Şimdi Ara

Prince of Persia: The Forgotten Sands (ÇIKTI) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
887
Cevap
0
Favori
66.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackboard -- 17 Aralık 2009; 0:29:49 >
  • Bana daha çok bu seriden film sayesinde haberi olacak insanların alması için yapılmış film oyunu gibi eldi.Prince'in tipi filmde oynayan elemana benzetilmiş hatta giydiği kostümler bile aynı.Yazık etmezler inşallah güzelim seriyi.
  • sadece bir teaser ve bir kaç konsept üzerinden yorum yapmak henüz erken olur diye düşünüyorum bir trailer birde gameplay çıksın ona göre konuşuruz yinede ben eski havayı yakalayacaklarını zannetmiyorum çok fazla birşey beklemeyin...
  • Yeni PoP harika bee hayatımın oyunu Hem de sadece 4 ay sonra. Sands of Time bitmişti ki hikaye olarak ne olacak acaba. Ayrıca PoP 2008in devamı gelmezse de ayıp olur umarım beğenilmedi diye bırakmazlar seriyi çünkü bence harikaydı. Adete bir masal oynuyorduk yaa
  • İlk film oyunu sandım. Kasımda duruyulup mayısta çıkıyor 7 ayda dandik bir oyun olacak sandım. Film de mayısta çıkıyormuş Harry Potter oyunları gibi filme yetiştirmek için saçma bir oyun olacak sandım. Ama okudum ki 1.5 yıldır geliştiriliyormuş oyun rahatladım valla Sands of Time ile Warrior Within arasındaki zaman dilimi, güzel olacak. Biraz önce hikaye bitmemiş miydi dedim demek arasında bir yerden aldılar. Bir de WW TT arası yaparlar olur biter. Sonra da cell shadee geri dönsünler bence o da çok güzeldi. Her PoP gibi büyük bir heyecanla bekliyoruz.

Amma çok sandım yazmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 31 Aralık 2009; 9:08:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Sands of Time ile Warrior Within arasındaki zaman dilimi, güzel olacak. Biraz önce hikaye bitmemiş miydi dedim demek arasında bir yerden aldılar. Bir de WW TT arası yaparlar olur biter.

WW ile TT arasında zaman yokki yapsınlar Prens Dahaka'yı öldürdükten sonra sandala biniyor ülkesine dönmek için WW'nin sonunda TT'nin başında sandalda başlıyoruz oyuna yani biraz deniz yolculuğu var olsa olsa Prince Of Persia: The Fishing Similator diye bir oyun çıkar o aradan.....

• ticari amaçlı gibi

ilk 3 oyun güzeldi. Üstüne ekleyerek geldi hatta. ama 4. sü hiç haz vermemişti bana

Orijinalden alıntı: kesapli28

quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Sands of Time ile Warrior Within arasındaki zaman dilimi, güzel olacak. Biraz önce hikaye bitmemiş miydi dedim demek arasında bir yerden aldılar. Bir de WW TT arası yaparlar olur biter.

WW ile TT arasında zaman yokki yapsınlar Prens Dahaka'yı öldürdükten sonra sandala biniyor ülkesine dönmek için WW'nin sonunda TT'nin başında sandalda başlıyoruz oyuna yani biraz deniz yolculuğu var olsa olsa Prince Of Persia: The Fishing Similator diye bir oyun çıkar o aradan.....

Haklısın düşünmeden yazmışım pardon. Evet bakınca ticari amaçlı gözüküyor ama 1.5 yıldır geliştirdikleri bilgisi beni rahatlatıyor bir nebze

• Ticari amaç olduğu apaçık ortada

• Şu oyun piyasasındaki hangi oyun ticari amaçla yapılmıyor ki? Bir oyunun yapımı tamamlandığında başka bir oyun duyuruyorlar. Bu, her firmada sürekli oluyor. Bu yüzden ticari amaçları kafaya takmamak gerek.

Orijinalden alıntı: thend

quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Teaser video yayınlandı. Render ama olsun.
    http://www.gametrailers.com/player/59824.html?type=flv (normal)
    http://www.gametrailers.com/player/59825.html?type=flv (HD)

oyun çıkınca eski prince serileri gibi sükse yapacak(gibi görünüyor inş. yanılmayız....) tek temennimiz WW deki gibi olabilmesi...

Ah keşke warrior within gibi olsa, o ne oyundu be yav, steamde 5 $ bu arada ww , indirim bitmeden kapıcam bi tanede steam iflahımı kuruttu dunya kadar oyun aldım bu ay indirim ayağına.

Kombo çeşitliliği ve atmosfer olarak warrior within in yarısı kadar bile olsa oyun tadından yenmez.

Oyun sot la ww arasındaysa belki Dhaka yıda görürüz, güzel aksiyon olur o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sailsofcharon -- 31 Aralık 2009; 17:13:00 >

• 4. nün atmosferini çok beğenmiştim.
    Masalsı grafikler ve senaryo beni çor sarmıştı.
    Bunun da güzel olacağına eminim lakin kafam o son sahnede kaldı "WHY?".
    Ne olacak ondan sonra?
     Prince of Persia: The Forgotten Sands (ÇIKTI)
     Prince of Persia: The Forgotten Sands (ÇIKTI)

• eski ww havasında güzel olacağa benziyor ,inşallah filmden çakma olmaz

Orijinalden alıntı: esram30

Arkadaşlar hakikaten sot,ww ve t2t çok mükemmeldi. Hatta halen bazen yükler baştan 3 ünüde oynarım. Ama tadı damağımda kalıyor. SOn oyunu sadece 1 kez oynadım bitiridm ve rafa kalktı. İştahım kabardı acaba 3 ünü baştan bi daha mı oynasam :) Hatta WW orjinal olarak rafımda duruyor :)

Valla aynen . daha dün ww yi yeniden kurup Dahaka'nın ifadesini tekrardan aldım... İlk oynadığımda dahaka ne zor gelmişti. Hileyle geçmiştim. Şimdi 2 tane kum tankıyla yavaşlatmayla ezdim...

Bu arada konuyu merak ediyorum ben... T2T nin sonunda kailenaa daggeri alıp uzamamışmıydı... Yani bu prens nerden bulacak kumlarıda başını belaya sokacak...
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.