|
Yan daire ile internet hız farkı
Arkadaşlar merhaba. 15 senelik bir binada oturuyorum. Eski sistem kablolar var, internetten alabildiğim hız maximum 75 megabit civarı.
Karşı daireme bir arkadaşım taşındı onun alabildiği maximum hız 8 megabit civarında değişiyor. Bu fark sadece daire içi kablolardan mı kaynaklanıyor, bunu nasıl çözebiliriz ?
Modemin kablosu klasik eski stil, kırmızı kırmızıya yeşil siyaha bağlanmış.
Hava soğuyunca marş uzaması
|
İnternet bu kadar hızlı mıdır bende ?
Arkadaşlar merhaba. 36 ay senetle motosiklet almayı düşünüyorum neye dikkat etmeliyim ?
Soru başlıktaki gibi arkadaşlar. 2011 yılından beri B ehliyet sahibiyim. Şu an A sınıfı ehliyet almak için kursa yazıldım fakat bu ehliyeti alınca "Acemi sürücülük" süresi olacak mıdır ?
Başlangıc için Cruiser ne kadar uygun ?
Bol yokuşlu ve virajlı bir yerde yaşıyorum. İlk motorum olacak. Kuba süperlight 200 gibi bir motor düşünüyorum, başlangıç için cruiser uygun olur mu ? Hareket kabiliyeti sanki biraz kısıtlı gibi.
|
Arkadaşlar merhaba aklıma takılan bir şey var. Bildiğiniz gibi SUV araçlar yerden yüksek olmaları sonucunda daha fazla savruluyor, geyik testi gibi testlerde çok zorlanıyor.
Acaba bu araçlar bu yüzden daha fazla mı kazaya karışıyor ? Bununla ilgili bir istatistik var mıdır acaba ?
|
Son Giriş: 17 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 847
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 71.649 (Bu ay: 2.288)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 412 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası