Şimdi Ara

PPF Kaplama Gerçekten Değer mi? İstanbul Deneyimleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Araç boyasını uzun vadede korumak için PPF kaplama konusunu araştırıyorum. Özellikle İstanbul trafiğinde taş izi, hafif çizik ve güneş yanığı gibi durumlar kaçınılmaz hale geliyor.

PPF kaplamanın boya üzerinde koruyucu bir katman oluşturduğu söyleniyor ama uzun vadede:

• Sararma yapıyor mu?
    • Sökülünce iz kalıyor mu?
    • Günlük kullanımda fark yaratıyor mu?

Eyüp tarafında Evox Automobiles isimli bir yerle görüştüm, süreci detaylı anlattılar ama yaptıran kullanıcı yorumları benim için daha önemli. İstanbul’da PPF kaplama yaptıran varsa deneyimlerini paylaşabilir mi?

PPF Kaplama Fiyat Al - Anında Araç Kaplama Fiyatı Hesapla | Sarıyer İstanbul
    https://ppfkaplama.pro

Her türlü sorunuz için buradayız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben TPH diye bahsedilen en ucuz ürünü 5 sene kullandım. Kendim söktüm. İz kaldı 200 tl lik yapışkan sökücü ile hepsi temizlendi. 3. sene sonunda sararmaya başladı. Yeni aracıma daha kaliteli TPU ürün yaptırdım iyi de para verdim 7 10 yıl arası garanti veriyorlar bakacazz

• Boya koruma,seramik kaplama bos iş.Ben bunlara bir kuruş para vermem.Hicbir şeyi korudukları falan yok.Ancak arabayı parlatı yorlar.Ama ppf gerçekten arabayı çizilmelerden de darbelerden de koruyor.Tek sıkıntı yaptırdığın yerin işçiliğinin iyi olması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.