Şimdi Ara

Prince of Persia: The Forgotten Sands (ÇIKTI) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
887
Cevap
0
Favori
66.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • büyük olasılıkla buda güzel bir seri olacaktır prens ve prensesin fantastik öğe ve fantazi dolu dünyası
    "Hiç, bildikleri hiçtir, bilmek istedikleri hiç."
    Çicek Rüzgarı kaosun içine düşüyor ve Çiçek Tanrısı haykırıyor.
    Cennetimsi rüzgar kaosun içine düşüyor ve Cennetimsi Şeytan gülüyor.
    Katen Kyoukotsu.

Başlangıçta hiç kimse gökte değildi.
    Ne sen, ne ben, ne de Tanrı.
    Ancak,gökyüzünün tahtındaki dayanılmaz boşluk son bulacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyzadeM

Cell Shade motorunu kullansınlar yeter benim için

Cell Shade bir oyun veya grafik motoru adı değil görüntüleme türüdür Prince Of Persia ve Borderlands başka grafik motorları kullandılar hatta Borderlands bildiğim kadarıyla ue 3 kullanıyordu.

Orijinalden alıntı: kesapli28

quote:

Cell Shade bir oyun veya grafik motoru adı değil görüntüleme türüdür Prince Of Persia ve Borderlands başka grafik motorları kullandılar hatta Borderlands bildiğim kadarıyla ue 3 kullanıyordu.

Biraz daha araştırma yap o zaman.
    Katen Kyoukotsu.

• quote:

Naptın hocam ya,cellshade borderlands da iyi gitti ama pop a yakışmıyo,bari sen yapma.

Orijinalden alıntı: QbLaY!!!

quote:

Naptın hocam ya,cellshade borderlands da iyi gitti ama pop a yakışmıyo,bari sen yapma.

Sorma ya.. Oyuna çeviri yapıcaktık oyunu oynayamıyorum bile acayip başım dönüyor.. Son pop oyununuda öyle olmuştu..

Ben grafik istemiyorum baba.. Eski Prince geri dönsün yeter.. her türlü gideri var :))

• quote:

quote:

Tamam hemen arıyorum Ubisoftu, Kubilay kardeşim bana karşı çıktı Cell Shade istemiyorum diyorum.Sen iste yeterki

Şaka bir yana benim hoşuma gitmişti. Ama söz konusu PoP olunca grafik motor sanşuman dinlemem oynarım yani çıksın yeterki
    Katen Kyoukotsu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kesapli28

quote:

Biraz daha araştırma yap o zaman.

Cellshade grafik motoru değil Beyzadem. Söz gelimi tf2 source motorudur ama cell shadedir. Borderlands UT3 motoru ama Cellshade tekniği kullanılmış. Daha bir sürü böyle oyun var. XIII ile başladı ve deam ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: BluuBZeR0

quote:

quote:

Sorma ya.. Oyuna çeviri yapıcaktık oyunu oynayamıyorum bile acayip başım dönüyor.. Son pop oyununuda öyle olmuştu..

Ben grafik istemiyorum baba.. Eski Prince geri dönsün yeter.. her türlü gideri var :))

Aynen ya,borderlands ı oynarken özellikle ekranı uzaklaştırıyodum.

• quote:

quote:

quote:

Tamam hemen arıyorum Ubisoftu, Kubilay kardeşim bana karşı çıktı Cell Shade istemiyorum diyorum.Sen iste yeterki

Şaka bir yana benim hoşuma gitmişti. Ama söz konusu PoP olunca grafik motor sanşuman dinlemem oynarım yani çıksın yeterki

Sağol Emrahcım,bende senden bunu beklerdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch!

Cellshade grafik motoru değil Beyzadem. Söz gelimi tf2 source motorudur ama cell shadedir. Borderlands UT3 motoru ama Cellshade tekniği kullanılmış. Daha bir sürü böyle oyun var. XIII ile başladı ve deam ediyor.
    PoP 2008 ise Assassin's Creed'de ve Shaun White Snowboarding'de kullanılan Scimitar Engine motorunu kullanıyor. Bu da bu mesaja ek bir bilgi olsun.

Vatan ne Türkiye'dir Türklere ne de Türkistan, vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; Turan!
  • Allahım yüreğim pıt pıt etti çıkana kadar buralarda eriyeceğğğm
  • Sands of time hikayesi bitti yeni başka bir hikaye başlattılar ama prince i 15 yaşındaki çocuğun ancak gireceği diyaloglara iğrenç esprilere soktular. dövüş sistemi de çok basitti ölümsüzdük prince bunca yıldır ölüp ölüp dirilme üzerine oynanmıştı bu sistem hiç yakışmadı ve oyun içinde mantık hatalarıyla doluydu. Sands of time ise efsaneydi. İnsanlara yeni ekran kartı aldırdı, pixel shader neymiş görüldü. Şimdi başarısız olmamak için doğru bir seçim yapılıp sands of time a geri dönülmüş olması çok sevindirici. Fakat hikaye bitti, nasıl bir senaryo yazılacak ilginç olacak mı o da çok önemli ama en azından o oyun dinamiği ve motoru geçerli olacak (büyük ihtimal assassins creed 2 motoru). Assassins creed 2'yi yapan ekip nasıl zaman buldu da bu oyunu ilk aylarda çıkaracaklar çok ilginç. Bekleyelim bakalım yine en az 8/10 alacak bir oyun olacağını tahmin ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Haşin_ErKeK

Eski havasına dönsün hocam ya bu en son oyunda prensin ve oyunun bütün karizması yıkılmıştı

Ben son oyunu bitirmedim bile 15 yaş altı çocuklara göre yazılmış diyaloglar yüzünden atmosfer berbat olmuştu. İnsan kendini oyunun ana karakteriyle özdeşleştirmeli oyunun içine girmeli. Çok fazla diyaloğa gerek yok prince dediğin az konuşur lüzumsuz ve boş konuşmaz. Diğer eleştirilerimi de önceki mesajda belirttim.
  • Eğer Ubisoft Montreal tarafından yapılıyorsa kötü bir oyun olacağını sanmıyorum ama başka bir stüdyo tarafından yapılıpda ortaya vasat bir oyun çıkacaksa hiç çıkarmasınlar daha iyi. Prens prens'dir karizmasını bozmasınlar oyun dinamikleriyle oynamasınlar illaki yenilik yapmaya gerek yok oynanışla ilgili makul ölçülerde grafik düzeltilsin yeter...Son prens oyunu kendi başına iyi ama seriye sırtı dönük bir oyundu bunun sot üçlemesiyle aynı konuda olacağı söyleniyor umarım oynanabilirlikde aynı olur güzel kombolar yaparız ve en az ww kadar kanlı olur.. ve son olarak bulmacaları daha fazla uğraştırır.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesapli28 -- 11 Aralık 2009; 13:35:09 >
    PSN:StormDante
  • _____________________________

AMD Ryzen 7 7800X3D | Asus Rog Strix B650E-E Gaming Wifi | Corsair 2x16GB Vengeance RGB 6000Mhz DDR5 Ram | Asus Rog Ryujin III 360mm | Galax GeForce RTX 4080 SUPER SG 1-Click OC | Kingston Fury Renegade 2TB M2 SSD | KIOXIA Exceria Plus M2 1TB SSD | Kingston A2000 1TB M2 SSD | Fsp Hydro G Pro 1000W 80+ | MSI Optix G27CQ4 2K Gaming Monitör | Asus Rog Keris II Ace Mouse | Asus Rog Strix Azoth Keyboard | Asus Rog Cetra True Wireless SpeedNova | Razer Seiren X Mikrofon | Asus TUF Gaming GT502 Case | Xbox Elite Series 1 Controller
    iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium | Apple Watch Series 10 46MM
    Steam
  • verdiğin resim filmi için çıkan bir afiş sadece
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.