Şimdi Ara

Portal 2 (ÇIKTI) (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
813
Cevap
1
Favori
36.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mahfuzalbayrak

bende sadece steam versiyonu var. bu yüzden pek bilmiyorum. belki eksik yükleme olmuş olabilir ya da dosyalar bir şekilde silinmiş olabilir.

Teşekkürler hocam. Kaldirip yeniden yuklemeyi deniyecem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 28kerem28

quote:

ben de yeni başladım. ücretsiz şu an. steam'de mevcut. fan yapımıymış ama gayet şahane..

Hocam ben portal 2 kurdum gayet şahane ama sadece konuşma sesleri var. Yani mesela ateş ediyoruz portal silahi ile ses gelmiyor kapilar aciliyor ses gelmiyo. Yürüme sesi gelanda yok sadece konuşma sesleri var.

Oyunun klasörüne bakiyorum sound klasörüne sadece br diye klasör var.

İnt nedense çok yavaş oyunu silip kurmadan nasıl halledebilirim ??

Kütüphaneden oyuna sağtık özellikler > yerel dosyalar > oyun önbelleği bütünlüğünü doğrula ya tıklayın. Dosyaları kontrol eder eksik dosya varsa indirir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ikipac

quote:

quote:

ben de yeni başladım. ücretsiz şu an. steam'de mevcut. fan yapımıymış ama gayet şahane..

Hocam ben portal 2 kurdum gayet şahane ama sadece konuşma sesleri var. Yani mesela ateş ediyoruz portal silahi ile ses gelmiyor kapilar aciliyor ses gelmiyo. Yürüme sesi gelanda yok sadece konuşma sesleri var.

Kütüphaneden oyuna sağtık özellikler > yerel dosyalar > oyun önbelleği bütünlüğünü doğrula ya tıklayın. Dosyaları kontrol eder eksik dosya varsa indirir.

Kaldırıp kurunca düzeldi hocam. Tesekkur ederim ilginize

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ikipac

quote:

quote:

Kaldırıp kurunca düzeldi hocam. Tesekkur ederim ilginize

Peki hocam. İyi oyunlar

• Arkadaşlar ek paketi yukledim portal stories mel i ama sadece menu kısmı türkçe altyazilar ingilizce acaba bende olusan bi hata mi yoksa turkce altyazisi yok mu oyunun

• Müthiş bir zeka ürünü. İlk oyunun üstüne baya koymuş. Bu sefer baya zorlandım.

Wheatley'in bize yamuk yapıp glados'un kurtaracağın düşünmezdim. O değildi oyundaki karakterlerin sesleri muaazzam hakkaten.
  • Arkadaşlar bu portal 2'nin coop unda illa tanıdık bi arkadaş mı lazım. Yani serverdan tanımadığımız kişilerle direkt coop yapamıyor muyuz? Ona göre alacağım. Hep bu oyunun coopunu oynamak istemişimdir. Steamde indirimde.
  • Yalnızca arkadaşlarınla oynayabilirsin.

• Arkadaş ile oynamak zorunda değilsin, çevrimiçi partner bul tuşuna tıklayıp birisinin gelmesini bekleyebilirsin.
  • Cave Johnson Lemons C kullanıcısına yanıt
    tüh be keşke daha önce görseydin mesajımı. Öyle olduğunu bilseydim alırdım indirimdeyken.

• Hort olacak ama napam :D Co-op oynamak isteyen var mı? tecrübesi olan ve custom map oynamak isteyen olursa özelden ulaşsın
  • evet mağaramdan yeni çıktım ve oyunun muhteşem olduğunu yeni keşfettim maalesef.

hala oynamayanları düşünerek
    hikaye bioshockla o kadar çok benziyor ki andrew ryan ın yerine geçmek isteyen atlas hikayesi bile neredeyse ondan araklanmış
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.