Yüzbaşı
06 Haziran 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 94 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Brütal Legend eski bir oyun ama platinum yapmaya uğraşıyorum. Birkaç sinir bozucu multiplayer trophy var, hala oynayan kaldıysa yardımlaşarak kısa sürede halledebiliriz.
Aradığım herhangi bir adventure oyunu değil. Dreamfall tarzında bir oynanışı ve kamera açısı olması lazım. Var mıdır tavsiye edebilecek?
C:\Users\xx\Desktop erişilemiyor.
Dosya veya dizin bozuk ve okunamaz durumda.

Windows Vista kullanıyorum. Bu hatanın kaynağını bulamadım. Masaüstüm boş gözüküyor e bilgisayar her açıldığında bu hatayı alıyorum. Masaüstüne ulaşmak için her yol denedim ama olmuyor. Ne yapabilirim?
PS3'ümü bilgisayarımdaki X-fi Titanium ses kartıma bağlamak istiyorum. Çünkü amfimde optik giriş yok, sadece optik çıkış var. LG LH5020 model HDTV'imde ise bir adet optik ses çıkışı bulunuyor. X-fi Titanium'u amfime 5.1 olarak bağladım ve bilgisayarımı onunla kullanıyorum. Bir adet optik kablo sahibiyim. PS3'ümden de 5.1 ses alabilmem iin ne yapmam gerekiyor? Ses kartımda hem optik çıkış hem de optik giriş var. Optik kabloyu PS3'den çıkıp ses kartının optik girişine girerek, sesi bilgisayarın 5.1 bağlantısı üzerinden amfiye aktarmak mümkün mü? PS3'ün ses ayarlarından optik bağlantıyı da seçtim ama olmuyor. Ne yapmalıyım? Optik ses girişi bulunan yeni bir amfi mi almalıyım?
Elektrik düşmesinden dolayı bilgisayarım WD Elements 1 TB'lık harddiskimi tanımıyor. Diskin güç kablosunu taksam da disk çalışmıyor. Disk tamamen doluydu ve senelik arşivim vardı. Bilgilerin zarar görüp görmediğini alet çalışmadığından bilmiyorum. Çözüm ne olabilir?
Merhabalar. Windows 7 (32 bit) kullanırken MW 2 oynamayı denemiştim, ancak daha oyunun başında eğitime gidemeden bilgisayar yeniden başladı. Sistemim oyun için gayet yeterli ve 1920x1080'de oynuyorum. Çözünürlüğü ve ayarları düşürüp öyle denedim ama fayda etmedi. Ben de bilgisayara format attım ve tekrar Windows 7 kurdum. Üç veya dört bölüm oynadım sanırım, "Wolverines" isimli bölümün başında bilgisayar yine yeniden başladı. Ayarları düşürmeyi denedim ama sorun devam etti. Bu sorun ısınmadan kaynaklanmıyor çünkü ayarları düşürsem bile bilgisayar yeniden başlamaya devam ediyor. Aynı sorunla karşılaşanları veya yardım edebilecek olanları bekliyorum.

Not: Batman Arkham Asylum, Red Faction Guerrilla vb. diğer oyunlarda böyle bir sorunla karşılaşmadım.
Lisans: Freeware (Ücretsiz)
Yapımcı: Digipen
Resmi Sitesi:http://www.attackofthe50ftrobot.com/
Direkt İndirme Linki:http://www.attackofthe50ftrobot.com/installers/AttackOfThe50ftRobot!_Setup_1.01.exe

Başlıkta da görüldüğü gibi Nvidia'nın PhysX ve 3D Vision (3D'yi dilerseniz açabilirsiniz, zorunlu değil) özelliklerini kullanan, 1950'li yılların siyah-beyaz film temasına sahip vur-kır-parçala tarzı eğlencelik bir oyun. Dev bir robot ile herşeyin parçalanabilir olduğu bir şehirdesiniz. Helikopterler ve tanklar da size sadırıyor. Çeşitli güçleriniz var. Oyundaki parçalanma efektleri şimdiye kadar bir oyunda gördüklerimin en iyilerinden biri.

Oyun İçi Video:http://www.youtube.com/watch?v=hRs7ZHkhBmg&feature=player_embedded

Görüntüler

Malum video sitelerinden N95 ve N96'nın 3 boyutlu bir yarış oyunu karşılaştırmasını izledim. N95 oyunu çok akıcı bir şekilde çalıştırırken N96'da görüntü resmen kare kare ilerliyordu. N96 almak istiyordum ama sanırım 3d hızlandırıcı yokmuş cihazda. N95 de artık kaba ve köşeli duruyor N96'nın tasarımından sonra. Ne yapmalıyım? N96 kullanıcıları bana bir cevap lütfen. Bu telefon oyunları hep böyle kasıyor mu yoksa firmware ile falan düzeliyor mu?
http://rapid.share.com/files/191989877/vehOff.rar (noktayı kaldırınız)

GTA IV için yapılmış araç içi kamera modu. Her türlü araç için geçerlidir. Ancak bir sorun vardır. Bazı araçlarda Niko'nun kafası görünmektedir.

Yüklemek için; arşivden çıkan "vehOff" isimli dosyayı, oyunun kurulu olduğu yerdeki \common\data dizinine atınız. İstiyorsanız orjinal dosyanın yedeğini alabilirsiniz.
Oyun hakkında ayrıntılı bilgiye ulaşabileceğiniz adres:http://www.gametap.com/grimm/

American McGee's Grimm, 31 Temmuz 2008'de ilk bölümü yayınlanmış olan, 24 bölüm olarak düşünülmüş bir oyundur. Grimm'de dünyaca ünlü çocuk hikayelerinden oluşan "Grimm Masalları"nı oynuyoruz. Oyunda Grimm adında bir karakteri yönetiyoruz. Renkli masallardan sıkılan Grimm, onları kirletmek için harekete geçiyor. Örneğin ilk sezonun ikinci bölümünde "Kırmızı Başlıklı Kız" masalındayız ve bu masalı nasıl desem, karanlık hale getiriyoruz. Grimm'i yönetirken geçtiğimiz yerlerin rengi kararıyor. Etraftaki nesneler karanlık birer cisme dönüşüyorlar. Amacımız etrafı karartarak ekranın üstündeki "dark-o meter"i doldurmak ve seviye atlamak. Her seviyede Grimm'in gücü daha da artıyor. Bu seviyelerin isimlerini aşağıda sayacağım. Örneğin son seviyenin adı "vile" ve bu seviyede artık karşınızda hiçbir renkli masal karakteri duramıyor. Heryeri karartıyorsunuz. Bölümlerde etrafı pisletirken renkli dünyanın masal karakterleri bizim pislettiğimiz yerleri tekrar temizliyorlar. Bunu engellemek için onları da karanlık kişilere dönüştürmeliyiz. Fakat bunu hemen yapamıyorsunuz. Önce seviye atlamak gerekiyor. Grimm'in "buttstomp" adında bir hareketi var. Bölümlerde hedef gösterilen seviyeye ulaştığımızda bu hareketi bize söylenen yerde yapmalı ve olanları izlemeliyiz.

Oyunun grafiklerinin kendine has bir tarzı var. Kesinlikle kötü değiller. Bir bölüme başladığımızda etraf canlıyken, artık heryeri kirlettiğimizde geriye dönüp bir bakınca, vay be diyorsunuz. Dediğim gibi, geçtiğiniz yerdeki bütün eşyalar, duvarlar ve karakterler değişiyor.

Oyunun bölümlerinde ele alınan hikayenin Grimm tarafından anlatıldığı iki adet video oluyor. Birisi(light theater) normal, aydınlık masalı anlatırken; diğer videoda(dark theater) ise öykünün Grimm tarafından katledilen versiyonu anlatılıyor. Oldukça güzel.

Oyunun ilk sezonunun ilk bölümü (A Boy Learns What Fear Is) bedavaya dağıtılıyor. İndirmenize değecektir. Ve ilk bölümü bitirdikten sonra benim gibi "diğer bölümleri istiyorum hemen" diye linklere saldıralabilirsiniz(torrent). Diğer bölümler ücretli ve tanesi 3.99$'dan satılıyor. Şu ana kadar sadece ilk sezon yayınlandı. İlk sezonun bütün bölümlerini oynadım. Kırmızı Başlıklı Kız, Çizmeli Kedi, Balıkçı ve Karısı, Güzel ve Çirkin gibi ünlü masalları karanlık versiyonlarına dönüştürüyoruz. 2. sezonun ilk bölümü(The Master Thief) 30 Ekim'de yayınlanacak. Heyecanla bekliyorum.

Not: Oyunun her bölümü, yayınlandığı gün ilk 24 saat boyunca bedavaya dağıtılmıştı. 2. sezon başlayınca ne olacağını bilmiyorum.
Not 2: Birincisi sezonda ilk başlardaki bölümler kendi içlerinde 4-5 mini-bölüme ayrılırken sezonun son bölümünde 9'a ayrılıyor.
Not 3: Oyunun 3. sezonu 2009'da başlayacak.

Dark-O-Meter seviyeleri küçükten büyüğe şöyle:
1. Smelly
2. Stinky
3. Gross
4. Foul
5. Rotten
6. Nasty
7. Disgusting
8. Repulsive
9. Putrid
10. Rancid
11. Vile

Oyunun ilk sezonu:

1. A Boy Learns What Fear Is (Temmuz 31)
2. Little Red Riding Hood (Ağustos 7)
3. The Fisherman And His Wife (Ağustos 14)
4. Puss In Boots (Ağustos 21)
5. The Girl Without Hands (Ağustos 28)
6. Godfather Death (Eylül 4)
7. The Devil And His Three Golden Hairs (Eylül 11)
8. Beauty And The Beast (Eylül 18)

Oyunun ikinci sezonu:

1. The Master Thief (Ekim 30)
2. The Singing Bone (Kasım 6)
3. King Midas (Kasım 13)
4. Cinderella (Kasım 20)
5. The Golden Goose (Kasım 27)
6. Iron John (Aralık 4)
7. The Pied Piper (Aralık 11)
8. A Christmas Carol (Aralık 18)

3. sezonda çıkabilecek bölümler:

1. Jack And The Beanstalk (Konsept çizimlerinde görülüyor)
2. Pinocchio (Oyunun kurulu olduğu yerdeki klasörlerden birinin ismi)

Not: Resim koyamadığım için kusura bakmayın. Imageshack kullanıyorum fakat bir türlü resimler çıkmıyor. Onun yerine şu adresten bazı resimlere bakabilirsiniz:

http://images.google.com.tr/images?hl=tr&q=american%20mcgee%27s%20grimm&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 9 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 9 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.009
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 3.952 (Bu ay: 129)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 17 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.