Şimdi Ara

Decathlon'dan ayakkabı alan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam, bugün Decathlon 'dan ayakkabı almaya gideceğim ürünleri dayanıklı diye biliyorum. Yürüyüş ayakkabısı alacağım.

Daha önce alan var mı aranızda?

• Ayakkabılarına baktım da pek hoşuma gitmedi . Yürüyüş için alacaksan Lumberjack'den başkasına bakma. Ayakkabıları çok rahat .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt

Hocam ben geçen denedim baya rahat ayakkabıları vardı. Lumberjack in modellerini bilmiyorum biraz araştırmam lazım.

• ben https://www.decathlon.com.tr/run-100-spor-ayakkabi-id_8351755.html bu ayakkabıdan kullanıyorum gayet rahat hava alıyor.hep bunu giyiyorum delikli yerlerini taktırmazsan bir yerlere kolay kolay eskimiyor fiyatının hakkını veriyor bence

• quote:

Orijinalden alıntı: DR.erbatan

ben https://www.decathlon.com.tr/run-100-spor-ayakkabi-id_8351755.html bu ayakkabıdan kullanıyorum gayet rahat hava alıyor.hep bunu giyiyorum delikli yerlerini taktırmazsan bir yerlere kolay kolay eskimiyor fiyatının hakkını veriyor bence

Bu ayakkabı cidden çok iyi ya. Skechers, New Balance falan hikaye. Yürüyüş yapacağım zaman hep bunu giyiyorum. Farklı rengini de alacağım yakında.

• Arkadaş aldı baya memnundu bende tatil için sandalet almıştım bende memnunun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DR.erbatan kullanıcısına yanıt

saolun hocam bakacağım. Sanırım internette daha ucuz oluyor yoksa mağazadaki fiyatla aynı fiyat mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koçtaş'tan ürün alan var mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • DR.erbatan kullanıcısına yanıt

Bundan bende de var gerçekten ayakkabı çok hafif ve çok rahat. F/P ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.