arkadaşım onu aç rpgramı kur program half life ım kurlu olduğu klasöre kurulacak ok mu? ondan sonra half life ın kurlu olduu klasöre gir orda e exploder yazan klasörden valveye gir kur a tıkla kurulcak bundan sonra istediin zaman başlat tüm programlar explader bilmem ne orda half life sonra çalıştırı seç açıcak oynarken botlar eklencek hemen eklenmiyo söyliyim pod bot gibi 30 saniyr de sürebilir daha çok bot istersen konsoldan addbot yaz
istersen hamachiden oynarıs senle
quote:
Orjinalden alıntı: Dysentery
istersen hamachiden oynarıs senle
Teşekkürler
Yalnız "hamachiden" derken neyi kastettin onu anlayamadım kusura bakma. O konuda biraz cahilim çünkü counter ve half life'ı en son 2000 yılında oynamıştımda
zuhahah hamachi dediğim bilgisayar arasında sanki cafedeymiş gibi bağlantı kurar create game den kurarsın ben de girerim öyle biro lay
Arkadaşım o programı indirdim ve kurdum ama bot falan çıkmadı. addbot falanda yazdım ama olmadı. 30 sn sonra çıkıyo demişsin ama 4-5 dakkada bile kimse çıkmadı. Başka bi ayarı var galiba. Yardım
Jumbot Arat Google dan super botlarla oynuyorsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme