Merhaba,
Aracın renginden sıkıldım ve renk değişimi düşünüyorum. Boya mı folyo mu, yoksa renkli PPF mi daha mantıklı karar veremedim.
Folyo kaplama daha uygun fiyatlı ama dayanıklılığı, renkli PPF ise hem koruma hem görünüm sunuyor deniyor. İstanbul’da bu işlemleri yapan yerleri araştırırken Evox Automobiles ile görüştüm, renkli PPF seçeneği ilgimi çekti.
Bu işlemlerden birini yaptıran varsa:
- Dayanıklılık
- Bakım
- Söküm sonrası durum
konularında tecrübelerini paylaşırsanız çok faydalı olur.
Merhaba arkadaşlar,
Araç boyasını uzun vadede korumak için PPF kaplama konusunu araştırıyorum. Özellikle İstanbul trafiğinde taş izi, hafif çizik ve güneş yanığı gibi durumlar kaçınılmaz hale geliyor.
PPF kaplamanın boya üzerinde koruyucu bir katman oluşturduğu söyleniyor ama uzun vadede:
- Sararma yapıyor mu?
- Sökülünce iz kalıyor mu?
- Günlük kullanımda fark yaratıyor mu?
Eyüp tarafında Evox Automobiles isimli bir yerle görüştüm, süreci detaylı anlattılar ama yaptıran kullanıcı yorumları benim için daha önemli. İstanbul’da PPF kaplama yaptıran varsa deneyimlerini paylaşabilir mi?
Selamlar,
Son zamanlarda araç koruma konusunda PPF kaplama, cam filmi ve renk değişimi gibi işlemleri araştırıyorum. İstanbul’da özellikle taş izi, çizik ve güneş kaynaklı boya yıpranmasına karşı PPF kaplamanın ciddi avantaj sağladığını gördüm.
Araştırma sürecinde Eyüp tarafında faaliyet gösteren Evox Automobiles isimli bir uygulama merkezine denk geldim. PPF kaplama, renk değişimi folyo, cam filmi, renkli PPF ve boyasız göçük onarımı gibi hizmetler veriyorlar. Kullanılan ürünler ve uygulama süreciyle ilgili detaylı bilgi aldım, özellikle şeffaf PPF ve renkli PPF tarafı ilgimi çekti.
Benim gibi İstanbul’da araç kaplama yaptırmayı düşünen varsa:
- PPF kaplama deneyimi olan,
- Uzun vadede memnun kalıp kalmayan,
- Cam filmi veya renk değişimi yaptıran
arkadaşların tecrübelerini duymak isterim.
Ben de yaptırdıktan sonra öncesi/sonrası görsellerle buraya deneyimimi eklerim. Kararsız kalanlar için faydalı bir konu olur diye düşündüm.
Görüş ve tavsiyelere açığım.
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 250)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Otomobil ve Otomotiv Dünyası Genel

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok