Şimdi Ara

Ofisel'den sipariş yapan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayar sandalyem kırılmıştı. 17 nisanda Ofiselden bir tane ofis koltuğu sipariş ettim.
    Sipariş detayına baktığımda vaziyet şu,
    2020-04-17 - Yeni Sipariş

2020-04-17 - Hazırlama Aşamasında

2020-04-20 - Üretim - Kalite Kontrol - Paketleme

20 nisandan beridir Üretim - Kalite Kontrol - Paketleme aşamasında.

5 gündür bir değişiklik olmaması normal mi?

Sokağa çıkma yasağından dolayı mı bir ilerleme, gelişme vs yok sizce?

Dolandırıcı değillerdir di mi tanıyan var mı bu siteyi? Bir aptallık yaptım araştırmadan etmeden sipariş verdim parasını da verdim.

• son durum nedir kardeş. bende 25 nisanda aldım halen üretim aşamasında.
  • 17 nisan da sipariş verdim Nisanın 30 unda yada mayısın 1 inde 2 sinde falan geldi. Kargo olarak aras kargoyu seçmişler beceriksizler. Böyle parçalı bir şekilde geldi (sanarsın maket oyuncak sipariş etmişim gibi).
    İstediğim renkte olmayan farklı bir yapısı olan bir sandalye getirdiler.
    Sonra da iade ettik.
    Tabi sende olaylar farklı gelişebilir onu bilmiyorum hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 13 Mayıs 2020; 2:52:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaitreSkiLL

son durum nedir kardeş. bende 25 nisanda aldım halen üretim aşamasında.
    17 nisan da sipariş verdim Nisanın 30 unda yada mayısın 1 inde 2 sinde falan geldi. Kargo olarak aras kargoyu seçmişler beceriksizler. Böyle parçalı bir şekilde geldi (sanarsın maket oyuncak sipariş etmişim gibi).
    İstediğim renkte olmayan farklı bir yapısı olan bir sandalye getirdiler.
    Sonra da iade ettik.
    Tabi sende olaylar farklı gelişebilir onu bilmiyorum hocam.
  • Bisikletçi76 kullanıcısına yanıt
    iade kaç günde yapıldı kardeş. bende bugün yarın gelmezse iade edeceğim.
  • siteye baktım da, dandirik bi plastik sandalyenin arka tarafına bi tane led, parlak tabaka takıp 400 liraya itelemeye çalışıyorlar. kedinin bile zar zor sığacağı tabureden hallice bir ürüne 150 tl fiyat biçmişler. sağol konu sahibi, sayende nerden alısverıs yapmamam gerektıgını anladım.

n11'de bunun 6 tanesini set olarak 180 liraya satıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-57554940B -- 13 Mayıs 2020; 5:45:9 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MaitreSkiLL

iade kaç günde yapıldı kardeş. bende bugün yarın gelmezse iade edeceğim.
    3 gün sonra falan iade edebildik (yasak, haftasonu vs durumlardan) geri ödeme de iadeden 3 gün sonra yapıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 13 Mayıs 2020; 14:5:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koçtaş'tan ürün alan var mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-57554940B

siteye baktım da, dandirik bi plastik sandalyenin arka tarafına bi tane led, parlak tabaka takıp 400 liraya itelemeye çalışıyorlar. kedinin bile zar zor sığacağı tabureden hallice bir ürüne 150 tl fiyat biçmişler. sağol konu sahibi, sayende nerden alısverıs yapmamam gerektıgını anladım.
    https://ofisel.com/bar-sandalyesi/688-bar-sandalyesi-ofisel-kozmo-medium-calsma-koltugu-pembe.html
    https://ofisel.com/oyuncu-koltuklari/14294-oyuncu-koltuklar-xfly-plastik-ayakl-oyuncu-koltugu-krmz-file-2390c0545.html

n11'de bunun 6 tanesini set olarak 180 liraya satıyorlar.
    Teşekkür ederim

• 28 Nisan söylediğim sipariş tam 15 Haziran elime ulaştı Oyuncu koltuğu söyledim 400 TL ye 22 Mayıs kargo verildi ama Aras Kargo sağolsun kaybetti koskacaman koltuğu daha sonra iade için uğraşırken sağolsunlar yardımcı oldular koltuk yurtiçi kargo ile geldi.Fiyat performans ürünü ama dediğim gibi baya geç geliyor onu söyleyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GergedanGörünümlüAyı -- 18 Haziran 2020; 17:23:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GergedanGörünümlüAyı

28 Nisan söylediğim sipariş tam 15 Haziran elime ulaştı Oyuncu koltuğu söyledim 400 TL ye 22 Mayıs kargo verildi ama Aras Kargo sağolsun kaybetti koskacaman koltuğu daha sonra iade için uğraşırken sağolsunlar yardımcı oldular koltuk yurtiçi kargo ile geldi.Fiyat performans ürünü ama dediğim gibi baya geç geliyor onu söyleyim.

Hocam bundan sonra internetten bir şey sipariş etmem ben  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.