< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xming page one önerir misiniz

-
-
1 - 4 gündür kullanıyorum kardeşimde viewsonic m2e var onunla kıyaslayacak olursak karanlık bir ortamda daha doğru renkler ve karanlık sahnelerde daha çok ayrıntı var
aydınlıkta m2e daha iyi
2 - Ses konusu göreceli üst segment lg tv kullanıyorum ses kalitesi çok iyi onunla kıyasladığım için ses beni tatmin etmedi. boston ses sistemi yazdığı için belkide benim beklentim çoktu. Kötü demekte yanlış olur başka bir kullanıcı çok beğenebilir
3 - Fan sesi projeksiyona yakın oturursam beni rahatsız ediyor
4 - m2e ile yan yana koyarsanız m2e alçak olmasına rağmen daha yukarı görüntüyü veriyor page one nın yukarı görüntü vermesi için altında her hangi bir arakta yok altına kitap kutu ile yükseltiyorum projeksiyon ayak almak lazım
5 - google tv gayet akıcı çalışıyor çoğu platform var hepsi sorunsuz çalışıyor onların dışında rec tv inat tv gibi uygulamalarıda sorunsuz yükledim
genel olarak bu fiyata alıpta kimseyi pişman etmez ses sistemi de eklenerek keyifle uzun yıllar kullanılabilir
-
Çok net cevabınız için teşekkür ederim... Peki wi fi iyi mi ve yatak odasında tavana yansıtmak mümkün mü sizce?
-
Çekimi güzel hiç sorun yaşamadım yukarı yansıtmak için tripod lazım elektrik girişi arkasında olduğu için direkt koyamıyorsunuz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sizce wanbo mozart prodaki 900 ansilümenlik farka rağmen android 11 yazılımı karşısındaki bu google tv yazılımı sizce page one yine de tercih edilir mi? ben bunu tam karanlık ortamda kullanacağım
-
-
Çin sitelerinde 500 cvia lumenin 1000 ansilumene eşit olduğu yazıyordu bende bu yazıya güvenerek aldım. Yukarıda yazdığım gibi kardesimde M2e var 1100 lumen ama ona göre daha düzgün renk ve karanlık sahnelerde.daha detaylı görüntüleri var ben memnunum
Ben de aldım, çok derli toplu, tam karanlıkta gayet parlak, tam taşınır bir cihazmış. Resim kalitesi de yeterli...
-
Güle güle kullanın benim odamda sıradan ışık geçirmez stor perde var ona yansıttığımda daha güzel görüntü veriyor gerçek bir projeksiyon perdesi ile daha başarılı olabilir
İlhan Bey çok teşekkür ederim, net beyaz duvara yansıtıyorum, o yüzden bana yetiyor. Daha önce hep high-end prjler kullanmama rağmen ilk defa dahili işletim sistemi olan bir prj kullanmamıştım, çok memnun kaldım, Google TV sistemi harika çalışıyor, kararsızlar için tercih sebebi bence...
-
Merhabalar,
Bende şuan projeksiyon arayışındayım. Almışken iyibirşey almak istiyorum. Youtube tanıtımların hepsi sponsorlu olduğu için tam anlamı ile güvenemiyorum. Bu cihaz kağıt üstünde çok güzel özelliklere sahip. Lakin bir yorum dikkatimi çekti ve hiç bi kaynakta doğru cevabı bulamadım. Bir arkadaş cihazın hdr desteğine rağmen 4k videoları çözemediğini ve açmadığını yazmıştı. Böyle bir durum var mı ? Rakip olabilecek x5 pro ve mozart 1 pro cihazlar özellikle 4k destekli olarak pazarlıyor. Ekstra olarak aklımda birde şu var bu tarz bir cihaz alıp bazı riskleri almaktansa epson fhd01 di sanırım o modeli alıp xiaomi mi box v2 ile güzel bie kombinasyon mu yapabilirim gibi. Tabi buda ortalama ekstra 7 8 bin tl ekstra maliyet günümüz koşullarında.
Kullanım amacım film, maç ve playstation oynamak. Sizlerin düşünleri nedir varsa farklı önerileriniz dinlerim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selam, size bu Projeksiyonun kullanımı hakkında bilgi veremem, ancak bende yakın zamanda başka Markanın bir modelini almış biri olarak , 3-4 aylık detaylı araştırmalarım sonucu şunları söyleyebilirim.
Birincisi, 4K destekli demek, aslında cihazın gerçekte 4K görüntü vermediği, sadece 4K içerikleri de 1080p 'ye düşürerek, oynattığı anlamına gelir.
İkincisi, Bu seviyede bir cihaz gerçek(dinamik)HDR olması imkansız, anca olsa olsa statik HDR beli vardır(60-70.000 TL. lik cihazlarda bile gerçek(dinamik) HDR yok.)
Ve son olarak bahsettiğiniz iki cihaz arasında uçurum var.
Nedeni:
Formovie Xming Page One LCD Projeksiyon cihazı 500 lümen ve ayrıca LED bir cihaz(yani 2400 ANSİ lümen =1000 LED lümen)
ama Epson Fh01 3000 Ansi lümen e sahip lambalı bir projeksiyondur.
Basitçe,
Pace one sadece zifiri karanlık ortamda ,
Epson fh01 ise güneş ışığında bile kullanılır
Eğer, projeksiyonu, tam karanlık bir ortam kullanacaksanız , Xming Page One da olur.
www.benq.com
ANSI ve LED Lümen Arasındaki Farkı Anlamakhttps://www.benq.com/tr-tr/business/resource/trends/difference-between-ansi-and-led-lumens.htmlHDR için sayfanın ortasındaki listeye(cetvele) bakın
2,1 özelliği dynamik HDR
paugge.com.tr
Paugge Ultra Sertifikalı Hdmi 2.1 Kablo – 48Gbps, 8K@60Hz, 4K@120Hz, 4K@60Hz, Dynamic HDR, HDR10, Dolby Vision, HDCP2.2, eARC, Dolby Atmos, 0.5 Metre – 7NA8K05PROhttps://www.paugge.com.tr/paugge-ultra-sertifikali-hdmi21-kablo-8k60hz-4k120hz-4k60hz-05metre-7na8k05pro/
-
Bu iş beklenti işi 4 bin tl lik ürünlerden memnun olanlar var nedeni de daha iyisini görmemesi benim içinde öyle görüntüsünü viewsonic m2e ile sesinide kullandığım tvdeki ses sisteminle karşılaştırdım bana göre sesi güzel ama mükemmel değil ( beklentimi boston ses sistemi yazması arttırmıştı ) görüntü de bence gayet yeterli perdede ışıklı ortamda da seyredilir ama cok tat vermez. Netflix amazonda hdr aktif oluyor ama çok detayını bilmiyorum. Sonuç olarak parasına göre alınabilecek bir cihaz bütçeniz varsa illaki daha kaliteli cihazlar var
Merhaba, bende bu cihazı aldım fakat görüntü kalitesi, parlaklığı biraz memnun etmedi. Sehpadan ön kısmını yükselterek beyaz duvara yansıtıyorum, tripot vs ile doğrudan karşıya yansıtsam fark yaratır mı? Bir de görüntü ayarlarınız nasıl, netflix,amazon gibi içeriklerde?
-
Tripod almadan önce elinle kaldırıp doğrudan duvara yansıtarak fark olur mu görebilirsin :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Android11 İle Google tv sistemi arasında ne fark var acaba bende X5 pro almayı düşünüyorum 1100 Ansılumen Android 11 ile.
-
Android 11 tablet ve telefonlar için sistem, tvlerde mouse filan lazım olabiliyor, bazen de 480p sorunları yaşamıştım, lisans vs... Google TV ise neredeyse kusursuz bir TV arayüzü, Chromecast 4K ile Epson 9200W emektar prj akıllı hale getirdiğimde tanışmıştım, artık Google TV olmayan TV almam, o kadar farklı bir sistem... Bu Xming page one tam karanlıkta 200.000 TL tvlerden daha iyi diyebilirim, kesinlikle tavsiye ederim
-
ben parlaklığa takılmam diyordum ama az buldum açıkcası. Hatta bir sorun mu var falan diye aldığım yere video çekip gönderdim ama normal dediler. Parlaklık takıntınız varsa Xming dışındakiler daha mantıklı. Onun dışında gerek ses gerek görüntü netliği olarak güzel cihaz diyebilirim.
-
Arkadaşlar Xming Page One’ı 2 haftadır kullanıyorum
bunu alana kadar,
önce Wambo Davinci 1 Pro aldım, fan gürültüsünden dolayı iade ettim,
sonra Hawit PJ300 Plus aldım, gürültüsü daha fazlaydı yine iade ettim haliyle,
sonra Page One aldım.
3 cihaz arasında full karanlıkta en iyisi Page One,
açık ara en az gürültülüsü de Page One
loş ışıkta Havit en iyi ama o gürültü ile çekilmez, imkansız.
netice olarak Page One kesinlikle parasını hak ediyor ve
1- görüntü kalitesi full karanlıkta 10/10,
2- gürültü seviyesi 8/10, diğerleri 4/10 falan
3- yarı karanlıkta görüntü kalitesi 6/10
4- ses kalitesi 7/10
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanerf82 -- 19 Şubat 2025; 21:12:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- byintek x30
- wanbo mozart 1 pro
- projeksiyon önerisi
- vankyo leisure 495w
- xming page one
- taşınabilir projeksiyon
- samsung premiere 5
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X