Şimdi Ara

ADAM GİBİ TV ANTEN SİSTEMİ ÖNERİSİ OLAN VARMI????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
46.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar adam gibi araç içi lcd-dvd sistemime bağlayıp adam gibi net görüntü alabilceğim bir tv anten modeli önerebilecekmisiniz bana acaba?hareket halindeyken ancak uydu sistemimleri adam gibi görüntü verir onu biliyorum ama durduğum yerde en azından net bir görüntü alabileceğim bir şey istiyorum.
    birde bu antenler net görüntü için cam içinemi konması gerekiyor.benim araçtaki antenler ön panjurların içine gizlemişti takan usta o yüğzden hiç bir şey çekmiyor.siz bana arka camamı takmamı önerirsiniz acaba?

http://www.hepsiburada.com/kamosonic-en-kucuk-oto-tv-anteni-021121/productDetails.aspx?categoryid=264129&productid=otm021121

burdaki yorumlara bakarsak kendisi küçük yaptığı iş büyük gibi duruyor ama yorumlar ne kadar objektif bilmiyorum

aslında modacarın daha önceden sattığı 4lü güçlendiricili bir tv anteni var ama nerde baktıysam hiç bir yerde yok stoklardada yok.

• Yapay Zekanın Yanıtı

ADAM GİBİ TV ANTEN SİSTEMİ ÖNERİSİ OLAN VAR MI?

Günümüzün gelişen teknolojisiyle birlikte, araçlarda da artık televizyon izlemek mümkün hale geldi. Ancak, kaliteli bir televizyon deneyimi için doğru TV anten sistemine sahip olmak şarttır.

Araç TV Anteni Tavsiyesi

Araçlarınızda kullanabileceğiniz çeşitli TV anteni seçenekleri mevcuttur. İhtiyaçlarınıza en uygun olanı seçmek için aşağıdaki faktörleri göz önünde bulundurmalısınız:

• Arabanızın Markası ve Modeli: Farklı araç modelleri, farklı anten türleriyle uyumludur.
    • Seyahat Ettiğiniz Alan: Şehir içinde mi yoksa kırsal kesimde mi sıklıkla seyahat ettiğiniz, anten gücünü etkiler.
    • İstediğiniz Özellikler: Bazı antenler, güçlendirme veya çoklu sinyal alma gibi ek özelliklerle donatılmıştır.

Oto TV Anteni Nasıl Yapılır?

Eğer kendiniz bir oto TV anteni yapmak isterseniz, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. Çift bantlı bir TV anteni satın alın.
    2. Antenin metal braketlerini aracınızın çatısına takın.
    3. Anteni braketlere yerleştirin ve sıkın.
    4. Anten kablosunu arabanızdaki TV'ye bağlayın.

Double Teyp TV Anteni

Double teyp TV antenleri, araçların jantlarına takılan ve tekerleklerin dönüşüyle güçlenen antenlerdir. Bu antenler, özellikle kırsal bölgelerde veya zayıf sinyal alanlarında etkili olabilir.

Karasal Anten Tavsiyesi

Eğer sabit bir konumda TV izlemek istiyorsanız, karasal antenler en iyi seçenektir. Karasal antenler, yerel televizyon sinyallerini alan güçlü antenlerdir.

Araç TV Anteni Güçlendirme

Araç TV anteninizin gücünü artırmak için şunları yapabilirsiniz:

• Anten yükselticisi kullanın.
    • Anteni daha yüksek bir konuma yerleştirin.
    • Sinyalin daha iyi olduğu bir alana park edin.

Doğru TV anten sistemi ile araçlarınızda veya sabit konumlarda kaliteli bir televizyon deneyimi yaşayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bu dediğin ürünün bi farklısından var,antenleri uzun olanından. bi servis arabasına bundan 2 çift bağlamışlar ve verim alınamamış. bende almak istemiştim ama elektronikçi tavsiye etmemişti.

karasal yayın yapan vericinin çok yakınlarında olman lazım net görüntü alman için... bende güneşlik ekran var, yüksek yerlerde trt biraz gösteriyor. diğer özel tv ler yok gibi. bende taktırmak istiyorum, elektronikçi arkadaşım bi uydudan veya dijital bi platformdan bahsetti, bu devreye girdiği zaman bu antenlerin iş yapabileceğini söyledi, yoksaki takmamın bi anlamı yokmuş
    o araba alınır mı? bu araba satılır mı? ona bu kadar para verilir mi? bu araba o kadar etmezz... sen olsaydın ne alırdın, ben olsaydım nasıl satardım. yok benim arabam çok yakıyor, şu marka olsaymış daha iyiymiş... şu para olsun az yaksın çok kaçsın parçası vergisi ucuz olsun, hemen elden çıksın, yok sen delimisin ona kadar arabamı yoktu... EL AYA ÇIKTI, BİZDE HEP AYNI TATAVA...
  • tamam siteler içerisinde en güvenilir olanların başında belkide hepsiburada gelir...
    ama ben yapılan yorumların geneline itimat etmiyorum. ben nerden biliyim bu yorumların kendi adamları tarafından yapılmadığını????

hepsiburada dan typer çakar lamba almıştım, takan oto elektirikçisi arkadaşım, bu ürünün daha önce açılmış olduğnu söyledi!!! ayrıca ürün 2ay sonra bozuldu ve tamire gönderdik YAPMADAN GERİ YOLLADILAR

onun için iyi düşünüp iyi etüt edip parayı boşa saçmayalım. ben şahsen kendi gözümle görüp yada bu tür şeyleri elektorikçi arkadaşlara danışarak hareket ediyorum
    o araba alınır mı? bu araba satılır mı? ona bu kadar para verilir mi? bu araba o kadar etmezz... sen olsaydın ne alırdın, ben olsaydım nasıl satardım. yok benim arabam çok yakıyor, şu marka olsaymış daha iyiymiş... şu para olsun az yaksın çok kaçsın parçası vergisi ucuz olsun, hemen elden çıksın, yok sen delimisin ona kadar arabamı yoktu... EL AYA ÇIKTI, BİZDE HEP AYNI TATAVA...
  • merhaba
    size tavsiye edeceğim tv anteni fiatida uygun 18 tl http://www.meka-shop.com/guclendiricili-anteni-p-103.html?cPath=80_91
    iyi günler
  • var kardeşim 16 kanal full hd olmasada gayet güzel çekiyor

DİJİTAL YÜKSELTİCİLİ
    ARAÇ RADYO VE TV ANTENİ

Radyo ve tv için üstün çekim gücü
    Hafif ve küçük,
    Montajı kolay

Radyo frekans aralığı:88-108MHZ.
    TV:VHF 48.5-223MHZ
    UHF 450-862MHZ
    Plus(radyo):12-18db
    plus(Tv):VHF 22+_3db UHF20+_3db
    Kablo:TPY:1.5C-2VRG174V
    empedans:50OHM
    uzunluk:5M+soket
    çalışma voltajı:DC10.5-16V
    çalışma akımı:10-35mA
    çalışma sıcaklığı:-35~+75
    bulundurma sıcaklığı:-40~+80
    ön veya arka cama montaj imkanı

link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moulder81 -- 29 Aralık 2011; 0:50:15 >

• bu konuyu hortlatıcamda ibr yenilik varmı bu konuda iki anten taksan nasıl olur yada yeni çeşit bir anten varmı.
  • şu resimdeki antenden sipariş etmiştim..yalnız bunun anten girişi 3,5 mm stereo giriş..benim araca aldığım teypte tv anten girişi analog tv anteni şeklinde..kafayı yemek üzereyim bir türlü bunları nasıl çevireceğimi bulamadım..herhangibir çevireç varmı? bir yöntem söyleyin arkadaşlar..
    Daha Fazla Göster
  • anteni montaj edince yorumlarını bekliyorum
    giotine (laptop) // bscol (1.modem-2.rem) // burakthy (sony) // SCORPION07 (disk) // tarkantahtaci1985 (telefon) // ghostrecon (kamera) // BEYLİKDÜZÜ (wifi) // kendinibil (rapid) // sagolera (ses sistemi) // ozgboy (u600) // Beylikdüzü (anten) ..vee hatırlayamadıklarım
  • toshiba arkadaşım çok büyük sorun değil herhangibir tv tamircisine gidersen tamirci arkadaş senin antenin ucuna normal tv anteni girişini 5 dakikada monte eder tv tuner giriş jackı ellerinde bulunur.. 5 tl gibi rakama halledersin basit bir konu...

Orijinalden alıntı: tos-hiba

şu resimdeki antenden sipariş etmiştim..yalnız bunun anten girişi 3,5 mm stereo giriş..benim araca aldığım teypte tv anten girişi analog tv anteni şeklinde..kafayı yemek üzereyim bir türlü bunları nasıl çevireceğimi bulamadım..herhangibir çevireç varmı? bir yöntem söyleyin arkadaşlar..

merhabalar anteni taktırdınız mı sonuc nedir bilgi verirseniz forumdakıler yararlanmıs olur özellikle de ben :))

Orijinalden alıntı: PES_21_Murat

quote:

Orijinalden alıntı: tos-hiba

şu resimdeki antenden sipariş etmiştim..yalnız bunun anten girişi 3,5 mm stereo giriş..benim araca aldığım teypte tv anten girişi analog tv anteni şeklinde..kafayı yemek üzereyim bir türlü bunları nasıl çevireceğimi bulamadım..herhangibir çevireç varmı? bir yöntem söyleyin arkadaşlar..

merhabalar anteni taktırdınız mı sonuc nedir bilgi verirseniz forumdakıler yararlanmıs olur özellikle de ben :))

merhaba...anteni taktırdım...ama bulunduğum yer dağlık bir yer maalesef hiç çekmiyor diyebilirim..belki merkezlerde daha iyi çeker deneme fırsatım olmadı maalesef..

• Hocam 5-10 TL ye alınan antenlerden fazla performans beklemeyin benden demesi :)
  • Selamlar karavanlara özel manueluydu anten imalatı yapan bir firma var türk malı araç park ettikten sonra elle kendin ayarlıyor sun üstündeki skala sayesinde kolayca ayar yapıla biliyor dilediğin yerden ,dilediğin uydudan yayın almanızı sağlıyorwww.tekuyducom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar ekranlı teybimde tv girişi steryo tipi giriş.nası yapacağım maliyetlimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.