Şimdi Ara

kendim ppf kapladım sıfır tecrübe ile yeni model y aracıma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıkta belirttiğim gibi sıfır aracıma uçuk fiyatlardan kaçmak ve özensiz ppf yaptırmaktansa kendim parçayı alarak ppf kapladım,inanmak başarmanın yarısı demişler :)

videoların devamı gelecek

Bedo Driveyoutube
    Yeni Tesla Model Y aracımı ilk defa kendim PPF (Paint Protection Film) ile kapladım! 😎 PPF kaplama nasıl yapılır? Profesyonel değilim ama bu işe tutkuyla yaklaştım ve tüm süreci baştan sona kendi ellerimle tamamladım. Bu videoda hem deneyimimi hem de karşılaştığım zorlukları göreceksiniz. Kaplamanın nasıl yapıldığını merak edenler, yeni Tesla sahipleri ya da sadece bu işe ilgisi olan herkes için rehber gibi bir video oldu. Başlangıçta ve sonda kısa açıklamalar var, uygulama bölümleri ise hızlandırılmış ve müzikli şekilde. Eğer sen de aracını korumak ve kendi işini kendin yapmak istiyorsan bu video tam sana göre! 🔧 Araç: 2025 Tesla Model Y 🎥 Uygulama: Full kendin yap (DIY) 🧰 Malzemeler: PPF film, rakle, sabunlu su, sıcak hava tabancası 📌 Beğenmeyi, yorum yapmayı ve abone olmayı unutma! #PPF #TeslaModelY #KendinYap #PaintProtectionFilm #DIYCarMods #TeslaKaplama #OtoKaplama #PPFİlkDeneme
    https://www.youtube.com/watch?v=phKjRp4xEJ8

• Konudan bağımsız bu Tesla ile ppf olayı inanılmaz prim yaptı. Her Tesla alan ppf kaplatıyor nerdeyse. Sebebi nedir bunlarda da PSA araçları gibi boyalarında sıkıntı mı var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kolay gelsin ve hayırlı olsun güzel oldumu bari.

ben bir dükkanda yaptırdım açıkcası çokta iyi işçilik çıkaramadılar

idare eder. işte..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.