Şimdi Ara

Prince of Persia: The Forgotten Sands (ÇIKTI) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
887
Cevap
0
Favori
66.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: [DMC]

The Sands of Time üçleme mi ?

Hikaye Sand of Time ile başlayıp Warrior Within devam edip The Two Thrones ile bittiği için üçleme olmuş oluyor. Ama sen bunu kastetmiyorsundur heralde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 30 Kasım 2009; 23:12:43 >

ANIME&amp;MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
    Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye &amp; Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 &amp; Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad &amp; Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

• quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

The Sands of Time üçleme mi ?

Hikaye Sand of Time ile başlayıp Warrior Within devam edip The Two Thrones ile bittiği için üçleme olmuş oluyor. Ama sen bunu kastetmiyorsundur heralde?

Imperius PoP 2008 in üçleme olacağını kastetmiş sanırım onu sordu onun dışında film 3 seri olacak zaten..

oyuna gelince o eski oyunlardaki gizli yerlere life upgrade koysunlar zorlasınlar dahada ve yine çeşitli gizli eşya olsun sadece kılıçta bitmesin iş birde eski grafik motorunu yükseltirlerse daha iyi olur birde son dönem oyunlarındaki gibi bir motor koyarlarsa heleki CoD MW2 deki gibi tadından yenmez yani

DH Anime Çizim ve Tasarım Kulübü

MyAnimeList

• Ubisoft hangi önemli oyununu PC'ye çıkarmamış? PC'ye mutlaka gelecektir.

Orijinalden alıntı: nForcer

Ubisoft hangi önemli oyununu PC'ye çıkarmamış? PC'ye mutlaka gelecektir.

Kesinlikle
    Bu arada eski oyunların havasına biraz da grafiklerdeki gelişmeleri katarlarsa tadından yenmiycek bi oyun olacağına eminim öncekiler gibi

Not:Pop 4 tırt çıktı direk eski sistem inş yine çizgi film gibi çıkmaz ww motoruyla çıkarsınlar yine oynarım hatta ben bi ww yüklim ya.

Oyunun sitesi güncellenmiş galiba eski Prince geri geliyor...

Orijinalden alıntı: kubillian

cell shaded falan bende istemiyorum. open world da olmasın. günümüzde şu open world ve ufak rpg olayları moda oldu. hemen hemen her oyuna koyuyolar bi kaçında iyi oldu diye. ama hayır vallahi hiç istemiyorum öyle. eski lineer yapısında olsun. grafikleri de ut3 motoru ile yapılsa fazla kasmasa. çünkü ut3 motoru sistem dostu biraz optimizasyon güzel oluyor. yine eski prince e geri dönsek. ne süper olur yaa. çok şey istiyorum evet ama ne yapayım haklı gerekçeler bunlar

Doğru diyorsun da open world olmazsa oyunun yeniden oynanabilirliği sıfır olur. Open world koymazlarsa yeniden oynanabilirliği artırmak için çok değişik diyaloglar vb. unsurlar koymaları gerekir; Dragon Age'de olduğu gibi. Yani hikayeyi farklı yönlere çekebilmememiz oyun ömrünü uzatır...

2008'den önceki PoP oyunlarında open world yoktu ama oyunlar tekdüze değildi; fakat yeniden oynanabilirlikleri -bana göre- yoktu.

• Çok güzel bir haber. Bizim uçkur düşkünü prens geri gelir herhalde.
    I don't wanna dream
  • ben prince of persia çıktıgında önce serinin eski oyunlarını oynadım sonrada prince of persia yı oynadım sot, wt, tt serilerindeki hava, atmosfer
    ve sürekli aksiyon bu son oyunda yok baya bi monoton kalıyor onların yanında o eski havayı yakalarsa çok güzel bir oyun olabilir.
    son oyunda iyiydi aslında o akdarda kötü degildi ama gerek oyun icersindeki gelen düşmanların gerekse booss ların azlıgı yüzünden
    oyun çok bayattı yoksa oynanış dövüşlerdeki karizmatik hareketler prensin konuşmaları ara ara konuyla alakasız espirileri iyiydi
    Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
  • Bu oyunun mayısta çıkmasının sebebi film ile beraber çıkması gibi geldi bana,çünkü sitedeki resme dikkatli bakınca filmdeki adamıa benziyo duruşu.İnşallh yine kötü bir film oyunu olmaz ve inşallah filmin oyunu değildir devam niteliği taşıyodur oyun...

Metal Gear Solid 4 | Battlefield 3
  • _____________________________
    Games for Windows Live ID: gunukur
    Steam ID : RONSPY
    Battlefield Bad Company 2 : RONSPY
    Battlefield 3 : GUNSPY
  • PC için çıkmayacakmış..

quote:

Çıkış tarihi olarak 2010'un Mayıs ayı, yani ilgili film ile aynı dönemin işaret edildiği yapımda, yine nefes kesici bir maceraya atılacağız. PlayStation 3, Xbox360 ve Nintendo'nun DS platformu için geliştirilen oyun, muhtemelen PC'de yer almayacak.

Yeni Prince of Persia Duyuruldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 2 Aralık 2009; 14:20:18 >

AMD Ryzen 7 7800X3D | Asus Rog Strix B650E-E Gaming Wifi | Corsair 2x16GB Vengeance RGB 6000Mhz DDR5 Ram | Asus Rog Ryujin III 360mm | Galax GeForce RTX 4080 SUPER SG 1-Click OC | Kingston Fury Renegade 2TB M2 SSD | KIOXIA Exceria Plus M2 1TB SSD | Kingston A2000 1TB M2 SSD | Fsp Hydro G Pro 1000W 80+ | MSI Optix G27CQ4 2K Gaming Monitör | Asus Rog Keris II Ace Mouse | Asus Rog Strix Azoth Keyboard | Asus Rog Cetra True Wireless SpeedNova | Razer Seiren X Mikrofon | Asus TUF Gaming GT502 Case | Xbox Elite Series 1 Controller
    iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium | Apple Watch Series 10 46MM
    Steam
  • Her zamanki gibi PC ye sonra çıkacaktır.

Orijinalden alıntı: merlininkazani.com

Yeni Prince of Persia, PC'ye de geliyor

Ubisoft, geçtiğimiz günlerde yeni Prince of Persia oyunu The Forgotten Sands'i duyurmuş, PS3, X360 ve el konsollarına çıkacağını belirtmişti. PC hakkında açıklama yoktu. Ubisoft Almanya insan kaynakları sorumlusu Niels Bodgan, oyunun PC için de geleceğini duyurdu.
  • Son Oyun Maalesef Beklenilen Oyun Olamadı Bana Göre Çünkü Oyun Çok Basit Ve Kolaydı Çocuklar Bile Bunu Çözmüşlerdi Oyunun İyi Tarafı Prens Ve Elika Arasında Geçen Absürd Diyaloglar,Jesper Kyd&Stuart Chatwood Gibi Müzisyenlerin Yaptığı Mükemmel Soundlar Başka Birşey Yok...

Yeni Gelecek Olan Oyuna Bakılırsa Eleştirilerden Nasiplerini Almış Ubisoft.. Üçleme Serisinden Sonra Bir Devam Daha Yapılması Bana Göre Artı Puan İkincisi İse Oyunun Zorluğu Konusunda Yaptıkları Açıklamalardan Bakacak Olursak Artık Yeni Bulmacaların Olacağı Bir Oyun Bekliyoruz Oynanış Stili Nasıl Olur Bilmiyorum Ama Abartmamaları Gerekir En Azından Bunu Umuyorum....(Örn Son Oyun...)

Yeni Oyunda Bana Göre Uyumlu Bir Senaryo Çok Abartıya Kaçmayan Grafikler,Mükemmel Soundlar Olursa Oyun Tekrar Yitip Giden Ruhunu Geri Kazanır Umarım Öyle Olur...

İnşallah en kısa sürede çıkar.
    Intel® Core™ i5-6402P •• Sapphire RX580 GDDR5 8GB •• MSI H110M Gaming •• Kingston Hyperx Fury 8GB 2133MHz •• Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze PSU•• Samsung 850 EVO 500 GB SSD •• ViewSonic 24" 1MS 144HZ FreeSync Curved PogChamp
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.