya geçip topla mide minyon bırakmamaya başlıyor . Çok ölüyor ama ölmesi bi işe yaramıyor teleportla geri geliyor zaten ölüsü gold vermiyor. Takım arkadaşları minion olmadığı için rahatça midden ve toptan kuleleri almaya başlıyorlar. Durduramıyorum bi türlü,bilgisi olan birisi yardım etsin

• sende proxy oyna
  • Stack itemı al
  • Önce az farm yap sonra oracle al wardını kes ve ışınlanmasını engelle. Stack itemi al ve hep ona dal. Minionları kesemediği her an pushla.
    Yardımcı olur mu bilmiyorum ama proxy varsa sende yapmaya çalış double proxy op

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commando Kayle -- 12 Temmuz 2013; 8:13:08 >
  • 20 ad 20 ap stack op örn jaxın diyelim 2sinide 20le proxy report :D
  • Git kes, ölüm paraları yeni patchde bufflandı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni düzenleme geldi para vermeyince özellikle öl sonra gelsin 300 gold
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius a karşı nasıl oynamalı
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zac al kurtul
  • Sen de nasus al seni bıraksın sen de her minion wave'den eksiksiz 18 veya 24 damage kasarsın sonra gelsin adcye tek atmak :D
  • Hard push yapabilen bir hero işe yararmı bilmiyorum MAYBE
  • Heimerdinger al.İlerleyemez
  • BOTRK. ( MAHVOLMUŞ KRALIN KILICI QNQ )
  • Zor biraz durdurması.
  • stack yap ve wardını yok et ışınlanamasın :D ayrıca yeni patchle ölüm paraları değişti artık proxy zor gibi olacak.
  • Proxy zed al
  • Stack yap ne beyler :(
  • Stack item'ı al, Nasus gibi minionlardan stack yapabilecek bir şeyler de güzel olur, diğer lane'lere fırsattan istifade gank atabilirsin, Singed'in kaçamamasını sağlayacak champ'lar ile oynayabilirsin.
  • Akali Jax yada Kayle alınır. Ad stackleyen ve ap stackleyen itemlar rushlanır.Singed bi güzel kesilir.(7-8 kez, yada direk 20 stack de yapılabilir.)
    GOD MODE ON.
  • Oyun başında golem önündeki çalıya pus,ilk hedefi oradan geçmek olacaktır.
    Sonra elde ettiğin para ile bayağı bir totem al,proxy yapamazsa ölüp az para vermemesinin pek bir önemi kalmıyor bence.
    ÇOOK güçlü bir taktik pek rastlamadığım için bu kadar bilgi verebilirim.
  • Bu gece gene gelir muhtemelen 1-2 oyunuma,bu dediklerinizi deneyeceğim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.