Şimdi Ara

PlayStation Türkiye Raydan Çıkmıştır, İhbar Ediyoruz! | PS Plus İadesi Alma Yöntemi Eklendi! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
477
Cevap
8
Favori
43.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
493 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,
    Bende mail gönderdim.
  • Bu iş şikayetle falan olmaz. Ben şimdiden ps nasıl satabilirim diye düşünmeye başladım. Satıp xbox geçmeyi düşünüyorum. Dikkat ederseniz gittikçe kötüye gidiyor. Bu iş tepki göstermeyle falan olmuyor eyleme geçmek gerekiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B9F331545 -- 26 Mart 2020; 9:22:18 >
  • Anthropomancy kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
  • SAMURAI SHADOWN henüz Türkiyede yok galiba hiçbiryerde paylaşılmamış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hâlâ ses seda yok bunlarda açıklama falanda yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri bana ps turkiyenin ne yaptığını ne ile uğraştigini ofise gelip neler yaptığını açıklayacak biri var mi herhangi bir sorunda sorumlu ingiltere ps demek mi yani çözüm işlerine gelince avrupa ülkesiyiz euro baz alınıyor.....asya psn neden kullanmıyoruz mesela...bilgilendirirseniz sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: must33_35

    Biri bana ps turkiyenin ne yaptığını ne ile uğraştigini ofise gelip neler yaptığını açıklayacak biri var mi herhangi bir sorunda sorumlu ingiltere ps demek mi yani çözüm işlerine gelince avrupa ülkesiyiz euro baz alınıyor.....asya psn neden kullanmıyoruz mesela...bilgilendirirseniz sevinirim
    Oyun yayıncılarını oyun fuarlarına götürüyorlar, oyun stüdyolarını gezdiriyorlar, hepsine bedava oyun veriyorlar. Başka bir iş yapıyorlar mı? Sanmıyorum.

    08:30 Ofise geliş
    08:30-12:30 Goy goy
    12:30-13:30 Yemek arası
    13:30-18:00 Oyun saatleri - Kapanış



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TolkiensPipe -- 26 Mart 2020; 10:42:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PornHub un bile premium u beleş yaptığı bu zor günlerde, playstation ın yaptığı ırkçılıktı, PC geçin kafanız rahat etsin benim 5 sene önce yaptığım gibi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hazır Ps alacaklar vatanda one x 2600. Değerlendirin derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7-8 Yıldır psn üyeliğim ve hesabımda daha yüklemediğim tonlarca oyun var. SAtın aldığım 10-15 oyun vardır hiçbirine de 100 TL den fazla ücret ödemedim. En son aldıklarımda indirime girmişti birkaç eski oyun (NFS serisi) onlara da sanırım 30-40 TL verdim.

    Bu bağlamda şunu ifade etmek isterim ki toplum olarak çok uçlarda yaşıyoruz. Yani ya süper fan oluyoruz yada nefret edip bir anda bırakıyoruz. Bunun da bir orta noktası olmalı.

    Örneğin var olan ve benim gibi heabında 200+ oyun olan birisi gidip psn üyeliğini neden iptal ettirsin yada bırakın bunu üye iseniz her yıl şu yada bu şekilde 5-6 adet iyi oyun veriyorlar. Alırsınız hesabınızda durur.
    Özel oyunları da yada güncel olanları da tepki olsun diye almazsınız 6 ay 1 sene. En azından nasıl yola geliyorlar görürsünüz. Yılda 180 TL verseniz de vermeseniz de iptal de etseniz psn batmaz PSNTürkiye de batmaz. Şikayetinizi bildirin ben de bildireceğim elbette.

    PS3-4 satalım diyorsunuz evet xboxa geçecekseniz satın ama 2000 TL ye aldığınız cihazı 1300-1400 e satacaksanız yada piyasası nedir bilmiyorum çok mantıklı değil. Bende de şu an full aksesuar ps3-ps4 var çok ta satmayı düşünmüyorum zira çok kullanmadığım gibi güncel oyun almak gibi bir derdim de hiç olmadı.

    Son olarak şunu düşünüyorum. PSN Türkiye gibi yabancı şirketlerin Türk şubelerinin Türk yöneticileri her daim merkezin dalkavukluğunu yapıyorlar. Bir söz vardır; Gavurun ekmeğini yiyen gavurun kılıcını sallar . Bize cuk oturuyor.

    Bence pire için yorgan yakmaya gerek yok. Oyun takası, 2. el oyun, güncel olmayan oyunlar, psn nin verdiği aylık oyunlarla idare edin bir süre almayın. Zaten kriz nedeni ile emin olun satışlar düşmüştür. Bahaneleri de hazır. Ekonomi kötü o nedenle satışlar düştü der yine koltuklarında otururlar.

    Yıllar önce bir Japon markasının distribütörü olan bir firmada teknik servis müdürü idim. Ben firmaya başlamadan önceki senelerde stoğa çok fazla ürün çekilmiş. Ertesi sene de Japonyadan uzun süredir fiyatlar değişmediğinden ve daha gelişmiş ürünler çıktığından zamlı fiyat tarifesi gelmiş. Ardından o sene hiç sipariş ve verilmemiş stok fazlası olduğundan. Bir süre sonra japonlar yeni liste yollayıp not düşmüşler : Hiç sipariş gelmediği için sanırız fiyat artışını fazla buldunuz diye düşünerek zamları geri alıyoruz, eski fiyat listesi geçerlidir.

    Japonlar böyle adamlar. Avrupa ve amerika firmaları güncel stokları ve satış raporlarını isterler ve ona göre karar verirler. Japonlar ise size ait malın satış raporlarını ve stoğunuzu sormazlar.

    Tavsiye olarak bu konuda bağlı olduğumuz İngiltere yerine Japonyaya direkt ulaşmanız ve durumu daha net anlatmanız çok daha fazla etki yapacaktır. Avrupa ofisini bir şekilde kandırırlar ama Japonlar işin peşini bırakmaz gereğini de yaparlar. Ben orayla yazışacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sozuak -- 26 Mart 2020; 11:11:7 >




  • aradaki uçurumu anlamanız için bir daha konsola türk insanının bulaşmaması gerektigini gösteren bir çalışma

    PlayStation Türkiye Raydan Çıkmıştır, İhbar Ediyoruz! | PS Plus İadesi Alma Yöntemi Eklendi!


    PlayStation Türkiye Raydan Çıkmıştır, İhbar Ediyoruz! | PS Plus İadesi Alma Yöntemi Eklendi!


    PlayStation Türkiye Raydan Çıkmıştır, İhbar Ediyoruz! | PS Plus İadesi Alma Yöntemi Eklendi!




  • İngilterede çalışan software engineer senelik 150 bin dolar kazanırken, türkiyede çalışan senelik 70 bin tl kazanıyor. Oyun satarken dövizi bahane eden yine kendileri. Siz önce kendi maaşınızı sorgulayın. Oyun satarken dövizi bahane etmeyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox bu yüzden candır

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • böyle yaparak sony e destek vermiş oluyoruz...herkes hint psn e malezya psn e geçer sorun çözülür illa türkiye psn olacak diye bi şart yok..almak isteyen türkiye psn den oyun alsın...almak istemeyene de alternatif çok...plusları geri iade edin zaten gereken cezayı vermiş olursunuz birde üstüne yazı yazıp az ceza verdiniz biz biraz daha cezalandırılmak istiyoruz demek anlamına geliyor bu yapılanlar...xbox a geçin diyenlerde last of us oynamamaış kitle sırf last of us için playstationda kalınır
  • Psntr bana fiyatlarda soz sahibi degiliz dedi. Saka gibi

    Gelecek nesil Xbox

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Last Of Us ve Ghost Of Tsushima'yıda oynayayım. Satıcam PS4 ü.
  • Ps 2 , ps 3 sahibiydim bir firmanin indirim ceki vardi onla xbox one aldim cok memnunum konsoldan. Sony nin insanin belini buken fiyat politikasi degismedikce bir daha ps almam. Adamlar exc oyun var diye konsol fiyatinida oyun fiyatinida × 2 yapiyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pc toplama düşüncesine kapılmıştım bu aralar, sanırım bu durum kesinleştirdi. Ben yine de mail gönderdim katkı da bulunmak maksadıyla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsolu alırken oyun fiyatlarına bakmadınız mı? Şimdi ağlıyorsunuz 😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu yapılan kullanıcıyı enayi yerine koymaktır, başka bir şey değil. Hoş internette ''PS'i satacağım, Xbox'a geçeceğim vs.'' diyenlerin çoğu da büyük ihtimalle ilk indirimde yine PS Store'a saldıracak, keşke ciddi bir tepki konabilse.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.