Şimdi Ara

Proteinli Süt İçine Karbonhidrat Tozu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kilo almaya çalışıyorum
    salona kaydoldum ve karbonhidrat takviyesi alıyorum
    pınar ve sek proteinli süt çıkarmış
    spor yaptığım günler spor sonrası bu sütün içine karbonhidrat tozu atıp tüketsem
    artıları eksileri ne olur acaba

Proteinli Süt İçine Karbonhidrat Tozu: Kilo Alımına Etkisi

Proteinli süt, yüksek protein içeriği ile kas kütlesinin gelişmesine ve onarılmasına yardımcı olan popüler bir içecektir. Karbonhidrat tozu ise enerji sağlayan ve kas glikojen depolarını dolduran bir besin takviyesidir. Bu ikisini birleştirmek, fitness hedeflerine ulaşmada faydalı olabilir.

Proteinli süte karbonhidrat tozu eklemek, toplam kalori alımını artırır. Bu, kilo almak isteyen veya yoğun antrenman yapan kişiler için faydalı olabilir. Proteinli süt, kas gelişimini desteklerken karbonhidrat tozu enerji sağlar ve yorgunluğu azaltır.

Bununla birlikte, kilo alımı hedeflerinize bağlı olarak proteinli süte karbonhidrat tozu eklemeden önce bazı hususları göz önünde bulundurmalısınız. Örneğin:

• Proteinli süt kilo aldırır mı? Proteinli süt yüksek protein içeriği nedeniyle kilo alımına neden olabilir, ancak karbonhidrat tozu eklemek bu etkiyi artıracaktır.
    • Karbonhidrat tozu yağ olarak depolanır mı? Aşırı karbonhidrat alımı, özellikle düzenli egzersiz yapılmadığında yağ olarak depolanabilir.
    • Fitness hedeflerin neler? Kas kütlesi kazanmak mı yoksa kilo vermek mi istiyorsun? Hedeflerine bağlı olarak proteinli süte karbonhidrat tozu eklemek uygun olmayabilir.

Eğer kilo almak istiyorsan, proteinli süte karbonhidrat tozu eklemek yararlı olabilir. Ancak, kilo vermek istiyorsan veya yağ kazanımı konusunda endişelerin varsa, bu kombinasyondan kaçınmalısın. Herhangi bir diyet değişikliği yapmadan önce bir sağlık uzmanına danışman her zaman en iyisidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Gereksiz pahali bir shake olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

Gereksiz pahali bir shake olur

hali hazırda karbonhidrat kullanıyorum sadece protein açığı için düşünmüştüm spor sonrası

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

protein tozu bozulması
    12 yıl önce açıldı
    Protein tozu ishal yaptı ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şimdi hocam arkadaş whey 1 liraya gelir falan demiş saçmalamış adam akıllı protein tozu kullanırsan bunda ölçek başı 3 tl ye gelir(optimumu yazdım weider 3.54) en az ki bir de sütü ekle 3.7 gibi bir şey olur. Ama pınarın , sekin veya içimin adamakıllı protein tozlarıyla alakası yok. BCAA oranı bir kere yoka yakındır tahminen ki proteinlerdeki bağlayıcı aminoasit oluyor bunlar yani olmazsa olmaz. Her antrenman sonrası o sütlere para vereceğine al 2 kiloluk tozunu kullan süte karıştırıp içine karb. da atabilirsin bir sorun olmaz, hatta istersen ikisini de dene farklarını kendin gör.

Orijinalden alıntı: BehlülBey

1 kutu proteinli sütteki protein normal 1 lt sütteki proteinle aynı.Sen kilo almaya çalışıyorsun bence 1lt süte katsan daha iyi olur.Hemde daha karlı olur

1lt sutle icsin kalp krizi gecirsin asiri kalsiyum alimindan

pardon kardeşim diyetisyenim sözde ama yazıklar olsun bana az kalsın adamı öldürecektim.1litre sütteki kalsiyum kalp krizi felç vb yan etkileri olduğunu unutarak yazdım çok özür dilerim.Çünkü sütteki kalsiyum steroide dönüşüyor bi bakıyon süt dianabole dönüşmüş sonra kalp kirizi oluyon abi pardon abi sayende adamın hayatı kurtuldu yoksa katil diyetisyen diye adım karalanacaktı abi adamsın abii
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.