Bildirim
png dosyalarını nasıl simge olarak kullanıyoruz?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Dosyada etkinleştirmek için "ico" formatına çevirmek lazım bildiğim kadarıyla.Bunu sağlamak amacıyla "Picture To Icon 1.97" programını öneririm.
BURADAN İNDİREBİLİRSİN_____________________________ -
Toycon adında bir program da var.www.crystalxp.net te var. Ordan indirmiştim ben. Png simgelerini .ico yapıyor. Tavsiye ederim. -
aşağıdaki siteden anında png dosyalarını simge türüne yani ico ya çevirebilirsin. sonra maus a sağ tıklayıp özellikler/ özelleştir/ simge değiştir diyerek indirdiğin simge türündeki iconu seçerek değişikliği yapabilirsin.hemde çok kaliteli oluyor iconlar.öyle program kurmaya falan gerek yok.
http://www.convertico.com/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mauseler -- 25 Ağustos 2008; 22:15:49 >_____________________________ Msi h97 gaming 3, İntel i5 4690, Kingston 8GB HyperX Beast, Msi gtx 750, Windows 10 pro -
programa hıc gerek yok png dosyasının uzantısını ico yaparsan kullanabılırsın _____________________________ since 2007 -
quote:
Orjinalden alıntı: T®_H@©k
programa hıc gerek yok png dosyasının uzantısını ico yaparsan kullanabılırsın
O şekilde olmaz.Uygulanmaz.Resimdeki hatayı alırsınız.
_____________________________ -
hg.png dosyasına dıkkat edın
ve şimdiki halıne bakın
saygılar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samurai Heart -- 24 Ağustos 2008; 23:01:49 >_____________________________ since 2007 -
Anladımda;herhangi bir dosyada sağ tık yapıp özellikler--özelleştir--simge değiştir deyip ico yaptığınız ikonu uygulayın oluyor mu? _____________________________ -
quote:
hg.png dosyasına dıkkat edın
ve şimdiki halıne bakın
saygılar..
O şekilde sadece uzantısını değiştirip uygulanmıyor arkadaşım. @chingachgook'un dediği hatayı veriyor. Denenmiştir.
-
bu kadar_____________________________ since 2007
-
Kardeş kaç kez denedim olmuyo.Senin XP SP kaç?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chingachgook -- 25 Ağustos 2008; 23:29:04 >_____________________________ -
Ben de denedim. Ama olmuyor. -
xp sp2 arkadaslar bende anlamadım sız de neden olmadı gayet de basıt. _____________________________ since 2007 -
Şu png yide bir denermisin?Sorun bizdemi acaba?
_____________________________ -
Gerçi ben SP3 kullanıyorum ama,bilmiyorum artık.. _____________________________ -
kardes bu olmadı artık neden onu da anlamıs değilim _____________________________ since 2007 -
SP2 kullanıyorum. Bende de olmadı. Var bir gariplik ama.. -
quote:
kardes bu olmadı artık neden onu da anlamıs değilim
Ben kaç tane denediysem hep tırt.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chingachgook -- 26 Ağustos 2008; 0:45:16 >_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: mauseler
aşağıdaki siteden anında png dosyalarını simge türüne yani ico ya çevirebilirsin. sonra maus a sağ tıklayıp özellikler/ özelleştir/ simge değiştir diyerek indirdiğin simge türündeki iconu seçerek değişikliği yapabilirsin.hemde çok kaliteli oluyor iconlar.öyle program kurmaya falan gerek yok.
http://www.convertico.com/
Arkadaşım sen benim dediğimi yap çok basit bi şey ve çok kailiteli simgeler elde edeceksin!_____________________________ Msi h97 gaming 3, İntel i5 4690, Kingston 8GB HyperX Beast, Msi gtx 750, Windows 10 pro
-
quote:
Orjinalden alıntı: chingachgook
quote:
kardes bu olmadı artık neden onu da anlamıs değilim
Ben kaç tane denediysem hep tırt.
ben de sadece transparan resımlerde olmuyor şimdilik_____________________________ since 2007
Benzer içerikler
- dav dosyası nasıl açılır
- mp3 track çevirme
- mp4 dosyası açılmıyor
- en çok kullanılan otel programları
- delta exploit
- chat gpt türkçe
- konum nasıl atılır
- google güvenli arama kapatma
- ip tv nedir
- en iyi ücretsiz antivirüs programı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X