Şimdi Ara

Half Life'da Bot Nasıl Ayarlanır ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Counter Strike için Pot-Bot 2.5'i yükledim ve botlu oynuyorum ama half life için ne yüklemem lazım?

Half Life 1.1 galiba, bunun için bot programı var mı?

• bende bir ara vardı bulursam hemen elinde olur
  • buldum diketi kaybetmişim makinada kayıtlı kendim de bi yüklüyorum oyunu bunu da yükliyim yüklenmesini de anlatıcam
    http://rapidshare.de/files/31220188/e-XPLoDeR___HPB_Bot.exe.html

*** yelere rapid share
  • arkadaşım onu aç rpgramı kur program half life ım kurlu olduğu klasöre kurulacak ok mu?
    ondan sonra half life ın kurlu olduu klasöre gir orda e exploder yazan klasörden valveye gir kur a tıkla kurulcak
    bundan sonra istediin zaman başlat tüm programlar explader bilmem ne orda half life sonra çalıştırı seç açıcak oynarken botlar eklencek hemen eklenmiyo söyliyim pod bot gibi 30 saniyr de sürebilir daha çok bot istersen konsoldan addbot yaz
  • istersen hamachiden oynarıs senle
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dysentery

istersen hamachiden oynarıs senle

Teşekkürler

Yalnız "hamachiden" derken neyi kastettin onu anlayamadım kusura bakma. O konuda biraz cahilim çünkü counter ve half life'ı en son 2000 yılında oynamıştımda

• zuhahah hamachi dediğim bilgisayar arasında sanki cafedeymiş gibi bağlantı kurar create game den kurarsın ben de girerim öyle biro lay
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım o programı indirdim ve kurdum ama bot falan çıkmadı. addbot falanda yazdım ama olmadı. 30 sn sonra çıkıyo demişsin ama 4-5 dakkada bile kimse çıkmadı. Başka bi ayarı var galiba. Yardım
  • Jumbot Arat Google dan super botlarla oynuyorsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.