Şimdi Ara

Diablo III 2.0.1 Açık Beta testleri çok yakında!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
250
Cevap
1
Favori
8.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Diablo III: Reaper of Souls'un betası kapalı kapılar ardında devam ederken, oyunun çehresini değiştirebilecek değişiklikleri merak edenlerin yüreğine su serpebilecek olan haber nihayet geldi! Daha önceden de Aralık ayı içerisinde Test Sunucularının açılacağının duyurusunu yapmış olan Blizzard, çeşitli sınıf ve denge ayarlamaları da içerecek olan test sunucularının tahminimizden de yakında yayına gireceğini açıkladı. Paragon 2.0, Loot 2.0, yeni zorluk sistemi, klan ve grup destekleri gibi büyük değişiklikleri de içerecek olan test sunucuları hiç olmazsa Reaper of Souls çıkana kadarki açlığımızı dindirme ve ek pakete karşı olan beklentilerimizi düzenlememize yardımcı olacaktır." Kaynak:merlininkazanı

Diablo III 2.0.1 Açık Beta testleri çok yakında!

• Konsoldaki Paragon 1.5 ve Loot 1.5 ten daha iyi olursa efsane olur diyorum. Sabırsızlıkla bekliyorum, akşam eve gidince de PTR indiririm artık.

(Konsolda Inferno Diablo'yu ilk öldürdüğümde biri işe yarar 3 legendary düşmüştü.)
    BattleTag: theFaLLeN#2123
    Clan: dMb - Diabl0 Mephist0 8aal

• PTR download edilemiyor, hata veriyor...

• quote:

tahminimizden de yakında yayına gireceğini açıkladı

sakin olun arkadaşlar zamanı daha belli değil.
    you win or you die
    there is no middle ground.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: In Nox

kesinlikle. gemlerimi sattım bekliyorum

Bende pek pahali gem yok ama en azindan bir tane radiant star gem var. Satsam mi acaba? 20m 20mdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asetil Co A -- 3 Aralık 2013; 19:01:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Asetil Co A

quote:

Bende pek pahali gem yok ama en azindan bir tane radiant star gem var. Satsam mi acaba? 20m 20mdir

valla dostum bende de pek yoktu. sonuçta izlediğim canlı yayınlarda marquise gemler düşüyordu yaratıklardan :D ben sattım eğer ki gem ihtiyacın olacaksa ufak gemlerle takıl bence.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Asetil Co A

quote:

valla dostum bende de pek yoktu. sonuçta izlediğim canlı yayınlarda marquise gemler düşüyordu yaratıklardan :D ben sattım eğer ki gem ihtiyacın olacaksa ufak gemlerle takıl bence.

Ufaklar epey fark yaratacak ama ne demişler money talks
    Teşekkür ederim satışa çıkarayım hemen

• quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

beta playthrough izleye izleye bende gemleri sattım, demon hunter'la oynamak isterim açık betayı

Yalnız bu gelecek olan PTR. ROS beta değil. Bu ptr de loot 2.0 paragon 2.0 ı falan görmemezi sağlayacaklar. Crusader olsun yeni act olsun yeni skiller olsun onlar ROS ta hep. Onun için ROS beta davetiyesi gerekli.

Orijinalden alıntı: Lord De Seis

quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

beta playthrough izleye izleye bende gemleri sattım, demon hunter'la oynamak isterim açık betayı

Yalnız bu gelecek olan PTR. ROS beta değil. Bu ptr de loot 2.0 paragon 2.0 ı falan görmemezi sağlayacaklar. Crusader olsun yeni act olsun yeni skiller olsun onlar ROS ta hep. Onun için ROS beta davetiyesi gerekli.

aynen... birde gemleri satmak icin erken diye dusunuyorum... ben ocak ayi icerisinde satarim... en fazla 3-5m kaybim olur... ama bu surede kazanacagim exp bana hayli hayli yeter....

ben toplam paragon 2 de 150 level yapmayi hedef edindim... bunu yapana kadar ne gem satarim nede ptr oynarim... haa beta davetiyesi gelirse ayri o :D

• Demek exp a yaklaşmaya başladık, bir heyecan sardı)
    Hearthstone : DarkEternal#2641
  • ben bişeyi merak ediyorum.
    adam sürekli tek karakterle oynamış paragon 100 yapmış ve üzerine belki 4-5 tane paragon 100 yapacak kadar exp lik oyun oynamışlığı var mesela..
    bu adama 2 tane paragon 100 yapıp yatış yapmış birisi arasında fark olur mu ki ?
    onu göz önüne alıcaklar mı ben aradım biraz da pek rastlayamadım
    i5-2500k , zotac GTX660-ti, 8gb 1333mhz ocz, ocz agility 3 120Gb SSD, Asrock Z77 Extreme4 , Sharkoon X-Tatic Digital 5.1 Gaming Kulaklık , inca-il-1023HD 23'' Led , Razer Naga Molten Edition, Razer Goliathus Control Edition Mouse Pad Medium , Razer Nostromo Expert Gaming Keypad , Razer Blackwidow-Ultimate Aydınlatmalı Mekanik Klavye
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/heLL-2520/hero/1102455
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildiraykanka

ben bişeyi merak ediyorum.
    adam sürekli tek karakterle oynamış paragon 100 yapmış ve üzerine belki 4-5 tane paragon 100 yapacak kadar exp lik oyun oynamışlığı var mesela..
    bu adama 2 tane paragon 100 yapıp yatış yapmış birisi arasında fark olur mu ki ?
    onu göz önüne alıcaklar mı ben aradım biraz da pek rastlayamadım

Bununla ilgili bişey yapacaklarını sanmam. Onu bırak birileri horul horul uyurken botla paragon kasıyor bizde kasıcaz diye kendimizi yırtalım. Şikayet ediyoruz inceleniyo diyolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi War Star -- 6 Aralık 2013; 14:29:13 >
    Eğer insanlar dünyayı ve hayatlarını hayalsiz ve yanılgısız gerçekten olduğu gibi görebilseydiler, bir an önce ölmek için anında bir nedenleri olacaktır. Tanrıya inanmıyorum anlıyor musun, etrafına bir bak adamım acı içerisindekilerin feryat ve figanları kulağına çok hoş geliyor olmalı ben bunlardan tiksiniyorum. Varlığına inanmadığı birşeye küfredip duran köylü ateistlerden... Senin kardeşliğin acının kardeşliğinden başka birşey değil. Eğer bu acı arada bir geçer gibi olmayıp daimi olsaydı, bunun ağırlığı dünyayı evrenin duvarlarından söküp unufak oluncaya dek paramparça edip yaratıldığı ilk güne geri fırlatırdı. Kardeşlik, adalet, sonsuz hayat? Hadi ama adamım bana insanı ölüme ve hiçliğe hazırlayan bir din göster işte o dine katılabilirim ama seninkisi hayallerle, yanılgılarla ve yalanlarla dolu başka bir hayata hazırlıyor, insanı bir gün bile olsun ölüm korkusu olmadan yaşamamaya mahkum ediyor. Diğer hayattan korkmak yerine böyle bir kabusu kim tercih eder?
  • Gemlerinizi satmanızdaki amacınız ne arkadaşlar pek beta gameplay izleyemedim açıkçası ?

Darth Maul
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maul*

Gemlerinizi satmanızdaki amacınız ne arkadaşlar pek beta gameplay izleyemedim açıkçası ?

Moblardan Marquise düşüyor desem

simdiki gibi flawless square duser ve gem craftlamada bir kolaylik yaparlar. mesela gerekli malzemeler varsa 1 tikla radiant star yapmak gibi... yada daha ustunu....

ama TAHMINI konusuyorum.. bende sattim radiant gemlerimi... star gem aldim... bi beta key gelseydi....:(
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.