|
|

|
|
Otel işletmelerinin verimli çalışmalarını sağlamak için çok sayıda otel programı mevcuttur. Bu programlar, rezervasyon yönetiminden muhasebeye kadar çeşitli görevleri otomatikleştirerek zamandan ve efordan tasarruf etmeyi sağlar.
En çok kullanılan otel programları şunları içerir:
Property Management System (PMS): Rezervasyonlar, check-in/check-out, temizlik ve diğer operasyonel görevleri yönetir.
Rezervasyon Sistemi: Otelin web sitesi veya diğer çevrimiçi kanallar aracılığıyla rezervasyon alır.
Müşteri İlişkileri Yönetim Sistemi (CRM): Misafir bilgilerini, tercihlerini ve geçmiş etkileşimlerini saklar.
Gelir Yönetim Sistemi: Otelin fiyatlandırmasını ve envanterini optimize ederek karlılığı artırır.
Resepsiyon Programları
Resepsiyonistlerin günlük görevlerini kolaylaştıran özel resepsiyon programları da mevcuttur. Bu programlar şunları sağlar:
Check-in ve Check-out: Misafirlerin hızlı ve verimli bir şekilde check-in ve check-out yapması.
Rezervasyon Yönetimi: Rezervasyonların görüntülenmesi, değiştirilmesi ve iptal edilmesi.
Ödeme İşleme: Kredi kartı ve diğer ödeme yöntemlerini sorunsuz bir şekilde işler.
Anahtar Yönetimi: Misafir odalarına erişim için anahtarların dağıtılması ve takibi.
Bu programlar, resepsiyonistlerin zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmelerine ve misafirlere kusursuz bir deneyim sunmalarına yardımcı olur.
Otelin ihtiyaçlarına uygun bir program seçmek için işletme büyüklüğü, işlevsellik gereksinimleri ve bütçe gibi faktörler dikkate alınmalıdır. Otel programlarını araştırarak ve farklı seçenekleri karşılaştırarak, işletmen için en iyi çözümü bulabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
HMS Otel Programı gayet başarılı bir program. Rakipleri çok yakından takip ediyor. Buradaki konuya bile rakipleri post atmış. Web sitesi yenilendi bu arada artık hms.gen.tr https://www.hmsotel.com/ < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nrtszr -- 1 Mayıs 2021; 12:46:43 > |
|
Otelimizde Hms otel programını kullanıyoruz hem çok fazla özelliği var hem de teknik desteği çok başarılı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Merhabalar herkese, 10 odalı yazlık tesis için web sitemize uyarlayabileceğimiz otel yönetimi programı/yazılımı tavsiyeniz var mıdır? Özellikle rezervasyon için çok önemli. Online/Temassız ön büro işlemleri vb. olsun istiyoruz. Araştırmalarıma göre güzel çalışmmalar buldum ancak direkt kullanandan bilgi almak istiyorum. Kendi otellerinde kullananlar otellerini de yazabilirler mi? Kolay kullanılabilen, depolama yapabilen ve çökmeyen bir sistem olmalı sanıyorum:) Acemi sorumu profesyoneller anlamıştır diye affınıza sığınıyorum. Şimdiden teşekkürler |
|
otelcilik sektöründen biri olarak üsteki yazılımları biliyorum. her sene deve yüküyle para ödemenizi gerektiren, web tabanlı sistemler bunlar. bu programlar yerine, bir defa satın alacağınız bir programı almak, daha mantıklı. üstteki programlar için 1 senede ödeyeceğiniz paraya, ömür boyu kullanabileceğiniz ve aynı fonksiyonları sunan kaliteli yazılımlar bulabilirsiniz. hepsinin yaptığı iş neredeyse aynı zaten. (üstteki yorumları yazan arkadaşlar, kendi programlarının reklamını yapan kişiler gibi geldi bana. otelci olduklarını pek sanmıyorum.) saygılar ve de sevgiler. |
|
|
|
hayıllı leklamlar. online kullanmam, kullanana da karışmam. şikayetvar sitesinden araştırmalarını tavsiye ederim, bir program seçecek olanların. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kamil Overbooking -- 23 Ocak 2025; 9:56:10 > |
|
bir de bu hms programında bir şey dikkatimi çekti. mesela aylık kullanım ücreti 1-10 oda için 78 euro, yıllık kullanım ücreti 232 euro. 78x12= 936 euro yaparken. yıllık alırsa 232 euro'dan alıyor. böyle bir fiyat politikası neden belirlenmiş olabilir? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kamil Overbooking -- 26 Ocak 2025; 22:9:21 > |
|
|
He he kamil :D Biraz profesyonel ol "HMS Otel Programı" nı kötülerken gerçekçi olsun yorumların :D Hemen üye olunup kötü yorum yazılıyor. :D :D Tabikide meraktan soruyorsunuz :D Yıllanmış üyeler ise güzel yorumlar yazıyor. |
|
ben kötülemiyorum. sadece fiyatlandırma bana çok garip geldi. bir de detaylı araştırınca alttaki linklerdeki verilere ulaştım.. Hms Otel Programı Firma Sahibi Sizi Tehdit Ediyor - Şikayetvar Hms Otel Programı Hms KBS Entegresi - Şikayetvar Hms Otel Programı Online Rezervasyon Sisteminde Yaşanan Sorunlar - Şikayetvar Hms Otel Programı Otel Yönetiminde Başarısızlık Ve Saygısız Hizmet - Şikayetvar Hms Otel Programı Web Sitesi Haksızlığı - Şikayetvar Hms Otel Programı İle Yaşanan İletişim Sorunu Ve Empati Eksikliği! - Şikayetvar < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kamil Overbooking -- 26 Şubat 2025; 19:0:8 > |
|
Meyve veren ağac taşlanır. İnternette alışık olduğumuz durum troll hesaplar.. https://search.google.com/local/writereview?placeid=ChIJqT9A_ic_xxQRf8AVngetvKM&source=g.page.m.ia._&laa=nmx-review-solicitation-ia2
|
|