Şimdi Ara

Portal 2 (ÇIKTI) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
813
Cevap
1
Favori
36.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Morsmordre

Zaman portalı açmak mükemmel olur gerçekten

zaman portalı diyince benim aklıma birden çok şey gelior örneğin zaman portalı basit birşey değil geçmişte yanlış yaptığın birşey gelecekte katlanarak daha büyük etki yapcak halde gelior acaba nasıl olr,mutlisini nasıl yapcaklar benim kafamı o karıştırdı silah olmayan bir oyun ilkine göre

• quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

quote:

Orijinalden alıntı: nty1907fb

quote:

Orijinalden alıntı: Midbroke

2 gündür oynamaya baslamıstım gene.. tekrar oynayınca test odaları falan cok kısa sürdü bu gece bitireceğim tekrardan .. birde kullanıcıların yaptıgı mapler falan var mı? sonradan oyuna ekleyip oynayabildiğimiz? portal 2 nin de cıkması cok güzel olacak multiplayer vesaire fena olur .. orjinal alırım kesinlikle..

eğer sendeki portal orijinal ise "prelude" isimli modu indirmeni öneririm. 700 küsür mb yükleme dosyası var. Konu olarak portal'ın öncesini işliyor. Yani bizi glados değil iki insan yönlendiriyor.

http://www.moddb.com/mods/portal-prelude

Valve'nin portal'ına göre biraz daha zor. Portal kadar olmasa da güzel bir oyun

Orjinal olmasa olmuyor mu?

Normalde olmaması lazım.. ama ben de orange box'um yokken hl 2 modlarını korsan orange box ile çalıştırabiliyodum Fakat ses dosyalarında veya görüntü dosyalarında hep eksikler oluyodu (console'a basınca bi bakıyodum kıpkırmızı yazılarla dolmuş oluyodu ) Eğer internette araştırırsan bulabilirsin. Hatta level forumlarında mı ne bulmuştum (tabi şimdi tam hatırlamıyorum 2 sene oldu) Ama tavsiyen orijinal orange box alman...D&R'da falan 28-29 liraya bulabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nty35 -- 6 Mart 2010; 22:27:57 >

• Olm bakın gerçek dimi bu hayal değil EP3 e dönmesin sonra buda
  • quote:

quote:

quote:

2 gündür oynamaya baslamıstım gene.. tekrar oynayınca test odaları falan cok kısa sürdü bu gece bitireceğim tekrardan .. birde kullanıcıların yaptıgı mapler falan var mı? sonradan oyuna ekleyip oynayabildiğimiz? portal 2 nin de cıkması cok güzel olacak multiplayer vesaire fena olur .. orjinal alırım kesinlikle..

eğer sendeki portal orijinal ise "prelude" isimli modu indirmeni öneririm. 700 küsür mb yükleme dosyası var. Konu olarak portal'ın öncesini işliyor. Yani bizi glados değil iki insan yönlendiriyor.

Orjinal olmasa olmuyor mu?

orjinal almak istemiyorsan,
    oluyor dediklerimi duzgun yaparsan.ben denedim açıldı oyun.
    şimdi o modu indir ve herhangi bir yere yukle sonra yuklediği yerdeki portal prelude isimli klasörü portalprelude diye yeniden adlandır. portalprelude klasörünü "portal klasoru, hl2.exe " lerin bulundğu klasöre yapıştır.yani bu klasörde "portal,hl2.exe,launchportal.exe,portalprelude" olacak. sonra portalprelude klasörün içindeki gameinfo.txtyi aç ve

bunu
           { 
    Game |gameinfo_path|.
    Game portal
    Game hl2
    }
    }
    }

şuna

{ 
    Game |gameinfo_path|.
    Game portalprelude
    Game portal
    Game hl2
    }
    }
    }

değiştir. dosyayı kaydet çık.
    şimdi hl2.exe sağ tıkla kısayol oluştur masaüstüne. kısayolu sağ tıklayıp özellikleri aç ve hl2.exe den sonrasına bir boşluk bırakarak -steam -game portalprelude bunu yaz yani
    C:\....\hl2.exe -steam -game portalprelude
    gibi gözükcek. artık oyunu bu kısayolla açabilirsin.
    olmazsa ne hata verdiğiyle yazarsın buraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celikeins -- 7 Mart 2010; 12:38:17 >

• Portal şu ana kadar oynadığım en orjinal oyundu devamı çıkması çok iyi oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: LonelyHunter

Portal şu ana kadar oynadığım en orjinal oyundu devamı çıkması çok iyi oldu

kesinlikle katılıyorum ve sabırsızlıkla çıkmasını bekliyorum..
  • http://img163.imageshack.us/img163/9812/91301104.jpg
    http://dl.dropbox.com/u/234294/portal2scan.png

resimlerin boyutları çok büyük bu yüzden link olarak koyuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TehErozbey -- 7 Mart 2010; 13:58:11 >
  • selamın aleykum gençler portal 2 asırlar sonra geçecekmiş öyle yazıyor derginin yazısında yüzyıllar sonra geçecekmiş chellin tipini fln değiştirmişler.
  • quote:

quote:

evet orjinal , bir bakayım o moda sağol.. şuan özel odaları oynuyorum oyunda 3 ünü yaptım diğer 3 üne fazla ugrasmadım..

• grafik motoru source olursa yine episode 3 içinde artık source derim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avrim

Multiplayer Valve'nin elinden çıkacağı için şahane olacaktır şüphem yok ama nasıl bir oynanışa sahip olacak onu merak ediyorum.
  • bence 2 kisiden biri turuncu portal atar sadece digeri de mavi bir de birden fazla karakterin oldugu oyunlarda nasıl karakter degistirip birisi bir seyi yaparken mesela bir kolu tutarken digeri baska bir is yapyorsa bunda da oyle bir sey olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celikeins

bence 2 kisiden biri turuncu portal atar sadece digeri de mavi bir de birden fazla karakterin oldugu oyunlarda nasıl karakter degistirip birisi bir seyi yaparken mesela bir kolu tutarken digeri baska bir is yapyorsa bunda da oyle bir sey olacaktır.

fakat multiplayer nasıl olcak senin dediğin co-op olur multiplayerda nasıl öldürcez
  • quote:

Orijinalden alıntı: PrestiqE

quote:

Orijinalden alıntı: celikeins

bence 2 kisiden biri turuncu portal atar sadece digeri de mavi bir de birden fazla karakterin oldugu oyunlarda nasıl karakter degistirip birisi bir seyi yaparken mesela bir kolu tutarken digeri baska bir is yapyorsa bunda da oyle bir sey olacaktır.

fakat multiplayer nasıl olcak senin dediğin co-op olur multiplayerda nasıl öldürcez

yanlışım varsa düzeltin ama benim bildiğim zaten "multiplayer" portal 2 için sadece co-op olarak yapılacak. Öldürme yok... Katliam yok... Tek akan kan bizimki olacak

• Multiplayer olayı düşmanı çok eski zamanda bir portalın içine atarız çıkışını da bilinmeyen başka bir zamana atarız düşman zamanda kaybolur ve biz kazanırız
  • http://www.ea.com/games/portal-2

Ön siparişleri açmışlar EA Store'da.
  • quote:

http://www.ea.com/games/portal-2

steam den önce ea da ön siparişe açılmış, ilginç
  • quote:

Multiplayer olayı düşmanı çok eski zamanda bir portalın içine atarız çıkışını da bilinmeyen başka bir zamana atarız düşman zamanda kaybolur ve biz kazanırız

zaman portalı diye bir şey olmayacak oyunda boşuna heves etmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: HRNclk777

quote:

http://www.ea.com/games/portal-2

steam den önce ea da ön siparişe açılmış, ilginç

oyunun dağıtımcılığı EA yapıyor. Bir de hiç bilgi yokki EAnin sitesinde, körü körüne bu oyuna 50 dolar verilmez ki.

• oyunun dağıtımcılığı EA yapıyor. Bir de hiç bilgi yokki EAnin sitesinde, körü körüne bu oyuna 50 dolar verilmez ki.

Steam'a çıksın bi de trailer'ı yayınlansın ondan sonra satın alırsın. Zaten ne acelesi var ki taa kasımda çıkacak... Normalde single oyunlara para vermem. Ama valve'yi severim, yeri bende ayrı Zaten co-op olayı falan da var... Ee o zaman niye almayayım??
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.