Şimdi Ara

Proxy Siteleri Güvenilir mi? Hotspot shield gibi şeyler Güvenli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2-3 tane site var maç paylaşımı falan yapanlar hepsi yasaklı siteler

yani dns ile girmiyor

googleye free proxy yazınca, çıkan sitelere linki kopyalayıp girsem sorun olur mu? ne bileyim ip güvenliğim, pc güvenliğim falan tehlikeye girer mi, bir üyeliğe giriş falan da yapmıcam sonuçta

hotspot shield , zenmate falan duydum. ama güvenilirlikleri konusunda emin degilim ne diyonuz?
    ayrıcana bunları kullansam beni şimdi abd de falan göstercekler, ben bunu istemiyom. sadece siteye girmek istiyom

• virüs programın güncel olsun sıkıntı yok illaki virüslere reklamlara denk gelecez pc mi kullanmayalım :D chroma veya mozillaya adp plus kur yardımcı olur reklam konusunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: scap1

virüs programın güncel olsun sıkıntı yok illaki virüslere reklamlara denk gelecez pc mi kullanmayalım :D chroma veya mozillaya adp plus kur yardımcı olur reklam konusunda

hocam bu dediklerininn hepsi mevcut

yanlız bu virüsden ziyade, ip adresi ile alakalı

sonuçta proxy,vpn işte başka birşey ile giriyoruz siteye. adamlar ip adresimizden bize bulaşmasınlar, kişisel bilgilerimiz gitmesin :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defansss -- 18 Eylül 2016; 21:30:15 >
  • valla bilgilerin alınacak kadar değerli olsa sen nete bağlandığın an alırlardı rahat ol :D hiç bişey olmaz sen orda zaten dns değiştiriyorsun
  • değerli birşey yok işte ama insan tereddüt ediyo

cidden dns devri bitmiş çoğu siteye girmiyo

herkes Hotspot shield falan kullanıyomus artık ama ben kullanmadım daha :d
  • Bu tip şeyler veri trafiğinizi kendi sunucuları üzerinden geçiriyor ama şahsen sorun yaşamadım hiç. Belli başlı bilinen vpn'leri veya eklentileri kullanabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MOZİLLA GÜVENİLİR Mİ?
    13 yıl önce açıldı
    Bu DNS adresleri güvenli mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.