Yarbay
01 Eylül 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme
Toplam: 146 (Bu ay: 0)
Gönderileri

merhaba, iki yavru sokak kedisi, anneleri ölmüş, şu an balkonumda bakıyorum. Sizce bu gözler iyileşir mi? Veteriner in yazdığı ilaçlar aşağıdaki gibi. Tedavi bugün başladı.

Yavru kedilerde göz enfeksiyonu

Merhaba, mpn numarasından bir samsung tablet bataryasının orjinal olup olmadığı anlaşılabilir mi?

rounded.com
Samsung Galaxy Tab Pro 12.2, Galaxy Note Pro 12.2 Battery T9500E 9500mAh
https://rounded.com/samsung-galaxy-tab-pro-12.2-galaxy-note-pro-12.2-battery-t9500e-9500mah-gh43-03980a.html

(Açıklamada orjinal yazmasına rağmen) linkteki ürünün orjinal olup olmadığını sordum. Site tr ye gönderim yapıyor.

Mağazanın cevabı şu şekilde oldu.

Thank you for your message.

We have directly checked this for you and are glad to say that the Samsung Galaxy Tab Pro 12.2, Galaxy Note Pro 12.2 Battery T9500E 9500mAh is original of Samsung.

This can be seen by the MPN number T9500E that is listed, when it is not listed there it is not original but when it is it is an original product.

Merhaba arkadaşlar konu daha önce açıldıysa silinebilir özür diliyorum. 4k 60 fps ye kadar kaliteli çekim yapabillen telefon var. Amatör olarak gezdiğim yerlerde kullanmak istiyorum. Başlıktaki sorunun cevabını merak ediyorum deneyimli arkadaşlardan

Merhaba, 48 inç tv içşn askı aparatı lazım linkteki iş görür mü sizce?

https://m.n11.com/48-inc-ekran-samsung-smart-tv-ledtv-aski-aparati-P393335020

Konu Tv genel bölümüne taşınabilir özür diliyorum yeri bura değilmiş...

Merhaba, laptobumun anakartını değiştirdim. Güç düğmesine basıptan birkaç saniye sonra daha windows logosu gelmeden fanlar max hızda çalışmaya başlıyor ve pc kapatıncaya kadar tek düze max hızda devam ediyor. Harici ekran kartını tanımıyor, sürücüsü kurulmuyor. Anakart arızası dışında bir ihtimal var mı? Harici ekran kartı bozuk hatalı diyelim, böyle bir durum oluşur mu?
merhaba arkadaşlar 3000 TL ye kadar, oyun oynanmayacak, pil ömrü ve kamera kalitesi öncelikli 5 inç üstü samsung telefon önerebilir misiniz?
Merhaba arkadaşlar başlıktaki sorunu yaşıyorum. Taşınabilir hdd den pc ye kopyalama yapaken kablosuz fare ve klavyede takılmalar oluyor, hdd yi çıkarınca sorun ortadan kalkıyor. Yine masaütünde iken tüm fanları (deneme amaçlı) anakart yazılımı ile full çalıştırdığımda kopyalama yapan taşınabilir hdd sapıtıyor, kopyalama hızı önce düşüyor sonra tamamen duruyor. Ancak ağır oyunlarda fanları yine full açmama rağmen güç kaybı fps düşüşü olmuyor. Sorun sadece masaüstünde iken oluyor gibi ne olabilir?
Bana göre çoğu güvenilir değil arkadaşlar. Öyle ise bu %100 performans oranı nasıl ortaya çıkıyorlar derseniz, cevabı çok basit: Sıfır ürün satıyorlar. Ürünler sıfır olunca (doğal olarak) büyük oranda sorunsuz oluyor ürünler bu da mağazanın performansına yansıyor.
Güvenilir mi değil mi sorusunun cevabı sıfır olmasına rağmen sorunlu ürünle karşılaştığınızda ya da sorunsuz ama kutusunu açtığınız ürün için iade süreci başlattığınızda ortaya çıkıyor. Güvenilirliği %100 olan mağazaların çoğu iade almamak için ayak sürüyor. Bu tür mağazaların yorumlarını okumanızı tavsiye ederim (özellikle n11.com dan). Bunların 3-4 bin değerlendirmede 200-300 olumsuz yorum aldıklarını (bunlar %100 oranı bozmuyor), bu olumsuz yorumların ise büyük oranda iade süreci ve sorunlu ürünlerden kaynaklandığın göreceksiniz. (3-5 bin sıfır üründen de 100-300 sorunlu üründe çıkması gayet doğal)
Bana göre güvenilirlik, sorunlu ürünle karşılaşılması ya da iade sürecinde takındıkları tavırla ölçülmeli. Bu nedenle kurumsal olmayan mağazalardan büyük meblağlı alışveriş yapmamaya dikkat ediyorum.
Örnek olarak Amazon’u amazon yapan da bu değil mi?

Not: Cayma hakkı kapsamı içinde iade sürecini yürüten, sorunlu ürünle karşılaşılması durumun yine aynı şekilde yasal prosedürü uygulayan mağazalar istisnadır ve bu yazının hedefi değildir. İnternetten alışveriş yaparken hem kendi haklarımızı hem de satıcı haklarını iyi bilmeliyiz.
Olumsuz yorumların tabii ki bir kısmı da bazı alıcıların üç kağıtçılığından, bilgisizliğinden vs den kaynaklanıyor, maalesef ülkemizin insan kalitesinin geldiği noktayı da düşünürsek bu önemli bir faktör. Ama yine de bu, başlıktaki fikrimi değiştirmiyor.( Tamam al birini vur ötekine de bunda dürüstçe alışveriş yapmak isteyenlerin suçu ne)

İki örnek:
https://www.youtube.com/watch?v=fRzBjEf1CKM

Neredeyse %20 olumsuz yorum almasına rağmen performansı %100 olan bir mağaza

Merhaba arkadaşlar 2080 ekran kartı ile amd işlemcili sistem tavsiye edebilir misiniz? 2080 den ödün vermeden, darboğazsız, en ekonomik sistemi arıyorum? Şimdiden teşekkürler.
https://www.amazon.es/dp/B07Z6MV14D

İşletim sistemi yok, sipariş ekranında fiyat 1322 euroya düşüyor. 1500 Euro sınırına takılmıyor. Kargo ve vergi ile yukarıdaki fiyata geliyor. 2014 de dönüş yapan bir arkadaş ile asus rog laptop almıştım Abd den 1 yıl asus global garanti mevcuttu. Bütçesi yeterli arkadaşlar asus tr ile görüşürlerse netleşir garanti işi, büyük ihtimal tr garantisi vardır.

Tr de en yakın cihaz görebildiğim kadarıyla :
https://www.hepsiburada.com/acer-predator-ph317-53-78fl-intel-core-i7-9750h-32gb-1tb-512gb-ssd-rtx2070-linux-17-3-fhd-tasinabilir-bilgisayar-nh-q5rey-004-p-HBV00000Q95GI?magaza=Teknorya
Hakkında
Meslek: ...
İlgi Alanları: kitaplar, bilgisayar
Hakkımda:
Ne zaman lezzet alsam, Tükenince elem çekerim.Lezzetleri daim eyleyen Sensin. Ne zaman kavuşsam, Ardından ayrılığı beklerim. Kavuşmaları sahici eyleyen Sensin. Ne kadar çok sevdam varsa, O kadar çok veda beslerim. Kalbime ebedi sevdalar düşüren Sensin. Ömrüm kısa elim yetişmiyor, Kalbim kanmıyor, BAKİ olan ancak SENSİN.
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
Skoda
Mobil cihaz
lg
TV
Philips
Tablet
samsung
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 13 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.911
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 87.267 (Bu ay: 719)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 267 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.