Şimdi Ara

Dota 2 Çıktı !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://store.steampowered.com/app/570/

Dota 2 Çıktı !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ens1252 -- 18 Ağustos 2012; 0:31:37 >

• Bugun hesabıma girdiğimde dota 2 yi arattım mağazadan bir baktım bu oyuna sahipsiniz diyor ama oyun yükledim oyna ve sosyalleş butonu tıklanmıyor oyuna giremiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz
  • ben de tam bu konuyu açacaktım, oyun henüz çıkmadı, 31 ağustos-2 eylül arasında olacak olan the international 2'yi bütün steam kullanıcılarının izleyebilmesi için bir spectator client çıktı. bu client sayesinde dota 2 ye sahip olamasanız bile dota 2 oyunlarının tümünü izleyebileceksiniz.
  • O zaman niye dota 2 oyununa sahipsiniz diyor ya :D ulan valve
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncephanesi

Bugun hesabıma girdiğimde dota 2 yi arattım mağazadan bir baktım bu oyuna sahipsiniz diyor ama oyun yükledim oyna ve sosyalleş butonu tıklanmıyor oyuna giremiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz

aynı olay bendede oldu ama abim öncelikle key aldı istek yolladıktan 4 gün sonra gelmiş geldikten sonra indirmiş fakat ben ilk önce indirdim sonra key istedim umarım key geldiğinde girebilirim oyuna
  • oyun ücretlimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

oyun ücretlimi

Hayır ücretsiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Battlefield 3 te çok ölüyorum
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oyun çıkmadı ve cıkınca ücretsiz olucak.
  • ücretsiz olarak çıksada onunda tadına baksak.uykusuz geceler yine bizi bekliyor desenize
  • Nasıl ücretsiz? Steam'da 90$ civarı diyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PVH

Nasıl ücretsiz? Steam'da 90$ civarı diyor?

O valve bundle set.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ens1252

quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

oyun ücretlimi

Hayır ücretsiz.

Kesin Mi?
  • evet ucretsiz olacak. kesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

O valve bundle set.

Nedir o hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lorrid

ben de tam bu konuyu açacaktım, oyun henüz çıkmadı, 31 ağustos-2 eylül arasında olacak olan the international 2'yi bütün steam kullanıcılarının izleyebilmesi için bir spectator client çıktı. bu client sayesinde dota 2 ye sahip olamasanız bile dota 2 oyunlarının tümünü izleyebileceksiniz.

10 points go to lorrid.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

O valve bundle set.

Nedir o hocam?

dota2 şuan valve complete packte var ve satın almanın tek yolu o. yada key bulucaksınız. ama shoptan sadece valve complete packle alabildiğiniz için o packin fiyatı gözüküyo. o settede valveın tüm oyunları var sanırım :D
  • Beyler heycan yapmayın spector client bu yani izleyiciler icin turnuvaları izlemek icin koydular bunu beleş indirmek
  • Ya arkadaşlar şuan bu oyun çıktımı yani? Çıktıysa nerden indiricez bedava diyosunuz?
  • Valla oyun bence çok güzel kimse oynamıyormu forumda, bedava kaçırmayın derim...
  • Oyun aylık ücretli olmucak diye biliyorum ben... oyunu edinmek ücretli diye biliyorum... sadece aylık ücret olmucak dediler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.