Bu mağazadan projeksiyon cihazı aldınız mı acaba? Fiyatları nasıl piyasaya göre, herhangi bir problem yaşadınız mı ve her sorununuzda yardımcı oluyorlar mı?
Bunun dışında eğer bir ürün aldıysanız ne aldınız ve kaç liraya aldınız?
teşekkürler.
forumdan, gözlemlediğim kadarıyla çoğu kişi bu firmadan alıyor,alanlar ise oldukça memnun gözüküyorlar. piyasaya göre daha hesaplıymış bu firma galiba.. bende bu firmadan proj. almayı düşünüyorum
Ben iki kere projeksiyon aldım kendisinden çevremde ki bir çok arkadaşa da oradan aldırdım. Satış öncesi ve sonrası gayet ilgili bir esnaftır Tuncay bey DH in selamını söyleyin gerekliği kolaylığı sağlayacaktır.
Bende aldım, uzakta olduğumdan mail order yolu ile aldım, hiç bir sıkıntı olmadı. Tuncay beyle yüz yüze tanışma fırsatı olmadı ama telefonla gayet ilgili ve alakalı bir esnaf olduğu anlaşılıyordu.
arkadaşlar teşekkürler cevaplarınız için. ProAVdan ben de alışverişimi yaptım, çok ilgililer ve yardımcı oluyorlar aynen dediğiniz gibi. teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: astramastra
DH in selamını söyleyin
Merhabalar
Az önce Epson EH-TW9200 cihazı aldım. Ferit arkadaşımız ilgilendi ve samimiyeti çok hoşuma gitti. Çok içime sinen bir alış veri oldu. Teşekkürlerimi buradan da yapmak isterim.
hd25e yi aldım. Tuncay bey gayet ilgili ve bilgili. Ve piyasadan daha aşağı fiyata aldım. Özellikle kampanyalarını takip edin derim. Kesinlikle önerdiği cihazı alın derim. Ben önerdiği cihaz bütce mi aştı diye almamıştım şimdi pişmanım. Tuncay bey gerçekten işi bilen biri.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme