Yarbay
09 Haziran 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 63 (Bu ay: 0)
Gönderileri

4 aylık bir kedim var 1 aylıkken falan götürmüştüm veterinere ve veteriner daha çok küçük sadece böyle yutma yoluyla bir iç parazit ilacı vereceğim az büyüsün getirin aşısını da yapalım demişti.Ama şimdi benim kedim tekir sokakta buldum daha 1 haftalıkken,yani bunlar her şeye dayanabilen hayvanlar sokak kedileri oldukları için.Gayet düzgün yatıyor oynuyor o yüzden yaptırmayayım dedirtiriyor insana çünkü yaptırınca 1-2 gün sıkıntılı geçirebiliyormuş ya ölürse?

Onun dışında bir yandan da yaptırayım diyorum çünkü bir süredir gidip yatmadığı yerlerde yatıyor,normalde 2 saat koştursa uyurdu 4-5 saat koşuyor uykusu gelmiyor ayrıca gidip gidip sürekli tuvaletinin orda miyavlayıp duruyor ona da bir anlam veremiyorum çünkü göremiyorum ben köşeyi dönmeden geldiğimi hissedip önüme çıkıyor.

Soru 1 : Sizce dış parazit aşısı gerekli mi,yapılmazsa ölümcül etkileri var mı?

Soru 2 : Sizce kedimin bu davranışları büyüdüğünden daha özgür olmak istediğinden mi kaynaklı yoksa bir sıkıntısı mı var? Yani hep yanımda yatan yada kaloriferin üstünde uyuyan hayvan gidip karanlıkta tuvaletinin önünde falan uyuyor sebebi ne bunun

Bosch Condense 2500 kombim var kiracıyım bu eve yeni taşındım bugün gelip doğalgazı açtı izgaz ama kombiden anlamam dedi ve gitti.Bende malum internet falan var yaparım dedim araştırdım anladım her şeyi açtım kombiyi vanaları falan ama ısı gelmiyor,izlediğim bi videoda su basıncı 1.5 olacak diyordu bununki 3te duruyordu.Basınç vanasını çevirin diyolardı ama bi türlü dönmüyo vana ben de pense ile tutup çevirmeye çalıştım yani işin özü o vana çıktı yerinden her yer su oldu zor kapattım su vanasını.Geri takmaya çalışıyorum oturcak gibi duruyo ama oturmuyo yerine,kırdım mı acaba ya içeride de uzantısı var mı onun? hani o mavi vanadan bahsediyorum.Kombiyi perte çıkartmamışımdır demi arkadaşlar bilen biri bilgi versin lütfen

Merhabalar sultan papağanım azdı elimizle falan çiftleşiyor kafesin dibine pusup garip garip bağırıp sağa sola vuruyor ve tüm gün ötüyor çiftleştirmeden bunu sakinleştirmenin bir yolu var mı herhangi bir yemle meyveyle ilaçla vb.
Kimsenin Battlerite Royale ile ilgili bir konu açmadığını gördüm,oynayan arkadaşlar ve kendim adına bir konu açma gereği hissettim.Eğer siz de benim gibi bu oyuna son zamanlarda çok bağlandıysanız buraya adınızı ekleyin,birbirimizi ekleyelim.Oyunlarda bazen konuşacak başka bir playera,bazen eğlenceli anlar için duoya ihtiyaç duyabiliyorsunuz.Maksat daha büyük bir topluluk yaratmak her birimiz adına,ben başlıyorum nickim Riyoka oyun içi isteyenler ekleyebilir.Ayrıca oyun hakkında konuşabilmek için de bir konu yok kimseyi eklemek istemiyorsanız bile sorularınızı bu konu altında sorabilirsiniz bence.
Merhabalar arkadaşlar 4.5 aylık bir dişi sultan papağanım var 2 aylıkken almıştım gayet sosyal sevecen kafanızın üzerinden inmek istemez o kadar aşık etrafındakilere fakat normalde hiç ötmezdi anca dışarı çıkmak isteyince öterdi.Şimdi sabah 8de bi çıkartıyorum ilgi de göstersem oyun da oynasam naparsam yapiyim ötmeyi kesmiyor ve aşırı kafa şişiriyor.Baktım biti piresi yok gibi ama boynunun arka kısmında siyah siyah tüy gibi birşeyler var yani almaya çalıştım gelmedi nedir onlar normal mi öyle tüyleri olması?

Yani genel olarak sorum mevsim geçişinden mi yoksa bi hastalıktan falan mı neden hiç ötmeyen kuş aniden sabahtan akşama kadar ötmeye başladı.

edit : bi de çok iç yulaf verdim hayvana sevdi diye,iç yulaftan olabilir mi?
Ana konuda bir sorun var galiba birşey paylaşmak mümkün olmuyor hata veriyor maalesef,çözme ihtiyacında olduğum bir konu için bende konu açmaya başvurmak istedim.

Sorunuma dönecek olursak arkadaşlar soru işaretiyle işaretlediğim boardın dışında kalan bölge ve kenarlar ben oynarken çıkmıyor sadece beyaz hat çektiğim yerlere kadar görebiliyorum,her türlü çözünürlüğü denedim fakat çözünürlükte bir değişiklik de olmuyor. O kenarları nasıl çıkartabilirim?

Boardın Dışında Kalan Bölge ve Kenarlar
Merhabalar arkadaşlar oyunu neredeyse başından beri oynayan her decki ve oyunun her anını görmüş sadece oynamayı değil izlemeyi de seven bir oyuncu olarak bu oyun hakkındaki bilgimi yeni oyuncularla paylaşmak ve kendime boş vakitlerimde ekstra bir meşgale yaratmak için bu tarz videolar çekmeye başladım. 20 dakika ve üstünde gameplay videolarının yanı sıra daha ufak boyutlarda ama oyun geliştirebilecek ipuçları ve meta bilgileri içeren videolar,ladderda daha yukarıya çıkabilmek için nasıl bir yol izlenmeli,win conditionını anlama,trade alma ve mulligan rehberleri vb. tarzda videoları vaktim oldukça yapıp paylaşmak istiyorum.

Beni daha önce forumdan tanımayan ve oyun bilgim konusunda şüphesi olanlar,illa bir kanıt isteyenler için konunun ahengini bozmayacak şekilde daha önce legend olduğum sezonlardan birinden ufak bir resim paylaşabilirim.

Anka ile Meta Günlükleri ve Öğretici Videolar ( 3.Video Eklendi )

Konumuza dönecek olursak,özellikle spesifik deckleri oynadığım videolar yapabileceğimi düşündüm örneğin ; bir gün midrange druid oynarken ki bir video öbür gün freeze mage ondan sonraki gün renolock vb vb gibi. Her decki oynarken o decki oynarkenki hamlelerimi ve rakip hamlelerini anlatmaya çalışacağım,mulligan ve trade almak,rakibin sonraki turn ne oynayacağını öngörüp ona göre oynamak,oyun içinde değişen win conditionları. Çoğu deckte farklı olabilecek bu durumları hem genel olarak hem de dediğim gibi oynadığım decki baz alarak anlatmaya çalışacağım.

Sadece yeni oyuncular için değil tecrübeli oyuncular için de gormok hunter,no combo druid,aggro mage vb tarzlarda farklı deckler oynayıp metadan sıkılmış arkadaşlara hem yeni heyecanlar sunmak hem de farklı birşey izletip deneyimlerini fresh tutmak için elimden geleni yapacağım.

Videoyu çektikten sonra izlediğimde dil sürçmelerimin ve kaba telaffuzlarımın olduğunu fark ettim,İlk videom olduğu için dil sürçmeleri,ne diyeceğini şaşırmalar,kaba telaffuzlar ve yanlış oynamış olduğum yerler olabilir.Zamanla bilgisayar başında öylece otururken birisi izliyormuş gibi oynamanın ve anlatmanın tecrübesini kazanıp daha iyi olabileceğimi düşünüyorum.Bunu ticari amaçlı yada youtube kanalıma abone kasmak istediğim için yapmıyorum,çalışan birisi olduğum için tatile gidemeyeceğim ve bu videolar + forumda açılan konusu vb. meşgaleler ile uğraşıp keyifli bir zaman geçirebileceğimi düşündüğüm için yaptım,umarım size de keyif verir.

Midrange Druid #1 ( 10.04.2016 )

Warning : İlk 5 dakikada oyun sesleri biraz yüksek gelebilir ilk videom olduğu için ayarlarla ilgili bir sıkıntı çıktığını düşünüyorum ama ilk 5 dakikadan sonra gayet normal geliyor,sesten rahatsız olanlar 5.dakikadan sonra izleyebilirler.

Her türlü öneriniz veya şikayetinizi dikkate alacağımı bilmenizi isterim.

Secret Paladin #1 ( 11.04.2016 )

Brann Zoolock #1 ( 13.04.2016 )

Merhabalar arkadaşlar benim 2 sene süren bir taahhütlü anlaşmam vardı TTnet ile 2-3 ay önce bitti şuanda internetim çok yavaş 250/300 kbps ile indiriyorum birşey indirmek istediğim zaman 50 gb AKK var ve ben buna 90 lira para ödüyorum. TTNET'în sitesine giriyorum ya ttnet üyesi olmayanlar için kampanyalar var yada iptal etmişler için tarifeler var,Taahhütü bitmişler vb. tarzında hiçbir koşul veya yardımı olabilecek bir seçenek göremiyorum.

ben çok birşey istemiyorum fakat kime sorsam öyle internet hızı mı kaldı ona bi de 90 lira mı veriyorsun gibi şeyler diyorlar. ben 800/900 civarı ile indirmek yani hızlı bir internete kavuşmak istiyorum. Ne yapmamı önerirsin bu konularda çok kafam karışıyor ve siteye girdiğimde ne seçeceğimi dahi bilemiyorum eğer bilgili bir arkadaşımızın yardımı olursa çok mutlu olurum.
Evet,başlıktan da anlaşılacağı üzere ben bunun bir hata olduğunu düşünüyorum.Çünkü internet bağlantım kopmuyor ve bazen 10-15 oyun arka arkaya atsam bile en ufak lag girdiği bile olmuyor fakat günde bir en az bir oyunum attempting to reconnect dediği halde taa defeat ekranına kadar geri giremediği için zebil oluyor. Bunun bir sorun olduğunu düşünen ve çözüm bulmuş olan arkadaşlar var mı ? Dediğim gibi internet bağlantısı sorunu olduğunu sanmıyorum çünkü günde 1 kere oluyor ve ondan sonra 10-15 oyun ufacık bir lag bile girmiyor.
Bugün başlayan bir sorun smite'ı kaldırdıktan sonra disk birleştirme yapmıştım o sırada oyunu bozdum galiba resimde gayet açık söylüyor napmam gerektiğini ama nerden yapılacağını bilmiyorum doğrusu Oyuna girebiliyorum oyunda sorun yok az önce girdim 4 oyun brawl attım çalışıyor gayet rahat fakat yine de bu sorunu veriyor,nasıl düzeltebilirim yada chkdsk komutunu normal çalıştır menüsünden yapsam çalışır mı ? yardım ederseniz sevinirim.
 Hearthstone.exe sorunu
Hakkında
Meslek: Tapu ve Trafik Takip
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Intel
LOL
Riven
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 8 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.053
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 27.110 (Bu ay: 462)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 726 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.