Şimdi Ara

2012-15 Honda Civic Sedan İlk Mesajı Okuyunuz (2020. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88.291
Cevap
293
Favori
4.480.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20182019202020212022
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Resmi olarak mühürlenerek verilmiş bir belge/lisans/işaretin kopyasını yaparak kullanmak
    SAHTECİLİK suçu kapsamına girer
    gıcık bir polise çatarsanız mahkemeye bile verilmeniz mümkün
    derdinizi hakime anlatırsınız

söyleyeyim dedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • temizyurek kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun
  • arkadaşlar civic hakkında bi kaç merakım var. İlk olarak birincisi bu araçlara 17inç jant takılıyormu servis tarafndan alınırkden bi diğeride lpg yakıt değeri tam olaak nedir kaç lt yakıyor 100kmde vs...
  • hondanın harika reklamı mutlaka izleyin iyi seyirler

• quote:

Orijinalden alıntı: tanergedik

quote:

Orijinalden alıntı: lahosmania

quote:

Orijinalden alıntı: tanergedik

quote:

Orijinalden alıntı: öcüü..

bir arkadaş app plaka polis sıkıntı yaratıyormu diye sormuş... emin ol il il değişen bir uygulama ama AFYON da subay olmama rağmen ilk gün aracım parka çekilerek bağlandi ve en az 30 araç bu yüzden yatıyordu..
    ayrıca cam filminde de SAMSUN ... HIZ SINIRINDA ANKARA VE KIRIKKALE İNANILMAZ KATI KURALLARI OLAN İLLER...

App plaka için arabayı parka çekmek mi (!!!)
    Ben orjinal plakayı da bagaj da taşıyorum bunun bir faydası olur mu ola?

App plaka eğer orjinali yanınızdaysa hafif, Yanınızda yoksa ağır kusurlu oluyor.

hadi muayenede öyle ya polis çevirirse?

Hiç bir fikrim yok. Kıl yün tüy bir polise denk gelmeyiz inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• herkese gunaydin...

• quote:

Orijinalden alıntı: yasmincafe

quote:

Orijinalden alıntı: temizyurek

quote:

Orijinalden alıntı: melil

quote:

Orijinalden alıntı: temizyurek

çok şükür bitti.
    cam modulünü taktım.
    1-kapı iç döşemesini sökmek çok kolay,sn melil in dediği gibi.
    2-modul soketlerini taktıktan sonra sizlere sorduğum diğer soketten kabloyu bulmak önemli.sarı ve mavi kablolar var. Sarı olana unlock , mavi olana lock kablosu bağlanıyor. benim gösterdiğim resimde zaten yazıyordu bu.doğruymuş
    3- gelelim modülün yerleştirilmesine , tam bir işkence. hiç bir yere sığmıyor.kapı iç kısmına oluyor ama bu seferde kablo yetişmiyor.kabloları çok sert kıvrılması bükülmesi çok zor. vaktimin %90 ını bunun için harcadım.içerde bir yere konur düşüncesi vardı ancak öyle değilmiş.yüzeyde bir yere koyuncada döşeme yerleşmiyor. orada biraz hareketli bir şekilde bıraktım artık bıktım çünkü. yerleştiremedim. ses yaparmı endişesi vardı. Bindim gittim ses soluk vs birşey yok.
    4-modül çok güzel.çok hoşuma gitti.tüm camlar tek dokunuş ile açılıp kapanıyor. daha önce bahsedildiği gibi önce sağ arka-sol arka - sağ ön -sol ön kapanıyor.
    5-4 kez açma tuşuna basıldığında tersten hepsi açılıyor. Bunu tam anlamadım.4 kez basıp açılırken açma tuşuna 5. kez basınca duruyor. sonra tekrar mı 4 kez basmak gerekiyor açma tuşuna?? nasıl bu mekanizma?
    6- çok yoruldum ama insanın kendi arabasına birşeyler yapması müthiş zevk. Kırıp dökseydim bile zoruma gitmezdi.Allaha şükür bir sorun olmadan taktım.
    7- bu acemiliğime denk geldi, bir modül daha taksam maksimum 20 dk da tamamdır

NOT: Acil yardım budur işte. mesajı attıktan sonra farkettim soketi. harikasınız.. ALlah hepinizden razı olsun..

4 kere bastığınızda modül devrete giriyor ve camları tarıyor 5 .kez bastığınızda raramayı keser onun için durur...

camları açmak için 4 kez basmak gerekiyor. camlar tekrar açılırken açma tuşuna birkez daha basınca yanlışlıkla, camların açılması duruyor. camların açılmasını devam ettirmek için ne yapıyoruz?

Hayırlı olsun cam modulu modulu nerden aldınız acaba

teşekkür ederim.
    sahibinden.com da 95 tl idi ancak ilan kapandı.
    linki daha önce paylaşmıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: gelendostlu

Ben daha önce yazmıştım ama gözünüzden kaçmış.
    Modülün içinde çıkan vidayla birlikte kapı döşemesinin sağ üst köşesinde bulunan vida yuvası var. Dikiz aynası kısma gelen tarafın iç kısmı. Buraya sabitleyebilirdiniz.

Herhangi bir acil durum için açılır veya kapanırken tekrar açma veya kapama tuşuna basarsanız sistem duruyor.

Açma sırasında yanlışlıkla durdurursanız bir iki saniye sonra tekrar 4 defa basarsanız açmaya devam ediyor.

Cam kilidi tuşuna basılı bırakırsanız kapı kilitlendiğinde kapama yapmıyor.

Cam kilidi tuşuna basıldı şekilde diğer camlar sürücü tarafındaki düğmeler dahil hiç bir tuş çalışmıyor. Sürücü camı kademe kademe tutuk açılıyor. Ama hızlı kapanıyor. Arıza var sanmayın.

Camları auto değil de kısmen açmak veya kapatmak için düğmeye biraz daha uzun dokunmalısınız.
    Benim tespit ettiklerim bunlar.

evet gerçekten gözümden kaçmış. ses soluk yarda tekrar sökersem söylediğiniz yere sabitlerim

• quote:

Orijinalden alıntı: ş.t.

hayırlı olsun

teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TSuNaMi_

arkadaşlar civic hakkında bi kaç merakım var. İlk olarak birincisi bu araçlara 17inç jant takılıyormu servis tarafndan alınırkden bi diğeride lpg yakıt değeri tam olaak nedir kaç lt yakıyor 100kmde vs...

Sevis tarafından jant takılıyor ama satın almanız gerekiyor ayiyetten,oda serviste ciddi pahalı piyasaya göre ve seçenek çok az
    Lpg ye gelirsek herkes farklı yakar lpg de
    Düz viteste şehir içi 9-12 lt lpg yakar şehir dışı 7-9 lt arası yani uzun yol 17krş la 20 krş arası ,şehir içi de 20 ile 30 krş arası kullanıcıdan kullanıcıya değişir tabi otomatik ve düz vites değerleri 2-3 lt farkediyor....

• Günaydın forum

• quote:

Günaydın forum

Günaydın

• günaydın civicdaşlar
  • quote:

Tatile giden dönmüyor ki bir türlü.

Forum eski canlılığına kavuşsun.

Günaydın arkadaşlar.

Tertip bugün döndüm tatilden, çok kısa oldu hiç bir şey anlamadım.

Yaz vakti normal, çoğu kimse yollarda tatilde.

Benim Civic çok kirlenmiş, haftasonu güzelce yıkayayım.
  • quote:

Tatile giden dönmüyor ki bir türlü.

Forum eski canlılığına kavuşsun.

Tatildeykende yazmaya devam edenler var. Örnek ben :) 2 günlük güzergahım; Akçay-Ayvalık-Urla-Seferihisar-Çeşme-Çiftlikköy-Alaçatı-Akçay. 19 krş/km.

• Arkadaslar gündüz farlarını led yapmak istiyorum.
    T20 led ampüllerde iki tip var,
    Lumen i yüksek olarak istediğim tek hüzmeli.
    Bundan taksam ya farlar kapalıyken, yada kısa farlar acıkken yanar değil mi?
    İkisi konumda calismaz sanıyorum?
    http://dx.com/p/t20-15w-720lm-1-x-cree-xp-e-4-x-led-condensing-lens-cool-white-car-steering-brake-light-9-30v-219299

İki devreli calısması icin şundan mı gerek ille?
    http://dx.com/p/t20-12w-6500k-420-lumen-2-5050-smd-led-white-light-car-reversing-barking-lamps-dc-12-24v-pair-105506

• Bonjur forum
  • aydın honda bayisini aradım 56 bin yapın antalyadan geleyim dedim bakalım heyecanlıyım dönecek arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuxexesahmet -- 6 Temmuz 2013; 15:28:11 >
  • belli olmuyor gerzeklerin ruh halleri
    bana da yangın tüpü uzakta diye hafif kusur yazmış uykusuz zepevenk
  • 
Sayfa: önceki 20182019202020212022
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.