Şimdi Ara

Sion ultisi hk. (bug veya başka bir şey)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün az önce bir adam geldi herhalde bir bugdan yada exploit mi bilemiyorum artık her neyse işte. Adam ultiyi öyle bir atıyor ki sanki kite yaparken ileri geri gidersiniz ya onu bile yapabiliyordu.Üst takımda frog'un ordan dragona döne döne gelebiliyordu.Sebebi nedir bunun?

• Bunu buldum denemek için alacaktım 2 kere aldı heroyu 2700 gitti.Rioot

• Vay süzme bedavaya alabilridin.
  • bişey anlamadımda sezon 2 de veya 1 deki flash hilesine benzettim bunu
  • Video izleyemedim ama ulti basınca h tuşuna basın görürsünüz ne olduğunu
  • Ulti açıp H ye çılgınca basarsan dura dura gidiyor , bunu bi kere jungle sion iken bota gank atmak için yaptım , alt çalıda bastım ultiyi h ye abandım çalıdan çıkana kadar biraz hızlandı bi bıraktım h yi roket gibi çaktım adcye sonra chain cc indirdik adamı.Sion ulti sesinden korkup hemen dönseler bile kaçamazlardı orda.

Ondan sonra da ban filan yerim diye daha yapmadım belli olmaz riotun işi.Bu legal olan birşey ama bir de script var , istediği gibi dönebiliyor 8 çiziyolar filan o hile olanı işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

Ulti açıp H ye çılgınca basarsan dura dura gidiyor , bunu bi kere jungle sion iken bota gank atmak için yaptım , alt çalıda bastım ultiyi h ye abandım çalıdan çıkana kadar biraz hızlandı bi bıraktım h yi roket gibi çaktım adcye sonra chain cc indirdik adamı.Sion ulti sesinden korkup hemen dönseler bile kaçamazlardı orda.

Ondan sonra da ban filan yerim diye daha yapmadım belli olmaz riotun işi.Bu legal olan birşey ama bir de script var , istediği gibi dönebiliyor 8 çiziyolar filan o hile olanı işte.

Roket gibi çaktım ultiyi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • H olayından yararlanarak yapıyorlar büyük ihtimalle. Çıktığından beri var da Riot bir şey yapmadı daha.
  • Adamın dönmesi sinirimi bozuyor hani ultiside az vurmuyor.Sonra stunluyor bir daha zaten ölmüş oluyorsun.
  • Deneyelim şu h olayını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.