Şimdi Ara

Portal 2 (ÇIKTI)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
813
Cevap
1
Favori
36.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mart'ın başından beri bizi bulmacalara boğan Valve, hayranlarını sevindirecek açıklamayı sonunda yaptı: PORTAL 2

Portal 2'de ne gibi şeyler olacak?

1- GameInformer'in Kapağı Bir İşaretmi?
     Portal 2 (ÇIKTI)

Portal 2 (ÇIKTI)

Biri ön diğeri arka kapak. Fakat sağlam bir teori şu: 2.portal oyununda "zaman portalı" olacak. Yani aynı mekanda farklı zamanlarda olabileceğiz. Bunu kuvvetli kılan 2 unsur var:
    1- Amerika'da Combine'nin yer aldığı zamanda bu kadar ormanlık alanın olamayacağı,
    2- Valve'nin verdiği puzzle'lardan çıkan resimlerin "dino" olarak kayıtlı olması.

Artık doğruluğu ne kadar sağlam bilinmez, fakat sağlam bir iddia olarak elimizde.

2- Artık Co-op ve Multiplayer desteği de olacak!
    Bildiğiniz gibi, Portal 1'de sadece Singleplayer özelliği vardı. Portal 2'de ise singleplayer dışında multiplayer ve co-op özelliği de olacak ve birçok oynanabilir harita olacak.

3-"dratmannh0nee" nedir?
    Dr. Ratmann olarak düşündük fakat kendisi doktor değil tamirciymiş.

4- Portal 2 ne zaman çıkacak?
    19 Kasım 2010'da çıkması bekleniyor.

Fiyatı 50 dolarak belirlenen Portal 2, umuyoruz ki GDC'de bekleyenlerine sunulacaktır..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Multiplayer Valve'nin elinden çıkacağı için şahane olacaktır şüphem yok ama nasıl bir oynanışa sahip olacak onu merak ediyorum.
  • Daha detaylı bu bu yüzden açtım
  • Ep3 ile aynı kutuda verilsin. İsmide "Yellow Box" olsun.
  • oba..çok iyi bir haber gerçekten..ilk oyun kısa ama çok eğlenceli bir oyundu.farklı bir oyundu gerçekten..Mp için patch falan dedilerse de birşey olmamıştı...

bu gerçekten çok bomba geliyor..cidden çok sevindim

son olarak:

muhteşemdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Echoes -- 5 Mart 2010; 22:51:08 >

• IGN de birkaç gün önceki haberlerinde Portal 2 veya EP 3'ün sinyallerini veriyordu demek ki doğruymuş. İlk oyunu unutamamış biri olarak (kim unutabilirdi ki zaten?) kesinlikle her bünyeye ilaç gibi gelecektir. Multiplay desteğini ve oyunun senaryosu açısından şimdiden meraklandım. Zira Aperture Science ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıkacaktır ve bu da EP 3 ilgili bir konu bir anlamda. O yüzden EP 3 ile birlikte çıkacaksa (şu ana kadar öyle birşey yok maalesef) kesinlikle tadından yenmez. Bunun haricinde, Source motorunu olduğu gibi mi kullanacaklar veya tamamen yeni yazacakları bir motorla mı gelecek bu da ayrı bir soru. Ha bir de, Still Alive gibi bomba bir şarkı ve ending bekliyoruz bu oyundan da. Evet çok şey bekliyorum.
  • coop ile bulmacaları çözmek daha zevkli olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En çok heyecanladıran kısmı bence Co-Op kısmı
    Takım arkadaşlarıyla ilerlenen oyunları her zaman sevmişimdir.
  • Coop ve multiplayer süper olacak gibi
    Zaman portalı iyiymiş eğer yapabilirlerse ilkinden çok daha fazla tutar.Kısa yapmazlar umarım ilki gibi
  • Portalın geçtiği zaman, Half Life evreniyle aynı zaman dilimindemi ?
  • Evet aynı zaman diliminde çünkü Portal da bir yerde bir odanın içinde slayt gösterisi vardı ve orada Black Mesa ve Aperture Science ın karşılaştırması vardı. Tabi ki Aperture Science, Black Mesa'dan önde olduğunu gösteriyordu grafiklerde
  • Diğer konudaki mesajını gördüm ve cevaplıyayım: Ep3 hakkında bir tarih ve bilgi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gordon_Freman

Diğer konudaki mesajını gördüm ve cevaplıyayım: Ep3 hakkında bir tarih ve bilgi yok.

Hmm... Konu başlığında "EP3" ibareside vardı da bende birden heyecanlandım
  • Zaman portalı açmayı bi hayal ettim şimdi, acayip güzel bir şey olacak Zaten sadece co-op desteği bile yeterdi ama yine valve fazlasını verecek...
  • 2 gündür oynamaya baslamıstım gene.. tekrar oynayınca test odaları falan cok kısa sürdü bu gece bitireceğim tekrardan .. birde kullanıcıların yaptıgı mapler falan var mı? sonradan oyuna ekleyip oynayabildiğimiz? portal 2 nin de cıkması cok güzel olacak multiplayer vesaire fena olur .. orjinal alırım kesinlikle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atomsoup -- 6 Mart 2010; 15:44:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Midbroke

2 gündür oynamaya baslamıstım gene.. tekrar oynayınca test odaları falan cok kısa sürdü bu gece bitireceğim tekrardan .. birde kullanıcıların yaptıgı mapler falan var mı? sonradan oyuna ekleyip oynayabildiğimiz? portal 2 nin de cıkması cok güzel olacak multiplayer vesaire fena olur .. orjinal alırım kesinlikle..

eğer sendeki portal orijinal ise "prelude" isimli modu indirmeni öneririm. 700 küsür mb yükleme dosyası var. Konu olarak portal'ın öncesini işliyor. Yani bizi glados değil iki insan yönlendiriyor.

http://www.moddb.com/mods/portal-prelude

Valve'nin portal'ına göre biraz daha zor. Portal kadar olmasa da güzel bir oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nty35 -- 6 Mart 2010; 18:57:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nty1907fb

quote:

Orijinalden alıntı: Midbroke

2 gündür oynamaya baslamıstım gene.. tekrar oynayınca test odaları falan cok kısa sürdü bu gece bitireceğim tekrardan .. birde kullanıcıların yaptıgı mapler falan var mı? sonradan oyuna ekleyip oynayabildiğimiz? portal 2 nin de cıkması cok güzel olacak multiplayer vesaire fena olur .. orjinal alırım kesinlikle..

eğer sendeki portal orijinal ise "prelude" isimli modu indirmeni öneririm. 700 küsür mb yükleme dosyası var. Konu olarak portal'ın öncesini işliyor. Yani bizi glados değil iki insan yönlendiriyor.

http://www.moddb.com/mods/portal-prelude

Valve'nin portal'ına göre biraz daha zor. Portal kadar olmasa da güzel bir oyun

Orjinal olmasa olmuyor mu?

• bende şuan Portal The Flash Versionun orjinal oyuna dönüştürülmüş paketini yukledim. half-life 2 ve portal orangebox(detonation tarafından) yukledim ve onun ustune kurdum calıstı. (http://portalmaps.wecreatestuff.com/) o pre-ludei bundan sonra deneyeceğim ama büyük ihtimalle çalışak bence.
  • yahu bırakın şu portalı, önemli olan EP3 ve sonrası :/
  • Zaman portalı açmak mükemmel olur gerçekten
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.