Şimdi Ara

Protein tozu ishal yaptı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Daha yeni başladım kullanmaya.Normalde 1 ölç 250 ml ile karıştırıp içiniz diyor ama bana tadı çok ağır geldi bende 500 ml ile içiyorum..

    Normalde sadece antreman sonrası alırken 2.gün ant öncesi ve sonrası aldım ve sonuç böyle.Gayet ağır çalıştığıma inanıyorum ama yinede soruyorum ; protein mi çok geldi yoksa bünyemden dolayı mı böyle ishal oldum ? Tekrar tek ölçeğe mi insem acaba..



  • Ne ile karıştırıyorsun?
  • İlk kullanılmaya başlandığında olabilir. Bende ilk kez sütle içtiğimde 1 seferlik ishal gibi bişey olmuştum.
  • Süt.Bu haftalık sadece ant sonrası 1 ölçeğe çekiyorum.17sinde beachbodynin bir programına başlıyorum.Onunla birlikte 2 ölçek almaya başlayacağım fakat ant öncesi-sonrası mı yapsam yoksa sabah kalkar kalkmaz-ant sonrası mı ? Kullandığım marka Gaspari Nutrition Myofusion
  • Süt ve Yumurta endeksli ana kaynakları oluşturan protein tozları hayvansal merkezli dayanağa bağlı kalmaktadır. İneklere hormon ilaçları ve koruyucu kimyasal ilaçlar veriliyor. Aynı şekilde tavuklara da bu verilmektedir. Bir araştırmacının tahmine göre bu pazarda %70 hayvanların ilaçlı olduğu görüşündedir. İneklerden alınan süt ve tavuklardan temin edilen yumurtalar sağlıksız ve enzim bozukluğu taşıyor. Bu maddeler hammadde şeklini aldığında bu kalıntılar ve değerler devam ediyor. Ürünlerin hazır halde satılıp sporcular tarafından kullanılması sonucu, çok ileride sağlıkların bozulduğu ve kalitesiz ürün kullandığını kesinlikle fark edemeyecektir. Elbette ki birileri çıkıp ta “Kral Çıplak” demedikçe..!

    Doğal olarak süt yağında “konjuge linoleic acid” denilen koruyucu bir etki doğuran madde içerir. Süt yağında D vitamini ve süt içerisinde kalsiyum, butirik asit ve probiotikler bulunur. İçeriği bozulmamış bir süt, kolon kanseri ve bağırsak problemlerine çare gösterir. Fakat bugünki %90’dan fazlasını teşkil eden protein tozları, bu koruyucu maddeleri içermemektedir. Belki de bu açıdan olacak ki bazı üreticiler koruyucu madde ilave ediyorlar ama üzülerek söylemeliyiz ki, bu eklemelerde tam koruyucu iksiri oluşturmuyor. Yani siz doğal organik bir bardak inek sütü içtiğinizde mide ve bağırsak sorunlarından %15 kurtuluyorsunuz. Fakat protein tozlarını kullandığınızda maalesef bundan istifade edemiyorsunuz.


    alakası olabilirmi




  • İlk başladığımda ciddi olmasada bikaç kere ishal olmuştum bende. Tozun markasınıda yazsaydınız iyi olurdu. Birde aldığınız yer güvenilir mi ?
  • Yüksek ihtimalle aldığın protein vücuda fazla geliyor ve bu şekilde kullanılmayan kısım dışarı atılıyor. Ölçek azaltarak bir süre daha deneyip düzelip düzelmediğine bak. Olmazsa komple kes, ağırlık çalışmanı iyice arttırdığın zaman almaya başla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.